Pitanje - gdje gledate NFL?
Do sada sam gledala na bnetu, sport klub i to,ali vise to nemam. Zato me zanima gdje mogu gledati preko neta da se spremim za sezonu
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
Nedjeljom pustim redzone, a prime time utakmice pogledam u snimci na SK sutradan.
E sad, možda će ove sezone biti problema sa streamovima.
Imaš na redditu r/nflstreams (https://www.reddit.com/r/nflstreams/). Otprilike sat vremena prije utakmice se pojavi game thread i onda samo izabereš utakmicu i izabereš stream (oni najbolji su uglavnom na vrhu, buffstream ili tako nešto). Btw, možeš probati i večeras ako ti se gleda preseason
Problem je što se to polako miče, jer, jebiga, ilegalno je..već su makli i r/nbastreams. Ovo im je navodno backup - https://nflbite.com/
A ako baš ništa ne radi, ovo ti je krajnja mogućnost - www.nflstream.io
Znaci NFL je takav cirkus trenutno zbog Antonia Browna. Patriotsi ove sezone ako opet ne osvoje Super Bowl nitko nece. Kakva ekipa - AB, Josh Gordon, Julian Edelman plus TB12 A obrana standardno dobra,ako ne i odlicna zbog samog BB-a.
Sve mi se čini kako je AB nasamario sve jer očito mu je bio plan da zavrsi u Patriotsima.
Iako me zanima kako ce Brownsi uspjeti sve posložiti,izgledaju jako dobro. Plus OBJ i Mayfield
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
Upalih TV, vidim repriza Bears - Packers
I onda vidim Aarona Rodgersa sa brkovima
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Mislim, imao je brkove i ranije, s vremena na vrijeme.
Ali, ne ovakve.
Bili su manje veličine i dužine, više spojeni sa bradom,....
A ne ovako "kaubojski"
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
U Packersima igra lika koji se zove Marecedes Lewis
Broj 89, igra na poziciji tight enda.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Eto, Nationalsi osvojiše prvu titulu i to sa dvije pobjede u gostima u 6. i 7. utakmici.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Frantic je napisao/la:Eto, Nationalsi osvojiše prvu titulu i to sa dvije pobjede u gostima u 6. i 7. utakmici.
Zapravo je svih sedam utakmica dobio gost. Natsi prve dvije u Houstonu, pa onda Astrosi tri u DCu i sad ovo. Prvi put ikad u bilo kojem od tri sporta koliko sam shvatio.
Frantic je napisao/la:Eto, Nationalsi osvojiše prvu titulu i to sa dvije pobjede u gostima u 6. i 7. utakmici.
Zapravo je svih sedam utakmica dobio gost. Natsi prve dvije u Houstonu, pa onda Astrosi tri u DCu i sad ovo. Prvi put ikad u bilo kojem od tri sporta koliko sam shvatio.
Vidi fakat
Nevjerovatno.
Nisam upratio kako se kretao rezulatat prvih 5 tekmi.
Provjerio
Nikada u MLB, NHL ili NBA NIJEDNA serija (ne samo finalna) od 7 utakmica nije bila riješena tako da u svih 7 utakmica pobijedi gostujuća ekipa.
Tako kažu Ameri.
Što bi rekli, ovo je bilo "Home-field disadvantage".
Možda ovo vrijedi i za one serije od 5 utakmica (u početnim rundama play-offa).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Kakva završnica između Chiefsa i Titansa
Titansi odrade TD + konverziju za minutu (i povedu 3 razlike), počevši od 1:20 do 0:20 do kraja
Potom Cheifsi dođu u FG situaciju na 0:03 do kraja, za produžetak (kicker im je prošlo kolo na kraju tekme donio pobjedu sa FG sa 44 jarda)
A onda Titansi izblokiraju taj FG pokušaj
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Kakva šora sinoć u Clevelandu
Ovako nešto ne pamtim, ni u kojem sportu, policija uključena u slučaj, mogući i legalni problemi za Garreta
Može slobodno u temu 'borilački sportovi' https://youtu.be/_PMHlURlxus