Politika

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Politika je upravljanje poslovima koji su u interesu velikom broju ljudi. Modernu politiku utemeljio je Machiavelli u 16. st. Razlikujemo lokalnu, državnu, međunarodnu politiku te obrazovnu, kulturnu i financijsku politiku. Najjednostavniji prikaz pokitčkih stajališta je takav da se s ekonomske strane suprotstavlja lijevica i desnica, a s socijalne strane liberalizam i autoritarizam.

slika
(U opisivanje ideologija i programa i obilježja ne bih htio ulazit jer ih ima jako puno.)

Parlamentarni izbori u Hrvatskoj su sada za 3 dana u nedjelju. Za kog ćete glasat, koji su vamn stavovi?
Moj je stav pomalo radikalan, vjerujem u fašizam, anti-kapitalizam, državno vlasništvo, velike poreze, socijalizam, imam pozitivan stav prema manipulaciji državljanima, te smatram kako Hrvatima treba autoritativan vođa u politici jer ga trenutno nemamo te zbog mentaliteta i povijesti; Kritiziram parlamentarizam i višestranačje.
Zadnja izmjena: Majki2111, dana/u 05.11.2015., 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Samo mala napomena, politika na forumu je sklizak teren, ali neka zasad ostane otvorena tema, vidit ćemo kako će napredovat rasprava, samo molim sudionike bez vrijeđanja. Hvala.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
avetma je napisao/la:Samo mala napomena, politika na forumu je sklizak teren, ali neka zasad ostane otvorena tema, vidit ćemo kako će napredovat rasprava, samo molim sudionike bez vrijeđanja. Hvala.
Slažem se. Ali može se to i htio bih da se raspravlja.
Lomi te, al se nedaš

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Šta vratio se iz škole, ne mogu vjerovat da nema zainteresiranih za ovu temu.
Lomi te, al se nedaš

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Stvarno? Al zar stvarno? Politika na ovom forumu? Jbt pa imaš toliko foruma koji se bave navedenom tematikom i ti je onda ovdje otvoriš. :facepalm:

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
Ja ne želim znati ničije političko opredjeljenje od članova s foruma, čak ne zato što bi se mogli kositi sa mojim već zato što će biti jako teško ulaziti u bilo kakve rasprave a ne vući paralele s njihovim političkim stavovima, a to bi moglo destabilizirati prilično korektne odnose koje smo izgradili na ovoj stranici. A pozitivne strane, mislim da ih nema. Dakle moj politički svjetonazor je da se politika nikad ne ušulja na ovo lipo misto.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Enough said. :) zaključano!
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡