VN Francuske (Circuit Paul Ricard) 21.-23. lipnja 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
_bataziv_0809 je napisao/la: 23.06.2019., 16:42
LH44 je napisao/la: 23.06.2019., 16:22
Koje pitanje?
Kako neko nicka LH44 navija kontra Hamiltona :zubo:

P.S. ote Seb Grand Slam za treptaj oka :mrgreen:
A malo zanimljivije da bude :D
Inače koji put je ovo da Vettel krade Grand Slam Hamiltonu :mrgreen:

Jackie pomilova Leclerca, kaže gledaj malog suha mu kosa, Lewis veli mlad jbga, ima u njemu još 15 godina ovdje :D
slikaslika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Francuski vojnici sviraju svoje dvije najdraže himne. Englesku i njemačku.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Dani je napisao/la: 23.06.2019., 16:53 Francuski vojnici sviraju svoje dvije najdraže himne. Englesku i njemačku.
:rofl: :rofl:
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Benz prejak, Ferkan tanak (pogotovo na hardu), Max max. koliko mu drugi "poklone", Mclaren odličan, Ricci možda dobije i kaznu, Gasly je Lord (tu se nema šta dalje dodati) a Bottas se kandidovao za njegovog nasljednika.
Stazi obavezno dodati travu i šljunak sa strane umjesto one psihodelije, te "izravnati" Mistral, trka zanmljiva u 1., 52. i 53. krugu. :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Frantic je napisao/la: 23.06.2019., 16:59 Benz prejak, Ferkan tanak (pogotovo na hardu), Max max. koliko mu drugi "poklone", Mclaren odličan, Ricci možda dobije i kaznu, Gasly je Lord (tu se nema šta dalje dodati) a Bottas se kandidovao za njegovog nasljednika.
Stazi obavezno dodati travu i šljunak sa strane umjesto one psihodelije, te "izravnati" Mistral, trka zanmljiva u 1., 52. i 53. krugu. :chill:
Čim ti ne pišes tijekom utrke , znaš da je žešća procesija :chill:
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ma Ricci i ako dobije kaznu to nije dovoljno. Znam da se nista drugo nemoze uciniti ali zbog tog poteza Lando izgubio 3 pozicije. A postojala je kakva takva mogucnost da zadrzi 7mo mjesto
slikaslika slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
Čekamo korizmu da se Hamilton odrekne bodova :zzz:
slika

Vordas
Formula 4
Formula 4
Jbt i ja baš ove sezone kupim karte za trku. :bonk:
#DankeSeb

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Vordas je napisao/la: 23.06.2019., 17:08 Jbt i ja baš ove sezone kupim karte za trku. :bonk:
Dobro, ako si u Monzi možda i vidiš nešto od Ferrarija.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Ja sam jako razocaran sezonom. Ne mozemo kriviti Mercedes za to jer rade ono sto moraju raditi, vec Fia-u, Liberty koji ne rade za boljitak F1.
Također naravno Ferrari koji se pogubio totalno ove sezone.
Ono gledao sam utrku vise iz navike nego zbog icega drugog.

Roki123
Baniran
Baniran
S nama već: 6 god 9 mj
Navija za: F1
Kaze Brundle MASTERCLAAS :klanjam:

Perica9
Formula 1
Formula 1
Još ove godine će Hamilton stići Schumachera po broju pobjeda...
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Perica9 je napisao/la: 23.06.2019., 17:01
Frantic je napisao/la: 23.06.2019., 16:59 Benz prejak, Ferkan tanak (pogotovo na hardu), Max max. koliko mu drugi "poklone", Mclaren odličan, Ricci možda dobije i kaznu, Gasly je Lord (tu se nema šta dalje dodati) a Bottas se kandidovao za njegovog nasljednika.
Čim ti ne pišes tijekom utrke , znaš da je žešća procesija :chill:
Maaahhh, umalo ne zaspah.... :zijev:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Večeras vam je IndyCar na stazi Road America. Obavezno gledajte!
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Lord Masterclass
slikaslika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Utrka čista dosada, ocijenio sam je čvrstom jedinicom na naslovnoj jer ovo se na dvojku ne da navući :mrgreen:

Nema se što drugo reći osim čestitati Hamiltonu na (ovaj put) zasluženoj pobjedi, ima najbolji bolid i guzi sve redom, uključujući i timskog kolegu. Ne znam što se dogodilo s Bottasom 2.0, je li ta nova verzija nakon par utrka nestala ili je Lewis jednostavno ubacio u višu brzinu i pokazao svoju pravu verziju. Imao sam filing da će Bottas danas barem pokušati uzvratiti udarac, ali grdo me prevario taj filing.

Leclercu čestitke na novom podiju, zasluženo, cijelog je vikenda bio brži od Vettela. Max je stvarno odradio maximum, uspio je ostati između dva Ferrarija i nastavlja sa svojim konstantnim nastupima. Jučer sam vodio kilometarsku raspravu s onima koji brane Gaslyja, baš me zanima što će reći nakon današnjeg Lordovog nastupa gdje je realno izvukao 180% iz bolida i junački osvojio P11, možda i s krugom zaostatka za Maxom.

Sainzu sve čestitke na uvjerljivoj pobjedi u F1.5, šteta je što je Norris imao te probleme krajem utrke koji su ga koštali inače prilično sigurnog sedmog mjesta. Ricciardo bi trebao dobiti kaznu, famoznih 5 sekundi bi bilo sasvim pošteno, i to zbog onog pretjecanja Raikkonena kojeg je odradio izvan staze. Ostalo je sve čisto u toj borbi, barem koliko sam vidio iz one snimke. Svaka čast režiseru koji je uspio propustiti jedini zanimljivi događaj na utrci :thumbs: Kimiju definitivno sve pohvale, opet uvjerljivo ispred Giovinazzija i to na fantastičnom osmom (možda i sedmom) mjestu.

Nadam se da će u Austriji padati kiša, ali kakve smo sreće, pržit će sunce na 30+ stupnjeva i uživat ćemo u novom masterclassu Lewisa Hamiltona i Mercedesa. Tko želi malo utrkivanja u nedjeljno poslijepodne, neka se uključi na IndyCar za sat vremena ;)

Vordas
Formula 4
Formula 4
Ferrari je napisao/la: 23.06.2019., 17:09
Vordas je napisao/la: 23.06.2019., 17:08 Jbt i ja baš ove sezone kupim karte za trku. :bonk:
Dobro, ako si u Monzi možda i vidiš nešto od Ferrarija.
Ma u austriji, dok je bila dominacija McLarena Senna i Prost i Ferrari bar si mogao uživati u zvuku a sad se bojim ni to. Niti je Ferrari crven, Williams se vuče ko pas sa prebitom nogom, McLaren bljesne tu i tamo, Alfa je to kao brend i imaš samo ovu umjetnu Mercedes dominaciju, da se bar oni kolju.
#DankeSeb

LH44
Formula 1
Formula 1
Dobar je Bottas u Austriji, a i Ferrarijima bi mogla odgovarati jer ima samo jedna spora krivina, ostalo su brze i srednje brze i pravci.
slikaslika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ja stvarno neznam sta je reziserima utrka ove sezone. Ako smo uzivo vidjeli 20% najboljih dvoboja iza vodecih. Ma puno sam i rekao. Sta su zapeli za vodeca 4 bolida , sta misle da ljude samo ta procesija naprijed zanima
slikaslika slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Usporedni kvalifikacijski krug Maxa i Landa . Čini se da je renault korak ispred honde.
https://www.youtube.com/watch?v=3Y6onJXPzN0
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡