Carlos Sainz Jr

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
LH44 je napisao/la: 04.08.2019., 22:52 Kakva atmosfera u McLarenu :D https://twitter.com/Carlossainz55/status/1158106841953558535
Obožavam Carlosovo pjevanje :rofl:

Već sam ga nahvalio u temi o VN Mađarske, ali da, fantastična sezona za njega zasad. Konstantno je u samom vrhu F1.5, samo niže fantastične rezultate i pogled na tablicu to najbolje govori - više od polovice McLarenovih bodova osvojio je Sainz, a u vozačkom poretku kasni samo 5 bodova za Gaslyjem koji vozi Red Bull! To možda više govori o Gaslyju, ali stvarno sve pohvale za Carlosa. Kažem, samo je šteta što ga režiser ne voli :mrgreen:

Danas sam tijekom utrke razmišljao koji bi šou bio da se Max vrati starim navikama, izvede neku glupost u duelu s Lewisom i izbaci ih iz utrke, a Carlos lagano uzme podij prije Gaslyja i to nakon što ga je pola utrke držao iza sebe :prcnjau: Drago mi je definitivno da je opstao u F1 i nakon Toro Rossa, žao mi je što ga nismo vidjeli u Red Bullu, ali lijepo ga je gledati u preporođenom McLarenu. Mislim da je riječ o stvarno odličnom vozaču, nemojmo zaboraviti da se odlično nosio s Maxom u istoj momčadi...Vjerujem (i nadam se) da ćemo ga jednom vidjeti u top bolidu, možda ni neće morati mijenjati momčad za to :)

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Red Bull debelo falio sa Sainzom...ali možda je tu bilo i neke politike oko Maxa i Co. koliko znamo...njihov gubitak.

Vozi odlično i neka samo tako nastavi.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Sainz postaje novi Alonso, ali bez toksične jezičine :mrgreen:
Neka neka, meni osobno vrlo drag vozač, polako postajem njegov navijač, nadam se mjestu u top momčadi što prije, možda i neće morati promijeniti momčad za to kako kaže kolega gore. :klanjam:
Definitivno najveća greška RB-a što su ga pustili.
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Sainz bi bio strašno dobar drugi vozač u nekoj top ekipi, ali mislim da je RB vlak za njega prošao.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
avetma je napisao/la: 05.08.2019., 17:37 Sainz bi bio strašno dobar drugi vozač u nekoj top ekipi, ali mislim da je RB vlak za njega prošao.
Pa boli ga briga... čovjek je dovoljno čekao i otišao u McLaren koji ima sav potencijal da se probije na vrh 2021.

Isto tako potencijalni uspjeh će mu puno više vrijediti nego da je otišao u "gotovu" ekipu i onda nešto osvojio.

Ono sto je meni drago kod njega je da ne radi greške... čak i kad je bio rookie, ja se iskreno ne sjećam nekih velikih sranja...

Još je mlad (samo 24 god) i ima vremena. Vamos Sainz!
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Alonso
Mislim da bi Carlos jednog dana, ala Button 2009., mogao osvojiti naslov dok još svi budu gledali u Maxa i Leclerca. Ako McLaren odradi odličan posao za '21., sa Sainzom imaju sigurno ozbiljnog vozača. :klopa:
Ferrari je napisao/la: 05.08.2019., 19:12 Ono sto je meni drago kod njega je da ne radi greške... čak i kad je bio rookie, ja se iskreno ne sjećam nekih velikih sranja...
Povuko na "tatu". :zubo:
You should never underestimate the predictability of stupidity

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Lux14 je napisao/la: 06.08.2019., 09:04 Mislim da bi Carlos jednog dana, ala Button 2009., mogao osvojiti naslov dok još svi budu gledali u Maxa i Leclerca. Ako McLaren odradi odličan posao za '21., sa Sainzom imaju sigurno ozbiljnog vozača. :klopa:
Ferrari je napisao/la: 05.08.2019., 19:12 Ono sto je meni drago kod njega je da ne radi greške... čak i kad je bio rookie, ja se iskreno ne sjećam nekih velikih sranja...
Povuko na "tatu". :zubo:
Potpis na sve :thumbs:
Samo da ga ne zezne par pehova kao što je zeznulo tatu, pa čovjek ostao kratak za barem 2 titule
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Mislim da Red Bull u njemu nikada nije ni vidio neki potencijal. 2014. su Kvyata umjesto njega doveli, jer se Kvyat puno bolje pokazao u nižim kategorijama, u zadnjih 10 godina jedino su Max i Charles bili impresivniji od Danilla u nižim kategorijama. Onda 2015. nisu nikog boljeg ni imali pa su njega ubacili sa Maxom, a kasnije ko da su mislili da su se osigurali sa Danielom i Maxom u idućih 10 godina i 2016. prodali ga Renaultu prvom prilikom, jer su tad vidjeli potencijal u Gaslyu. Hartley vozio samo zbog iskustva, a Kvyata su htjeli godinu dana ohladit'.

Uglavnom Carlos je puno napredovao u utrkama, 2015. se činio kao odličan u jednom krugu, ali malo lošiji na utrkama, a sada se čini da je obrnuto, Norris ga redovno dobija u kvalama, ali u utrkama Sainz biva bolji. Kako god, ja bi ga da sam gazda u McLarenu ostavio uz Norrisa i uložio sve nade u 2022. kada će konačno šasija biti rađena isključivo u Wokingu, što će olakšati McLarenu razvoj šasije.
slikaslika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Baš sam malo detaljnije pogledao Carlosove juniorske rezultate, znao sam da je osvojio FR3.5, ali nisam znao da je viceprvak te godine bio, ni manje ni više, nego Lord :mrgreen:
kasnije ko da su mislili da su se osigurali sa Danielom i Maxom u idućih 10 godina i 2016. prodali ga Renaultu prvom prilikom, jer su tad vidjeli potencijal u Gaslyu. Hartley vozio samo zbog iskustva, a Kvyata su htjeli godinu dana ohladit'.
Prodali, tj. prvotno su ga samo posudili Renaultu 2017., ali da, slažem se s ovom prvom rečenicom - Red Bull tad nije imao mjesta u A momčadi i zato su se olako riješili Sainza. On je nakon dvije i pol odlične sezone u Toro Rossu (logično) htio promociju, ali RB se nije htio riješiti nijednog od vozača (nije ni bilo razloga) pa je došlo i do prepucavanja po medijima te je na kraju ljubav pukla. Carlos je htio prerastao Toro Rosso, ali ovi mu jednostavno nisu mogli dati bolje mjesto i nije ništa čudno da su ga se tad olako riješili.

Ricciardov odlazak je sve razmrdao i zato je došlo do Gaslyjeve promocije. Da je tu i dalje bio Sainz, ne vjerujem da bi Lord dobio mjesto. Kvjat je tada bio u totalnom rasulu i ne slažem s ovim da su ga htjeli "ohladiti godinu dana" - da su imali koga za ubaciti nakon Hartleyja, ne bi oni zvali ni Kvjata ni Albona natrag.

LH44
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la:Ricciardov odlazak je sve razmrdao i zato je došlo do Gaslyjeve promocije. Da je tu i dalje bio Sainz, ne vjerujem da bi Lord dobio mjesto. Kvjat je tada bio u totalnom rasulu i ne slažem s ovim da su ga htjeli "ohladiti godinu dana" - da su imali koga za ubaciti nakon Hartleyja, ne bi oni zvali ni Kvjata ni Albona natrag.
Ne ne, 2017. su htjeli Kvyata ohladiti za 2018., zato je bio na posudbi Ferrariju, a Pierre se pokazao u GP2 i Super Formuli i u njemu su vidjeli potencijal za zamjenu Ricciarda ako on ne produži ugovor. Hartley je samo popunio sjedište, neće Dicktuma dovodit'slika

Kako god okreneš, šteta za Kvyata da je izgubio 2 godine zbog Gaslyaslika

A Kvyat je 2013. zasjenio Sainza u GP3, pogotovo 2 utrke u Monzi i Abu Dhabiju kada je Torpedo uzeo sve što se može uzeti i osvojio titulu poslije velikog zaostatka. Ima još dosta vozača koje je Kvyat dobijao u nižim kategorijama, Giovinazzi, Marciello, Nick De Vryes, Norman Nato, od Vandoornea je izgubio titulu, ali to ga je ekipa zeznula u zadnjoj utrci. Ni sa tim Vandoorneom ne znam šta bi.

Prije toga je gubio od Sainza i Frijnsa, ali te 2013. je briljirao u stilu Maxa i Charlesa. Ne znam šta mu bi 2016. da mu se ono desi, kao i to da su mu performanse pale u odnosu na Ricciarda, jedna kontroverza, jedan sudar i Maxa ubace. Ostalo je historija.

A Sainz nije htio čekati i tako je Pierre završio kraj Maxonje koji ga šalje u zaborav, a Kvyat bi se mogao zbog toga vratiti u Red Bull. Nema ta Helmutova akademija je ko kakva sapunica, kakvi Turci i Meksikanci slika

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
LH44 je napisao/la: 06.08.2019., 22:59 Ne ne, 2017. su htjeli Kvyata ohladiti za 2018., zato je bio na posudbi Ferrariju, a Pierre se pokazao u GP2 i Super Formuli i u njemu su vidjeli potencijal za zamjenu Ricciarda ako on ne produži ugovor. Hartley je samo popunio sjedište, neće Dicktuma dovodit'slika
Nije bilo nikakve posudbe, Kvjat je nakon 2017. potpuno izbačen iz Red Bulla. To hlađenje sigurno nije bilo planirano i da im juniorski program nije toliko siromašan, ne bi oni njega vraćali (iako mi je drago da je dobio drugu priliku).
A Sainz nije htio čekati i tako je Pierre završio kraj Maxonje koji ga šalje u zaborav, a Kvyat bi se mogao zbog toga vratiti u Red Bull. Nema ta Helmutova akademija je ko kakva sapunica, kakvi Turci i Meksikanci slika
Pierre se definitivno dokazao u juniorskim serijama, čak je i lani u Toro Rossu izgledao odlično, a Sainz više nije bio u najboljim odnosima s Red Bullom kad je Ricci odlučio prijeći u Renault, stoga je Gasly očekivano bio favorizirana opcija. Tko bi očekivao ovakvu katastrofu od sezone za njega. Za boldano se slažem :mrgreen:

LH44
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la:Nije bilo nikakve posudbe, Kvjat je nakon 2017. potpuno izbačen iz Red Bulla.
Aa mislio sam da je bio na posudbi samo.

Inače znam za Pierre da se dokazao, ali realno nije bio wonderkid kao Kvyat, Verstappen, Charles, Russel, Norris i Albon. Čak ni Sainz nije bio wonderkid. Ovi gore su inače u nižim kategorijama bili veni vidi vici, dok je Gaslyu i Sainzu, pa i Albonu, trebalo malo više, iako je i on bio wonderkid kroz karting i niže kategorije, dok nije pao godinu-dvije, pa se vratio u formu.

slikaslika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari

Pogledajte mu noge :shock:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Štapići :mrgreen:

Inače dobar je Sainz ove sezone, možda malo manje talenta od Norrisa, ali pametno koristi sve svoje adute u utrci.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
A realno ni drugim vozacima nisu puno "jace" noge :D.
Nije da nesto patim na njihove noge i da se palim , ali moje oko je ugledalo par "pari" nogu i sve su onako ili stapici ili stapici sa sezamom u najboljem slucaju.
slikaslika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Ma svi su chicken leg :D

Još su tanji bili prošlih sezona kada nije bilo balasta, sad mogu otpuštenije dosta, rijetko ko od njih može na gurati 80kg kad su svi ispod 1.80m

slikaslika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
I meni su nogice prve upale u oko kad sam vidio objavu :mrgreen:

Komentari su mi genijalni :rofl: :rofl: :rofl:
Skipping legday it seems.
When you are too poor for buy a simulator
Carlos maybe it’s time to stop doing drugs
Preparing for a smooooth operaaaatiooon
I think I saw him go through Eau Rouge 😂
Who is this guy? Never saw him on tv

LH44
Formula 1
Formula 1
slikaslika

slikaslika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Pregenijalan mi je taj team radio, sad svaki put kad odaberem Sainza u F1 igrici i preteknem nekog pjevušim "Smoooth operatoooor...", nadam se da će Carlos snimiti službeni remix :rofl:

Genijalno mi je i kako na komentarima originalne pjesme moraš skrolati neko vrijeme da nađeš komentar nevezan uz Sainza, ako netko prati Podcast Inkubator, znat će, ista stvar je i na pjesmi 225-883 sa Satoshijem :mrgreen:

LH44
Formula 1
Formula 1
Najjači komentar mi je ovaj :D
Wow, I can't believe Sade stole "Smooth Operator" from Carlos Sainz and profited from it...
Inače možeš skrolat' 5 minuta, komentara u kojem nije spomenut Carlos Sainz jednostavno nema, ne postoji :rofl:
slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡