Nogometni chat
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Kakav je ovaj Olmo igrač 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Jedne prilike sam s jaranom (Realovcem) diskutovao, čovjek kad se ne naljuti na mene kad sam mu rekao da je Zidane jedan (ispod)prosječan trener, da ne koristim teže izraze.senna66 je napisao/la: 18.09.2019., 22:21 Ovaj Zidane ništa ne bi osvojio da mu nije bilo Ronalda i Ramosa.
Zidane kao trener nije ni do gležnjeva Zidaneu kao igraču.
A opet ima više titula šampiona Evrope kao trener, nego kao igrač.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Kakvu je momčad Bjelica stvorio...Ovo večeras je bila čista umjetnost
Nekad je Dinamo bio kanta za napucavanje u Europi, pogotovo u LP, danas je to napokon jedna ozbiljna momčad i u Europi. Olmo samo dodatno potvrđuje svoju nevjerojatnu kvalitetu, Oršić, Petković, Moro...Mogao bih zapravo nabrojati cijelu momčad u pozitivnom tonu i to je ono što me najviše veseli

Nekad je Dinamo bio kanta za napucavanje u Europi, pogotovo u LP, danas je to napokon jedna ozbiljna momčad i u Europi. Olmo samo dodatno potvrđuje svoju nevjerojatnu kvalitetu, Oršić, Petković, Moro...Mogao bih zapravo nabrojati cijelu momčad u pozitivnom tonu i to je ono što me najviše veseli

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Dinamu svaka cast , nadao sam se debelo pobjedi ali ovo je fantazija.
Da se nadovezem na kolege prije u vezi Zidanea , cim se pocelo pricati da bi se vratio u Real znao sam da je to jako jako velika greska.
Ne postoji trener , koji ima barem malo inteligencije , koji bi se vratio u ekipu nakon toliko osvojenog.
Tj da budem precizniji , ne postoji trener koji bi se vratio nakon tako kratkog vremena. Taj potez jednostavno nije imao apsolutno nikakve logike.
Da se nadovezem na kolege prije u vezi Zidanea , cim se pocelo pricati da bi se vratio u Real znao sam da je to jako jako velika greska.
Ne postoji trener , koji ima barem malo inteligencije , koji bi se vratio u ekipu nakon toliko osvojenog.
Tj da budem precizniji , ne postoji trener koji bi se vratio nakon tako kratkog vremena. Taj potez jednostavno nije imao apsolutno nikakve logike.

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Dinamo..... svetinja......

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
Tek prva tekma. Polako. Iduća je Varaždin...
P.S. Navuko sam se, kako dobra pjesma.
Non dormo tutta notte e penso sai a questa vita mia fatta solo di guai viaggiare per l'Italia seguendo te senza permessi e senza tessere... ritorno a casa (e) aspettare non so, io vivo per amarti è mai ti tradirò e con il cuore in gola canterò per te ale Atalanta ale Atalanta ale
P.S. Navuko sam se, kako dobra pjesma.

Non dormo tutta notte e penso sai a questa vita mia fatta solo di guai viaggiare per l'Italia seguendo te senza permessi e senza tessere... ritorno a casa (e) aspettare non so, io vivo per amarti è mai ti tradirò e con il cuore in gola canterò per te ale Atalanta ale Atalanta ale
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Stat ce mozda na 6:0 ko u finalu FA kupa
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Takve ekipe bih odmah izbacio iz lige. Ne možes mi primiti 5 golova u 20min.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
A za 18 ?Mr.Spaceguy je napisao/la: 21.09.2019., 16:21 Takve ekipe bih odmah izbacio iz lige. Ne možes mi primiti 5 golova u 20min.

Kako su krenuli, tako ce i bit... Mislim, ovo iz lige...
Fino Alla Fine