Sebastian Vettel

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
I do kraja sezone će sigurno osvojiti više bodova nego 2010., a možda i 2012., kada je bila utrka više u kalendaru.

Ovo mu je prvi najbrži krug s Ferrarijem. Trebalo mu je dosta, puno više nego za pobjedu :D
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=K2zF9nGKHbw[/youtube]

Evo i kako se to dogodilo:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gAf5ap0M_gQ[/youtube]

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
[ link do slike ]

Zanimljivi intervjui:

Defying his doubts - Q&A with Ferrari’s Sebastian Vettel
Vettel: In 2014 I wasn't performing the way I wanted & if that happens it's more honest to show your feelings & not hide behind a fake smile. When I joined Ferrari there was never any guarantee in terms of results but now it is nice to know that we’ve exceeded all kinds of expectations, including mine - maybe. We have a fantastic atmosphere in the team now. How it was last year I have no idea - I was not there!

My lifestyle is nothing like Hamilton's. -španjolski
Vettel on why he chooses to keep his life so private: There are people who respect you & people who do not. I'm a sportsman, nothing more. When you're on the grid & the stands are filled & people encourage you , that's one thing, but my private life is something else. My lifestyle is nothing like Hamilton's. But everyone is free to live their life as they like. It does not necessarily have to be linked to my work. That's how I see it anyway.

[Last year] of course I doubted myself, and I'm not ashamed to admit it. At the end of the day that can happen to you sometimes. There will be times when you win and sometimes by much, but there will be times when you have the chance to show how good you are. Of course I want to be the best, but I respect it a lot when someone does better than me. It would be very stupid of me to think that because I have four titles, the other guys are idiots.

Mark Webber: 'I went into the car fearless' -- Aussie reveals F1's risks and rivalries
Webber: Vettel got more out of me than I would have ever got out of myself. It was important that he was on the other side of the garage. Vettel won the first title in 2010 & after that it was pretty much a no-brainer that the results were probably going to go that way. He had the momentum and he deserved all that, no question about it, but at the time it was all played out in the media.

Q: Sebastian Vettel won four world titles with Red Bull, will he win more titles with Ferrari?
Mark Webber: Yes.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Lady
GP3
GP3
F1 | Walter Wolf: "Vettel is the strongest. Even Hamilton "
Today the car is making almost 85% of the work. When things will return to normal (in 2017), the situation will change and then see out the Ferrari and Vettel. "

In this regard, Walter Wolf believes the Maranello team is always the number one star of the Circus. "Do you know who is a Canadian managing the Ferrari?" - He noted - "The CEO is Sergio Marchionne, who is originally Hamilton, Ontario. It is one of the best managers ever. Look what he did. Ferrari has not cut this season. He has secured the best driver in the world, Sebastian Vettel, and now are solving the problems with the machine. For me the best driver right now, and not because I have German origins, is Vettel, not Hamilton. English is very strong, but also has an excellent car. The engine of the Mercedes is incredible. But Vettel will be world champion again, if not this year, next. "
Iako prijevod naslova nije dobar. U originalu je: “Vettel il più forte. Anche di Hamilton” - šta znači: ''Vettel je najjači. Čak i od Hamiltona''
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
OMG Vettel, pojest će je ako je nastavi ovako gledat. :mrgreen: :klopa:
slika

_________

slika

Btw.. Sebastianovo treće mjesto Ferrariju je osiguralo drugo konsrtuktorsko u ovoj godini, to je najbolji rezultat za Ferrari od 2012. godine.

Uz riječi Arrivabenea:
Ferrari must "not change anything" to challenge in 2016 -link

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
Ima li među nama poznavaoca talijanskog, kakvi su dojmovi na Vettel u talijanskim medijima nakon, zasad, perfektne sezone ako zanemarimo Bahrain.

Lady
GP3
GP3
Ja pričam dobro talijanski.
Reakcije su super a da ne govorim o komentarima ispod članaka gdje komentiraju 'tifozi'.... ne biste vjerovali kako vole Vettela. A i većina novinara smatra da je Vettel nešto šta je trebalo ovom Ferrariju i da je on vozač koji će tu momčad dovest na vrh.
Pretežno čitam FormulaPassion i zaista imaju fenomenalne članke i analize..... uglavnom, jedan od najboljih motosport portala koje znam.
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Super, super.. kolegice nam odlično poznavaju jezike, Brumica dojč, Šestica italijano.. e sad cure zamolio bih vas da mi prevedete ovaj jezik.. ili ti govor. Odnosi se na govor tijela. :mrgreen:

Zanima me detaljni "dijalog" između 10. i 21 sekunde ovog videa. Te nakon toga sve ono što nije u domeni engleskog izričaja. :trep:
..dopušteni su i screenshotovi, volio bih vidjeti uz njihove i nečije muško umijeće poznavanja te vrste lingvistike.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DTk8Ib9WW40[/youtube]

Frantic
Formula 1
Formula 1
Pa on je izgleda pomalo stidljivko. :trep: :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Šmokljan :mrgreen:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Viper
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god
Navija za: Sebastian Vettel
Čudan je malo položaj kamere, obično je na takvim snimkama 'breast cam' :cice:
Inače, ekspert za čitanje govora tijela je naš kolega dmw, ali on baš ne voli Vettela, pa nisam siguran da bi htio pogledati snimku.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Pa lako je isčitati ako se malo pogleda. Očigledno je da mu se vizualno sviđa, i to se vidi po zadržanom pogledu, laganom smješkanju, i zabezeknutosti u tom trenutku.
No nema tu nikakve jače veze, u to sam siguran. Vettel se uvijek zeza sa ženama, ali na granici dobrog ukusa.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Viper je napisao/la:Čudan je malo položaj kamere, obično je na takvim snimkama 'breast cam' :cice:
Inače, ekspert za čitanje govora tijela je naš kolega dmw, ali on baš ne voli Vettela, pa nisam siguran da bi htio pogledati snimku.
:rofl:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:

Luka
Karting
Karting
Navija za: Nico Rosberg
hahahaha, ja mislim da je to sviđanje obostrano, međutim samo u granicama normale.. kontam da je to zadnji put da su se i vidjeli ;)
hatt carino :klanjam: :mrgreen:
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Ma mislim, preočito je da je zablinkao, kao i ona. Prvo joj je "iskenirao" stražnje bampere (tokom ulaska), pa prednje, poznati pogled u prazno sa "perifernim fokusom" (u svakom slučaju glavni fokus na ono što ima najbolje, "bokove") :mrgreen:
Pa onaj čudni kontakt očima, mislim da žensaka nije mogla sakrit reakciju, pogotovo sa uzastopnim glađenjem i popravljanjem kose (klasika). ..i ta prokleta buka "šutnje" i glupih pronalazaka teme za razgovor, da ne kažem onaj razgovor oko "konja" i njezinih "jes, jes!!!". Kad vidim te sitnice odmah postanem vražiji.. :mrgreen: :prcnjau: :trep:

I da, mala je imala itekakav blushing, na plavim curama to se vidi iz helikoptera, zato ih lakše i čitamo (pod uvjetom da nemaju tonu kreča). ;)

Luka
Karting
Karting
Navija za: Nico Rosberg
Čuj, i ti bi da ideš u auto sa Sebom, možda bi se i ti zaljubio :mrgreen:
Sjećam se, imao sam na faksu kolegij "Poslovno pregovaranje", tamo smo doslovno učili govor tijela, laganje i slične stvari. Znači trebaš nekom uvalit svoj proizvod (hahahah, priča je o menadžmentu), ma moraš skontat zainteresiranost i slično :rofl:

Sorry za OT
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Problem (za nju) je sto je ona jos samo jedna u nizu.... Jos jednan izbezumljeni fan. Ona se pokusava kontrolisati ili sakriti sve te emocije. Pa tako jos bolje ili simpaticno reaguje na seba. Veliki dio mene zeli da je Vettel kasnije podjelio sa njom trenutke, jer, bez obzira sto nije tipicno zgodna opet je nevjerovatno lijepa i ima to nesto.
No!

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Slažem se s Vladom.. ima ono nešto. :mrgreen:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡