HR prijenos Formule 1

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 6 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
croatic f1 je napisao/la:Perice, Ante se već jednom okušao u komentiranju utrke, bio je čak i u studiju, to je bilo negdje početkom sezone (Španjolska čini mi se). Ugl., bio je jako dobar, lijepo se složio s Blažem :)

Ex, sjećam se da si bio u Monaku, nažalost, ja nisam bio u prilici gledati te treninge, trebao si to snimiti i objaviti da malo više ljudi čuje tvoj glas :mrgreen:
Ma bolje da nisam haha, glas mi je kao u čovjeka od 50 kn, dubok, hrapav, ma bježi :mrgreen:
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Glasniju F1
Exovih 5 minuta slave... :D
No bez zajebancije, po meni si vrlo solidno odradio... Pusti hejtere :P

@lady
[ link do slike ]

Meni se ovo čini kao reklama za bolje, "sadržajnije" i kojeznam kakve pakete koji će gledateljima biti pristupačnije.
Kako da ne, mene mogu zaboravit, maxgp će vjerovatno ostat isti samo bez prijenosa F1 i koji će nezaboravimo biti pristupačniji nama...

A kakve su tek promašaje (HT-ovci) bacali na društvenim mrežama kad su ih optuživali za jučerašnju utrku je smijeh kakav samo oni mogu priredit

Sent from my iPhone using Tapatalk
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Ja baš na VNŠ bio na PP :(
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
dešifriraj..
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kad se samo sjetim HRT 3. Svaki tjedan španjolska i talijanska liga. Formula 1, NBA, tenis redovito. A sad su toliko jadni da ni HNL ne prikazuju a o formuli da ne govorim.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ferrari1345 je napisao/la:Exovih 5 minuta slave... :D
No bez zajebancije, po meni si vrlo solidno odradio... Pusti hejtere :P
Fala stari, potrudio sam se koliko sam znao. Baš je tada potrefila kiša pa nitko nije izlazio, ali opet sam imao nešto materijala, ali sam malo vadio iz glave, tipa ono o Senni 84., proračuni za naslov te godine, tko se kako slupao, kako se brazilski komentator derao kada je prošao Laudu i ostalo :D

@Mr.Spaceguy - Ma današnji HRT je žalost na kvadrat, a o ovim kriminalcima iz T-coma da ne pričam. Pljačka na kvadrat. A karma će im zasigurno biti krasna.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Perica9
Formula 1
Formula 1
hattrick je napisao/la:dešifriraj..

Na VN Španjolske sam bio na Prvoj Pričesti :?
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
croatic f1 je napisao/la:Perice, Ante se već jednom okušao u komentiranju utrke, bio je čak i u studiju, to je bilo negdje početkom sezone (Španjolska čini mi se). Ugl., bio je jako dobar, lijepo se složio s Blažem :)

Ex, sjećam se da si bio u Monaku, nažalost, ja nisam bio u prilici gledati te treninge, trebao si to snimiti i objaviti da malo više ljudi čuje tvoj glas :mrgreen:
Dobro si zapamtio, ja sam odradio VN Španjolske studio i utrku sa Blažičkom. :) Šta se tiče Marka, to je bio pravi doživljaj, pitam se samo kakvi bi nas dvojica bili na onim treninzima u 3 ujutro :mrgreen:

Perica9
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la:

Dobro si zapamtio, ja sam odradio VN Španjolske studio i utrku sa Blažičkom. :) Šta se tiče Marka, to je bio pravi doživljaj, pitam se samo kakvi bi nas dvojica bili na onim treninzima u 3 ujutro :mrgreen:

Bio i Neven? Ili samo ti i Blažičko?
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Perica9 je napisao/la:Bio i Neven? Ili samo ti i Blažičko?
Samo nas dvojica. :)

Perica9
Formula 1
Formula 1
Lijepo :)
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ante donosi lijepe vijesti, nadam se da će se zbilja ostvariti :thumbs:

[ link do slike ]

denky
Karting
Karting
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
croatic f1 je napisao/la:Ante donosi lijepe vijesti, nadam se da će se zbilja ostvariti :thumbs:

[ link do slike ]
:klanjam: :klanjam: :thumbs:

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Zar nije arena1 besplatna? tj. nije u dodatnom paketu koji se plaća?

Ako da super :) napokon dobre vijesti od t-coma
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

deny
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Alonso
Ferrari1345 je napisao/la:Zar nije arena1 besplatna? tj. nije u dodatnom paketu koji se plaća?

Ako da super :) napokon dobre vijesti od t-coma
Arena 1 je besplatna, tj. nalazi se u osnovnom paketu i ne plaća se

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Treba ipak počekat još službenu informaciju... jer razlika između arene1 i bilokoje druge arene je preko 100kn mjesečno :)
slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
Potpuno mi je svejedno imam od A1 do Arene 5 samo neka bude na t-com
slika

Blackhawk
Karting
Karting
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Jordan
Evo da napišem malu kritiku - nadam se da se nitko neće uvrijediti jer je ovo mislim konstruktivna kritika. Neću ulaziti u znanje komentatora (jer tko sam ja uopće da ocjenjujem njihovo znanje) niti ću ih uspoređivati sa Skyem i ostalim TV-ima, ali ima jedna stvar koja me strašno smeta i zbog koje izbjegvama Arenu i naše prijenose.
Osnovna stvar koju bi komentatori trebali znati jest izgovarati imena vozača. Schumacher nikada nije bio Mihaela, nego Michael, kao što ni Karthikeyan nikada nije bio Kartekijan. Ne samo radi poštovanja prema vozačima, nego i prema profesiji trebalo bi znati kako se koji vozač preziva jer isugno nitko od vas trojice ne bi htio da ga se zove Plažičko, Nuvak ili Vitma.
Dakle, mislim da bi bilo vrijeme da naučite da Nico Hulkenberg nije HILKENBERG, baš kao što ni nogometaš Thomas Muller nije MILER. Njemci ono u s točkicama izgovaraju kao neko čudno progutano u, a kako se točno izgovara dovoljno je poći na youtube i poslušati njemačke voditelje, ili pogledati neki njihov prijenos. Evo kako se izgovara: https://www.youtube.com/watch?v=5iZn2O582Bs (0:06)
Isto tako Gutierrez nije GITEREZ nego kako se i piše. Valjda čovjek sam zna najbolje kako se njegovo prezime izgovara pa pogledajte ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=kt3FKlhtopI (0:04).
Eto, nemojte ovo shvatiti kao pljuvanje nego samo kao dobronamjerna kritika, jer ako poštivate profesiju onda valjda shvaćate koliko je važno pravilno izgovaranje imena i prezimena.
Potpuno pogrešna dikcija je već druga tema, ali izgleda da na televizijama (uključujući čak i javnu TV) to više nije nikome ni važno.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: #93, #33
Isto tako Magnussen nije MAGNUSSON, nije ANDREAS nego ADRIAN Sutil, Hulkenberg nije HULKENBORG...

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Ja sam jutros popizdio sto su tek kad je utrka zavrisla skontali da je palmer osvojio bod, a dosta krugova se vozio na 10. Mjestu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡