Hamilton polahko skida rekorde Schumachera. Oborio je rekord sa najviše pobjeda u dvije sezone za redom. Također je blizu rekorda 50% trka u sezoni završenih pobjedom. [ link do slike ]
2014 - 11 od 19 trka pobjedio (58%)
2015 - 10 od 17 trka pobjedio, dvije do kraja (trenutno 58.824) [ link do slike ]
Schumacher je recimo uspio...
1994 - 8 od 16 trka pobjedio (50%)
1995 - 9 od 17 trka pobjedio (53%)
i...
2000 - 9 od 17 (53%)
2001 - 9 od17 (53%)
2002 - 11 od 17 (65%)
Schumacher drži rekord sa 3 sezone za redom u kojima je ostvario pobjedu u 50% trka te sezone, Hamilton je trenutno na dvije, dok Vettel to nije učinio nijednom.
Hamilton se nada da će napokon osvojiti GP Brazila. http://www.skysports.com/f1/news/24181/ ... ctory-duck
Zanimljiva je ta VN Brazila, pogotovo za domaće.
Senna ima "samo" 2 pobjede iz jedanaest pokušaja, dok Barrichello nikaa nije pobijedio iz 19 pokušaja, uz čak 11 odustajanja i samo 1 podijum.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Glock se igra s teoreticarima zavjere https://twitter.com/realTimoGlock/status/663762077333499905https://twitter.com/realTimoGlock/status/663778197964767232
rado bih da konačno slavi na meni najdražoj stazi, 2012 je imao jako dobru priliku, no Hulk je uprskao stvar.
nego danas sam čuo od jednog frenda da su Lewis i Nicole ponovo zajedno i kaže da ima slika njih dvoje u nekom restoranu, ali je ne može naći ima neko možda sliku ?
HeatBlast44 je napisao/la:
nego danas sam čuo od jednog frenda da su Lewis i Nicole ponovo zajedno i kaže da ima slika njih dvoje u nekom restoranu, ali je ne može naći ima neko možda sliku ?
HeatBlast44 je napisao/la:nego danas sam čuo od jednog frenda da su Lewis i Nicole ponovo zajedno i kaže da ima slika njih dvoje u nekom restoranu, ali je ne može naći ima neko možda sliku ?
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la:Ponovo se spetljao sa Nicole i odmah se razbolio.
ma garant im bilo hladno u sobi, pa se prehladio, ccc, šta žena od čovjeka uradi
ima jedan dobar komentar dole ispod članka, ka'e "oni su primjer one- ne mogu s tobom, ne mogu bez tebe."
da istina, još je sam rekao da nema nikakvih povreda, jedino šteta na autu, a vjerovatno je Pagani Zonda, jer to inače on i vozi dok je u Monacu... al' eee u parkiran auto udarit nalio se čojk sa Nicole, još ga i ona pomutila malo i fljas auto od 2 mil $ [ link do slike ]
Jedan od najbržih vozača na svijetu i najprofesionalnijih, koji pri brzinama 300+ km|h vozi bok uz bok sa ostalim vozačima, udari parkirani auto? Pa tko je tu lud? Taj Hamilton se iz dana u dan sramoti svojim ispadima, izjavama i ekscesima. Ljudi moji ovo nije slika jednog prvaka.. pa vi recite što hoćete.
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."
Kao prvo vazno je da je covjek dobro. A ne odmah kritike bez ikakvih osnova. Mozda je pokusao da izbjegne psa koji pretrcava ulicu Kao da je nesto cudno u tome sto je udario u parkiran auto, posebno u monacu. Vjerovatno je izgubio kontrolu nad zondom i to je to. Nista specijalno. Ali eto...
I kakva je to slika prvaka? Kako to prvak treba da se ponasa? Uostalom, pricate u svoje ime, Lewis nije u minusu sa fanovima, samo bez moralsanja kako to utice na iste.
Ah, neznan šta da mislim ali otišao bi toliko daleko da bi rekao da je bio pod gasom alkohola te da je to posljedica sudara.
Naravno sve se to vjerovatno zašutkalo jer kakav bi to samo utjecaj imalo na njega i njegove sponzore...
Inače on sam je indirektno priznao krivicu ali nigdje objašnjenja kako šta i zašto
Ovo je za sad jedina slika javno dostupna, pa vi procijenite [ link do slike ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"