VN Belgije (Spa-Francorchamps) 30.8.-1.9. 2019.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo Charles, ubio Vettela i Mercedese!
Bravo Ferrari za P1 i P2
Sutra nas čeka teška utrka vjerujem...

Bravo Ferrari za P1 i P2

Sutra nas čeka teška utrka vjerujem...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ubio Leclerc.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Jebiga, mogao je Vettel prestic Hamiltona kao sto ga je i Leclerc prestigao.Ferrari je napisao/la: 31.08.2019., 16:15 Ma ovo je smiješno što se radi...minimalno vrijeme i bok.
Barem smo uzeli 1-2, ali Vettela je koštao Hamilton u drugom sektoru.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Ja mislim da je P2 prava pozicija za start.
"What a little star." May 26, 2012.
-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 7 mj
Prestigao ga je , ali je prije Bus stopa Ham vratio poziciju.Vettel-Ferrari je napisao/la: 31.08.2019., 16:16Jebiga, mogao je Vettel prestic Hamiltona kao sto ga je i Leclerc prestigao.Ferrari je napisao/la: 31.08.2019., 16:15 Ma ovo je smiješno što se radi...minimalno vrijeme i bok.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
To nisam upratio, onda jos gore po Seba. Mislim da je njega najvise kostao lock up kod bus stopa. Al treba biti realan i priznat da Vettel danas nije imao sanse protiv LeclercaPerica9 je napisao/la: 31.08.2019., 16:18Prestigao ga je , ali je prije Bus stopa Ham vratio poziciju.Vettel-Ferrari je napisao/la: 31.08.2019., 16:16Jebiga, mogao je Vettel prestic Hamiltona kao sto ga je i Leclerc prestigao.Ferrari je napisao/la: 31.08.2019., 16:15 Ma ovo je smiješno što se radi...minimalno vrijeme i bok.

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Hvala na odgovoru, mada se nisam usudio uključivati išta, iako sam bio 99,99 posto siguran.zelot je napisao/la: 31.08.2019., 15:50Slobodno gledan. Koji god nadjes.. vipme , battman, ace... Smijes gkedat streamove. Ja skoro 3 godine rokam po strimovima bez greske ikakve. Samo nemoj downloadat i to je to...f1zd je napisao/la:Pozz ljudi...u Njemačkoj sam, što mislite bi li bilo pametno upaliti nekakav stream, bar za zadnjih par minuta?
Baš sam ovaj vikend morao propustiti
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Pogledao sam zadnjih 30 sekundi, našao negdje video.
Zadovoljan rezultatom

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ne bi baš rekao...bili su tu negdje unutar desetinke stalno.Vettel-Ferrari je napisao/la: 31.08.2019., 16:21To nisam upratio, onda jos gore po Seba. Mislim da je njega najvise kostao lock up kod bus stopa. Al treba biti realan i priznat da Vettel danas nije imao sanse protiv LeclercaPerica9 je napisao/la: 31.08.2019., 16:18Prestigao ga je , ali je prije Bus stopa Ham vratio poziciju.Vettel-Ferrari je napisao/la: 31.08.2019., 16:16
Jebiga, mogao je Vettel prestic Hamiltona kao sto ga je i Leclerc prestigao.![]()
Seb je izvukao deblji kraj s prometom jbg...na kraju vrijeme sporije 2 desetinke od onoga u Q2.
Sa ovim trenutnim sektorima teoretski najbolje vrijeme je 42.6 za Vettela...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Pa da, fulao sam vrijeme na Manageru za 7 desetinki, iako sam promjenio vrijeme, opet bi fulao za 4 desetinkeFerrari je napisao/la: 31.08.2019., 16:20 Očekuje žalbe Alfe i Haas-a na onaj nered u prvom krugu...
Btw zanimljivo koliko su ove godine sporiji bolidi ovdje. Oko sekundu ipo.

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ja stavio 42.7...blizu. Želio sam staviti 42.5, ali se predomislio. Jbg.
Vidio sam da su sporiji kroz treninge, baš značajno...pogotovo u onim simulacijama utrke.
Vidio sam da su sporiji kroz treninge, baš značajno...pogotovo u onim simulacijama utrke.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari