Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
[ link do slike ]
[ link do slike ]
na jutarnjim treninzima, P5 u FP1 i P3 u FP2.
kada je upitan šta je naučio i shvatio danas, odgovorio je : "Ne znam gdje smo trenutno, sutra ćemo tek znati. Ne želite previše rizikovati da ne bi oštetili bolid ili mjenjač, tako da smo danas samo vježbali startove i odvezli pokoji krug, ali nedovoljno da bi išta znali."
[ link do slike ]
[ link do slike ]
nakon pobjede Ferrarija, o5 se mora timski radit :D
[ link do slike ]
ako budu kišne kvale očekujem ništa drugo osim Pol Hamiltona, kao i u Maleziji ove godine :)
[ link do slike ]
[ link do slike ]
slikaslika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
@heat
Nije pole ali je zato pobjeda i najbrži krug utrke. Lagano korača prema 3. naslovu prvaka. :pivo:
slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
dođe kao Hattrick, jer je vodio sve krugove od početka do kraja :D :thumbs:
do kraja sezone Senna i Vettel prestignuti, a sljedeće godine Prost :) rutinski do 3. naslova [ link do slike ] :pivo:
slikaslika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Polako. Ne bih baš trčao pred rudo pogotovo kad vidimo da novi motor ima problema sa pouzdanošću, a upravo su to naglašavali kao najveću prednost- pouzdanost.
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
HeatBlast44 je napisao/la:dođe kao Hattrick, jer je vodio sve krugove od početka do kraja :D :thumbs:
do kraja sezone Senna i Vettel prestignuti, a sljedeće godine Prost :) rutinski do 3. naslova [ link do slike ] :pivo:
Tko je rekao da neće.. bilo bi glupo to reći, ipak ima najbolji paket u najboljem periodu njegove karijere.. ako će ikada napraviti nešto tako to je vrijeme za to. Meni je drago što je Vettel u dosta toga prvi postigao (recimo taj Sennin rekord), i to baš u sezoni kad je neki drugi tim dominantan, a ne on sam. Također je zanimljivo kako je napravio sa dosta manje GP-a, tj. brže nego svi njegovi "povjesni" i sadašnji konkurenti (Senna, Prost, Šumi, i sad Hamilton). Također u svojoj trećoj pobijedi za Ferrari u kojem debitira.

Nema ponosnijeg od mene..

A ovo "dokazivanje" tko će koga.. jedino ću reći kako su oba vozača u godinama kojima preostaje još puno GP naslova, pa ćemo se držati one stare "najslađe se smije onaj koji se zadnji smije.." :D
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Hamilton polio Putina šampanjcem, ovaj pobjegao odmah haha

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kSwY9huY_Qc[/youtube]
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Dobio je i pusu od Putina. :jupije:
Mislim da Vettel i Hamilton imaju sreće kaj Putin sad nema vremena za karijeru pilota f1. :gandalf:
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Čestitke Hamiltonu na trećem osvojenom naslovu! ...kako kaže Arrivabene, "vidimo se sljedeće godine"! :D

Outro - Lewis Hamilton Montage
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Hehe, evo šta su pojedinci govorili kad je Hamilton objavio da napušta Mclaren i prelazi u Mercedes.
Da se malo podsjetimo.
http://www.skysports.com/f1/news/24181/ ... n-mercedes
:mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Viper
Formula 4
Formula 4
Navija za: Sebastian Vettel
Čestite crnoj munji.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wu1QmJVoF8c[/youtube]
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

dmw
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Alonso
Cestitke Hamiltonu zasluzeno. Ali u kojoj se konkurenciji borio? Samo protiv timskog kolege Rozberga koji mu i nije dorastao. Jadno je to sto dobijamo od F1, ne dobijamo borbu vozaca vec imamo trku konstruktora gde je Mercedes nenadmasiv. Mislim da ce tako biti i iduce godine mozda Ferari malo smanji razliku ali titule ce opet osvojiti isti.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

HeatBlast44
Baniran
Baniran
mislio sam da će mu RKO složit, al nije ni ono loše bilo :D

"It is his decision, although I personally don't think it is the right decision" - Jenson Button, McLaren.
Jensone, pregrizi si jezik :P
"Lewis is a fantastically quick driver and he has expressed interest in driving for the team in the past. But it wouldn't have been right for the team. I have great admiration for the talent he has but I don't think Lewis and Sebastian would be the right combination" - Christian Horner, Red Bull.
"I understand the move. Always you need some new challenges when you get tired from one situation. I think McLaren sometimes is not the easiest place to live, so I think he will be much more happy now in Mercedes than what he was in the past" - Fernando Alonso, Ferrari.
slikaslika

dmw
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Alonso
Fernando Alonso mislio kao i ja. I ja sam predvidjao uspesnije dane za Hamiltona u Mercedesu nego sto bi bio sa Mclarenom. Jer znao sam cim Mercedes pravi fabricki tim i dovode Hamiltona da ozbiljno misle.

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Bez uvrede ljubitelji LH44 , ali fora mi je toliko smijesna da moram to jednostavno reći :

Lewis Hamilton kada se rodio 7 dana su ga dirali štapom... nisu znali šta je :prcnjau: :prcnjau:
slika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ma boli njega uvo. Zajebava se, zivi punim plucima. Uz to uspjesan kao profesionalac.

Vidim kolega MrDoomroom na temi meksiko spominje pricu sa Mansellom. Ustvari, bez cinizma i je bio zanimljiv razgovor. Lewis se otvorio i tako. Dobio neki savjet od iskusnog brke...
A za muziku, kako je moguce nekom zamjeriti da uziva u necemu sto voli bez obzira sto mozda nije dobar u tome? Meni je uzasna pomisao da neko gleda negativno ka necijem hobiju, u ovom slucaju kod Lewisa.
No!

dkw
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 8 mj
Perica9 je napisao/la:Bez uvrede ljubitelji LH44 , ali fora mi je toliko smijesna da moram to jednostavno reći :

Lewis Hamilton kada se rodio 7 dana su ga dirali štapom... nisu znali šta je :prcnjau: :prcnjau:
Mora da si i ti prosao isto

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
LH kad god krene sa pricom bilo to iskreno ili jos samo jedna laz u nizu kao da je s neba pao i sve smuckano ne lici na nista. Meni ne ostavlja dojam osobe koja respektira povijest f1.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Slazem se da je onako, pomalo.. tup. :) Ali sta sada. Nico ga stalno prca sa stranim jezicima. Zato sam nekada spomenuo da se medju njima vodi i klasna borba. Ali, na kraju dana se gleda rezlutat, ko je kakav u svojoj profesiji.

Ne shvatam sta je respekt ka povijesti f1 i kako on ide kontra toga? A dodao bih da je on tu da pise novu povijest i dobro mu ide.
No!

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Perica9 je napisao/la:Bez uvrede ljubitelji LH44 , ali fora mi je toliko smijesna da moram to jednostavno reći :

e jest smješno, kidam se od smjeha...
slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡