CrashOverride je napisao/la: 24.09.2019., 15:26
pigmalion je napisao/la: 24.09.2019., 14:54
Na kraju utrke, nije djelovao ekstatično, iako mu je to bila prva pobjeda još od Belgije 2018.
Ima obraza covjek.. Zna da nije bio brzi i da je pobjeda bila pod spletom okolnosti na stetu momcadskog kolege..
Mislim...čovjek je slavio s ekipom, na team radiu, kasnije velika grupna fotografija, uzeo je #essereFerrari zastavu na podijumu kada je bila talijanska himna, ali jebiga novinari moraju izmisliti priču i narativ iz nekog razloga. Zbilja ne razumijem...mislim razumijem, ali ono.
Pokvareno do ibera i to kod vozača koji se valjda najmanje samopromovira, nema ni menadžera, nikakav PR, čak nema ni svoje osobne sponzore...jedino što vidim kod njega na kacigi je JMD ilitiga Jens Munser Design tj. čovjek koji rade sve one lude dizajne kaciga za njega i njegovoj osobni logotip na kacigi. Znači ništa. Lik nema ni twittere ni instagrame ništa.
Kada je Ricciardo bio u podcastu kod Rosberga onda ga je Nico pitao kakav je Seb i koje su njegove zanimacije, a ovaj odgovara "mislim da on nema nešto specijalno osim obitelji i utrkivanja..." znači lik je valjda zadnji bastion "pure racera" ne samo u F1 već općenito (ajde i Kimi iako je on otišao u Instagram vode

) i onda gledaš nakon potpuno legitimne pobjede Ferrari 1-2 ovakvu hajku...ono smiješno.
Nije se taj rodio, koji bi svima udovoljio. Ta još stoji i stajati će zauvijek.