Formula 2
WEC, WRC, Indy...
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
RIP Anthoine Hubert
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- Testarossa
- Karting
- S nama već: 6 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Pocivao u miru.
Nazalost i ovo je motosport. Ovo je takodje dio utrkivanja. Bas mi je zao momka. Jel on vozio FP1 za nekoga iz formule 1 ovaj petak ili sam ga pomijesao s nekim drugim
Nazalost i ovo je motosport. Ovo je takodje dio utrkivanja. Bas mi je zao momka. Jel on vozio FP1 za nekoga iz formule 1 ovaj petak ili sam ga pomijesao s nekim drugim
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Užasno, nije me bilo neko vrijeme na netu i nadao sam se da se nije najgore desilo, ali nažalost jest 
Ogromna tragedija za motorsport u cijelini, koja se riječima ne može opisat.
Ovo se nikad neće moći potpuno izbjeći u ovom sportu i uslijedi kad se najmanje nadaš, kao što vidimo po današnjem primjeru. Pravo je čudo što još koji bolid nije učestovao u tom incidentu.
RIP Anthonie Hubert

Ogromna tragedija za motorsport u cijelini, koja se riječima ne može opisat.
Ovo se nikad neće moći potpuno izbjeći u ovom sportu i uslijedi kad se najmanje nadaš, kao što vidimo po današnjem primjeru. Pravo je čudo što još koji bolid nije učestovao u tom incidentu.
RIP Anthonie Hubert

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Latifi je vozio za Williams ovog petka. Anthoine nažalost još uvijek nije dobio priliku u F1 bolidu, ali s obzirom na povezanost s Renaultom i sjajnu sezonu u F2, sigurno bi je kad-tad dobio. Užas, tako mlad čovjek, ali i talentiran, GP3 prvak te jedan od najboljih rookieja ove sezone u F2.Testarossa je napisao/la: 31.08.2019., 19:36 Jel on vozio FP1 za nekoga iz formule 1 ovaj petak ili sam ga pomijesao s nekim drugim
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Navodno je Juan Manuel Correa slomio obje noge.... čitam na jednom stranom forumu.....
Nema službene potvrde.
Nema službene potvrde.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/nign_m/status/1167837636276490241
Ovo je dokaz da su i oni sazdani od krvi i mesa, baš kao i svaki drugi čovjek na ovoj planeti.
Nemojmo zbog tog nikad se radovati i ni željeti drugom neku nesreću, koliko god ona bezazlena u našim glavama bila. Današnji događaj u Formuli 2 pokazuje da vozač, bilo koje serije, "jaši" na maloj granici između života i smrti.
Današnja scena radovanja uglavnom Maxovih navijača na Hamiltonovo zabijenje u barijere nije nikako ugodna za vidjeti i bilo bi mnogo ljepše i humanije takve scene ne viđati
Nemojmo zbog tog nikad se radovati i ni željeti drugom neku nesreću, koliko god ona bezazlena u našim glavama bila. Današnji događaj u Formuli 2 pokazuje da vozač, bilo koje serije, "jaši" na maloj granici između života i smrti.
Današnja scena radovanja uglavnom Maxovih navijača na Hamiltonovo zabijenje u barijere nije nikako ugodna za vidjeti i bilo bi mnogo ljepše i humanije takve scene ne viđati

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Correa je stabilno, to je službeno objavila FIA. Kako će tek njemu biti kad čuje za Huberta...Užasno u svakom pogledu, to su dečki par godina stariji od mene. Što ti je život...
- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Koji užas i tragedija. Počivaj u miru.
__
Indikar karavan odaje počast minutom ćutanja, ovo me je baš pogodilo. U suzama pišem

__
Indikar karavan odaje počast minutom ćutanja, ovo me je baš pogodilo. U suzama pišem