senna66 je napisao/la: 04.08.2019., 16:41
I onda kazete da je losa strategija. Zaostatak je sad isti ali ovaj ima svježije gume. Dakle daleko bolje nego da ga hvata na starim gumama.
Kaže drug @Dani da su mu usrali strategiju.....
Doduše i ja sam mislio da ga neće stići, ali su Maxu stvarno otišle gume
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Hamilton je usrao sam sebe onim uzaludnim pokušajima leteći van staze pa je Mercedes morao nešto pokušati. Najbolje je što će mu dati opet bolid spreman za pobjedu iako je njegova vožnja bila van toga.
Množina? Reci mi koji još osim onogo jednog , i taj je bio izgledan pokušaj napada. Ili samo trolaš?
Izgledan bi bio da je ispred bio Bottas li Williams, ne RB s Maxom. Imas par kočenja.
Dani je napisao/la: 04.08.2019., 16:31
Opet boks usrao strategiju Hamiltonu.
Šta reče?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Vozač je griješi, sumnjao u njih i opet pobjedio. Svaka čast ekipi
I Schumacher kad bi griješio, Brawn i ekipa je ispravljala stvari, tako da psst...
Bravo Seb
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
O čemu ti?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”