Utrka čista dosada, ocijenio sam je čvrstom jedinicom na naslovnoj jer ovo se na dvojku ne da navući
Nema se što drugo reći osim čestitati Hamiltonu na (ovaj put) zasluženoj pobjedi, ima najbolji bolid i guzi sve redom, uključujući i timskog kolegu. Ne znam što se dogodilo s Bottasom 2.0, je li ta nova verzija nakon par utrka nestala ili je Lewis jednostavno ubacio u višu brzinu i pokazao svoju pravu verziju. Imao sam filing da će Bottas danas barem pokušati uzvratiti udarac, ali grdo me prevario taj filing.
Leclercu čestitke na novom podiju, zasluženo, cijelog je vikenda bio brži od Vettela. Max je stvarno odradio maximum, uspio je ostati između dva Ferrarija i nastavlja sa svojim konstantnim nastupima. Jučer sam vodio kilometarsku raspravu s onima koji brane Gaslyja, baš me zanima što će reći nakon današnjeg Lordovog nastupa gdje je realno izvukao 180% iz bolida i junački osvojio P11, možda i s krugom zaostatka za Maxom.
Sainzu sve čestitke na uvjerljivoj pobjedi u F1.5, šteta je što je Norris imao te probleme krajem utrke koji su ga koštali inače prilično sigurnog sedmog mjesta. Ricciardo bi trebao dobiti kaznu, famoznih 5 sekundi bi bilo sasvim pošteno, i to zbog onog pretjecanja Raikkonena kojeg je odradio izvan staze. Ostalo je sve čisto u toj borbi, barem koliko sam vidio iz one snimke. Svaka čast režiseru koji je uspio propustiti jedini zanimljivi događaj na utrci

Kimiju definitivno sve pohvale, opet uvjerljivo ispred Giovinazzija i to na fantastičnom osmom (možda i sedmom) mjestu.
Nadam se da će u Austriji padati kiša, ali kakve smo sreće, pržit će sunce na 30+ stupnjeva i uživat ćemo u novom masterclassu Lewisa Hamiltona i Mercedesa. Tko želi malo utrkivanja u nedjeljno poslijepodne, neka se uključi na IndyCar za sat vremena