Daj čitaj kaj pišem." U slučaju sc-a". Brzinu za to imaju. Jedino ako nisu opet preforsirali motor.avetma je napisao/la: 27.07.2019., 16:26Možda bi bilo dobro da se onda svaku iduću utrku kvalificira na P20 ako su tako dobre šanse za podij ili pobjedu. Dva Mercedesa najviše strahuju kad je neki Ferrari na P20.Dani je napisao/la: 27.07.2019., 16:18Seb može birati gume tako da njega čak vidim kao većeg kandidata za postolje ili čak u slučaju sc-a i pobjedu.![]()
VN Njemačke (Hockenheimring), 26.-28. srpnja 2019.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
SC si spominjao za pobjedu, a ne za postolje. Misliš da ima dobre šanse za postolje i bez SC? Gdje u tom scenariju završavaju dva Mercedesa, dva Red Bulla i drugi Ferrari?Dani je napisao/la: 27.07.2019., 16:18Seb može birati gume tako da njega čak vidim kao većeg kandidata za postolje
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Da, samo 0,400 mu je falilo. Prije bi se reklo da je skoro Kimi uzeo papka Gaslya.
@ante mislim da ima dobre šanse sutra. Imao je tempo za pp. Moje mišljenje je da ima šansu sutra za pobjedu.

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Svaka čast na hrabrom predviđanju, pobjeda sutra bi bila ravna čudu.Dani je napisao/la: 27.07.2019., 16:29 @ante mislim da ima dobre šanse sutra. Imao je tempo za pp. Moje mišljenje je da ima šansu sutra za pobjedu.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Da 1:12.180 u zadnjem krugu i pisalo je 0.412 zaostatak za Hamiltonom...ili su mu izbrisali vrijeme?
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma vidio sam krug...gluposti...za mene to je bilo čisto i to se ne bi trebalo brisati.
Centimetri...FIA se opet igra. Krug mu je bio dobar tako da može biti zadovoljan nakon onog sudara.
Počeo se dizati u formi sigurno. Samo pola desetinke od Maxa.
Centimetri...FIA se opet igra. Krug mu je bio dobar tako da može biti zadovoljan nakon onog sudara.
Počeo se dizati u formi sigurno. Samo pola desetinke od Maxa.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Definitivno antiklimaktični rasplet kvalifikacija. Šteta, trebala je biti dobra borba u vrhu. Žalosno je gledati ovakav Ferrari, ovaj komentar me odlično nasmijao, ali je i na vrlo istinit način prikazao trenutno stanje u momčadima Mercedesa i Ferrarija
Ali, kad su već spomenute Mercedesove "maškare", genijalno mi izgledaju mehaničari u ovim odorama, pogotovo mi je genijalna ekipa s pitwalla u odijelima
Verstappen je jedina svijetla točka u samom vrhu poretka, još je jednom ove sezone odradio lavovski posao i uspio razdvojiti Mercedese. Bottas nije briljirao, ali svejedno sjajan podvig. Sutra starta na softu, možda mu to donese nekakvu prednost na startu, bilo bi sjajno da uspije barem malo otežati Hamiltonov posao, u što sam siguran ako će imati brzine u bolidu.
Kimi je danas bio odličan, na kraju visoki P5 zahvaljujući genijalcima iz Maranella, u jednom je krugu čak imao ljubičasti drugi sektor. Sainz, a pogotovo Perez, također odlični. McLaren očito ne funkcionira najbolje ovdje, ali je Carlos izvukao maksimum, dok na RP-u očito rade nadogradnje koje je Perez puno bolje iskoristio, iako je čak i Stroll prošao Q1
Norris je svakako najveće vozačko razočaranje dana.
Ovaj put baš ne možemo koristiti onu floskulu da startni poredak garantira dobru utrku, ali nikad se ne zna

Verstappen je jedina svijetla točka u samom vrhu poretka, još je jednom ove sezone odradio lavovski posao i uspio razdvojiti Mercedese. Bottas nije briljirao, ali svejedno sjajan podvig. Sutra starta na softu, možda mu to donese nekakvu prednost na startu, bilo bi sjajno da uspije barem malo otežati Hamiltonov posao, u što sam siguran ako će imati brzine u bolidu.
Kimi je danas bio odličan, na kraju visoki P5 zahvaljujući genijalcima iz Maranella, u jednom je krugu čak imao ljubičasti drugi sektor. Sainz, a pogotovo Perez, također odlični. McLaren očito ne funkcionira najbolje ovdje, ali je Carlos izvukao maksimum, dok na RP-u očito rade nadogradnje koje je Perez puno bolje iskoristio, iako je čak i Stroll prošao Q1

Ovaj put baš ne možemo koristiti onu floskulu da startni poredak garantira dobru utrku, ali nikad se ne zna

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Kao Ferrarijev navijač nemam više što za reći. U jednu ruku mi je i glupo kriviti momčad zbog kvara koji se može desiti uvijek, ula u drugu ruku krivi su za sve. Nema tko drugi biti kriv.
Hamiltonov radio više ni ne slušam jer je najobičnija seračina. I kad mu ne ide za PP, uvijek se može pouzdati da će Ferrari zajebati nešto, a sreća ga napustiti neće.
Sutra idem na plažu, ne pred TV, mada kao pravom mazohistu znam da mi vrag neće dati mira u pola 3 i da ću se nadati čudu. Poslje toga idem skočiti sa Šibenskog mosta, nisam sreće da preživim kao onaj bošnjo od nekidan.
Hamiltonov radio više ni ne slušam jer je najobičnija seračina. I kad mu ne ide za PP, uvijek se može pouzdati da će Ferrari zajebati nešto, a sreća ga napustiti neće.
Sutra idem na plažu, ne pred TV, mada kao pravom mazohistu znam da mi vrag neće dati mira u pola 3 i da ću se nadati čudu. Poslje toga idem skočiti sa Šibenskog mosta, nisam sreće da preživim kao onaj bošnjo od nekidan.
"What a little star." May 26, 2012.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Na kojim gumama starta top 5?

-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Ham i Bot na medium,Ver,Gas i Rai na softu!!!
Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Ja ću se baciti kao Isus. U Mission Winnow majici koju sam kupio sa službenog storea nakon predsezonskih testiranja. Ne mogu ja ovo više. Osjećam se kao netko tko navija za Hajduk i suosjećam s njima.f1zd je napisao/la: 27.07.2019., 17:53Najgore od svega je što je lik htio skočiti na glavuMSC je napisao/la: Poslje toga idem skočiti sa Šibenskog mosta, nisam sreće da preživim kao onaj bošnjo od nekidan.![]()
![]()
"What a little star." May 26, 2012.