Kriptovalute (Ethereum, Bitcoin...)

💻 📱 Internet, mobilna tehnologija, IT, hardver/softver....

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
@Alky pa ne bih se slozio. Btc je skoro na 10k a prije 3 mjeseca je bio ispod 4. Jedini me zivcira sto ethereum ne prati taj rast i nije na barem 500 dolara.

Bit ce zanimljivo vidjet kako ce to ici. Ioak je to jedna od najbogatijih i najjacih kompanija na svijetu tako da vjerojatno imaju sta za reci na koje god trziste izadju.

A btc samo neka nastavi ovako. Kako je krenuo, mogao bi do kraja godine ooet preko 15k otici jer ovaj rast koji je napravio je jednak onome od prije dvije godine samo sto se onda svakih 1000 dolara na sve strane nagkasavalo inreklama je bilo gro... 4k pa bum 5k pa 6k i tako do 19... Sada to ide puno tise. Evo skoro 10k a ni rijeci o tome a orije 2 godine kad je sa 2k itiso na 3k je bilo woooow...

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
A istina da , ja zabio glavu samo u Ethereum jer sam nju kupio pa druge niti ne primjecujem :D
slikaslika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
$11327 = 1btc :D
slikaslika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Bitno da je vecina nas uzimala ETH :D
slikaslika slika

zelot
Formula 1
Formula 1
Skoro 13k

Sve mi se cini da ce neprestano rasti sve dok facebookova ne izadje van. Moglo bi ovaj put otici znatno vise od 20k i onda treba vidjet kako ce libra (ako se tako zove facebookova) utjecati. Ako krene btc na dolje mozda ce to bit pravi trenutak za povuci lovu jer pitanje je kako ce face utjecati...

Najgore mi je sto eth nikako ne prati rast btc.. razmisljam o tome da prebacim eth u btc jer do sada sam skuzio jedino da btc prvi krene rast i najjace a isto tako je i sa padom... Ocito je btc glavni u cijeloj prici...

LH44
Formula 1
Formula 1
Ma ide ovo na 20k, a niko ne zna da li će kao i prošli put samo past ili će nastaviti rasti u 2020. Trenutno je na $12439

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

zelot
Formula 1
Formula 1
znaci, odem na myeth wallet nakon godinu i pol i stanje nula!!

onda, vidim neke transakcije out.. vidim jednu od 0.000005 i to je jedina koju sam ja napravio i poslao na svoj coinbase wallet da isprobam i naucim...

nakon toga, u historyu vidim da je nekih 100 dana kasnije islo opet out i to 1.98xxx koliko sam zapravo i imao eth...

nikad nikome nisam dao keystone file niti key...

jel zna netko sta bi moglo biti i savjet sta dalje da radim??

u soku sam jer pristupio sam svome novcaniku i stanje mi je nula a imao sam skoro 2 eth....

zelot
Formula 1
Formula 1
Pa nije mi valjda neko hakiro komp i nasao podstke i uzeo sve???[ link do slike ]

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
zelot je napisao/la: 26.06.2019., 19:03 znaci, odem na myeth wallet nakon godinu i pol i stanje nula!!

onda, vidim neke transakcije out.. vidim jednu od 0.000005 i to je jedina koju sam ja napravio i poslao na svoj coinbase wallet da isprobam i naucim...

nakon toga, u historyu vidim da je nekih 100 dana kasnije islo opet out i to 1.98xxx koliko sam zapravo i imao eth...

nikad nikome nisam dao keystone file niti key...

jel zna netko sta bi moglo biti i savjet sta dalje da radim??

u soku sam jer pristupio sam svome novcaniku i stanje mi je nula a imao sam skoro 2 eth....
Ako je otišlo pozdravi se s njima. Možeš eventualno pogledati tu adresu kud je otišlo, vidi stanje na računu, jel to neki račun s puno transakcija ili je neki sirotan koji te je pokrao. U tom slučaju dobro razmisli gdje si ostavljao private key (mozda negdje na mobitelu ili kompu pa si davao na servis?)... Ali uglavnom, izgleda kao loša vijest kako god da okreneš!

zelot
Formula 1
Formula 1
Ma ne. Jedino ako me netko hakirao a na kompu sam imao onak keystone file i onaj drugi key.. eventualni.ki neko upo u komp i nasao to i jbg logirso se.

Igl da, spusio sam dva eth koje sam htio u btc prebacit koji je danas od pol 5 u jutro bio skoro 2k manje vrijedan nego sada i sve ki se cini ds ce ici jaaakoo visokoo..

I idem ja nakon godinu i nes otvorit electrum pa idem na mjenjacnicu i idem pretvorit eth u btc kad ono nula...

Vidim da su bile transakciie prije 77 dana kad je sve otislo a ja nisam bio unutra najmanje godinu dana... Ne vidim drugi nacin nego da sam hakiran..

Jebem ti tehnilogiju, mrezu, net i sve to..

Ne mogu vam opisat koja me paranoja sad pere u vezi svega.. i paypala i svih kupovina preko neta i svega svega.. kaj je najgore i da zapalimlaptop i kupim novi dzaba.. lakse promjenit putovnicu, rodni list, domovnicu, otiske, dna i kitu (svoju naravno) nego network print... Katastrofa nevidjenih razmjera...

Nije mi zao ulozenog nego mi ke zao potencijalno dobivenog jer ovo ce rasti sve dok face ne izbaci svoju van a ide po soma dva na dan... A do libre ima jos pola godine... Fuck!!!

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ovakve situacije najčešće se događaju na najblesaviji mogući način. Recimo, sjeti se jesi li ikom davao da ulazi na komp preko Team-viewera? Ako ga nisi slao na servis - jel ti itko dolazio raditi na tom kompu? Jel ti možda šifra bila negdje na desktopu ili u nekom fajlu koji je imao naziv tipa "ethprivatekey" ili nešto slično?

Za svaki slučaj sam i ja sad provjerio svoje, na mjestu su i ETH i BTC :mrgreen:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Jebaše te dušmani @zelote
Baš je za :bang:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Pa moj zelote, ne možeš držati te accove bez telefonske i email provjere prilikom svakog log ina. :(

Mene samo živcira što BTC uvijek doživi prvi boom-a početkom ljeta, a ne na kraju kad se "popunim" od turističke sezone :thumbsd: E da je bilo pameti još uzeti na 3k :bang:
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la: Mene samo živcira što BTC uvijek doživi prvi boom-a početkom ljeta, a ne na kraju kad se "popunim" od turističke sezone :thumbsd: E da je bilo pameti još uzeti na 3k :bang:
To je kad nećemo vjerovati Bloomberguslika

Žao mi je @zelot ali privatne kodove, acc i šifre, keystone fajl nisi trebao nipošto spremati kao tekstualni fajl na računaru jer ti taj fajl može pokupit bilo koja vrsta spyware virusa. Jedino ako si htio sačuvati to se radi preko e-mail računa da ti pohrani i onda si siguran, a pojedine stvari je najbolje na papir napisati, i to prekriti kameru laptopa, a mobitel u džep da ne bi kojim slučajem spyware uslikao te podatke i uradio što je tebi uradio. Ja kad god sam online nešto kupovao karticom, dok nije bila pohranjena na G-mail, kamere sam obavezno prekrivao da mi karticu ne bi uslikalo.

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Pretpostaljvam da je korona zeznula stvar , ali kako izgleda ETH ide do nule :rofl:
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Long time no see... :kokice:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Sve to tu negdje stagnira. Nema veceg pomaka. A sad zbog korone nitko nemoze ni predvidjeti sta ce se u tom svijetu dogadati.
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Kako stagnira kad je naraslo sa 200 na 400 u mjesec dana?

Zadnji put kad je bilo 400 dolara bilo je na ljeto 2018... Samo se mislim dižem li lovu kad dođe na 1000 ili na 10 tisuća :kokice:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ma nisam zadnje vrijeme puno gledao. Jer je dugo vremena bilo "mrtvo".
Za mene mrtvo. Jer razlika 20 dolara ne znaci nista ako nisi kupio za koji tisucu eura. A ja toliko nisam ulozio :D
slikaslika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Prije 2 dana naisao na ovo , instalirao , majnam lagano. Znam da ce svima zvuciti kao glupost. I meni zvuci. Ali ne kosta me apsolutno nista , i nevidim razloga zasto da ne probam :D.
Mozda je netko i naletio na to.
Uglavnom u razvoju je nova kripto valuta ( Pi ) , koja je sada usla u fazu 2. Kada ude u fazu 3 ( nezna se jos kada ) ce biti , ajmo rec na trzistu. Tj dobit ce svoju vrijednost. Procjenjuje se da ce 1 Pi biti oko 2 dolara. Ako se sjetimo koliko je Bitcoin kostao na pocetku nevidim razloga zasto ne probat besplatno :D.
Neka nova fora da se majna preko mobilne aplikacije bez trosenja baterije , interneta itd.
Navodno su to sve pokrenuli neki diplomati sa Stamforda. Pa ako je to istina , sumnjam da bi se Stamford brukao sa nekim glupostima. Onda je mozda ozbiljna stvar.
U pocetku se kao majna 0,25 Pi-a po satu. Ako dovuces kojeg clana poveca se "proizvodnja". Kada sam procitao to mi se smracilo , reko opet nekakva piramida shema itd. Ali koliko sam skuzio i nije bas.
Da ne duljim , stavit cu link u kojemu je objasnjeno koliko je moguce.
Ako cete se prikljucivati moze koristiti moj nick AlkY22 kod instaliravanja apliakcije , a i nemorate. Ali mislim da se novi clanovi mogu prikljuciti samo preko postojecih.
Nisam previse istrazivao. Instalirao sam , skupljam valutu pa sta bude bude.
Procjenite sami :D
Zaboravio napisat , ako sam dobro skuzio , kada se ude u tu fazu 3 onda ce stat to majnanje. Kazem , nisam bas sve prokuzio.
https://lider.media/poslovna-scena/svij ... uta-130322
slikaslika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡