Pas mater, znao sam da će nekako uvalit drugi
Eeee, da smo ovako igrali protiv Finske u subotu
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Pastor je napisao/la: 11.06.2019., 19:41
Wavin' Flag najbolja pjesma SP-a. Ali ono što mi neće sigurno nedostajati su vuvuzele.
Potpis, dodao bih tu još i Jabulani loptu koja je totalno zeznula osjećaj igrača pri kontroli, dodavanju i šutanju na gol, koliko se sjećam samo je Diegu Forlanu ležala, ostali su svi žalili da je bila nepredvidiva i zeznuta, pogotovo golmani
Sjećam se onda kad sam dijete bio, Adidas Teamgeist sam imao i vrh je lopta bila, Europass imao školski drug, isto dobra lopta, kad je moj drug iz komšiluka kupio Jabulani, trebala su nam 2 dana šutanja i branjenja da skontamo tu loptu jer je imala opičen felš
A 21.06. će biti 5 godina od druge krađe na tom istom prvenstvu kada je "poznata" sudijska trojka sa Novog Zelanda, dosudila nepostojeći offside kada je Džeko dao gol i nije dosudila preočit faul nad Spahićem nakon kojeg je Nigerija dala pobjedonosni pogodak.
Nakon svega toga glavni sudija se srdačno izgrlio sa Nigerijcima nakon kraja utakmice.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Mislim da ne treba dizati nikakvu paniku oko ovog poraza, nisam gledao utakmicu, ali vidio sam da nismo igrali s najboljim igračima te sam negdje ranije pročitao da će Dalić eksperimentirati s formacijom (ili tako nešto). U svakom slučaju, nebitna utakmica u kojoj podržavam isprobavanje noviteta pa makar oni i ne uspjeli. Valjda je nešto korisno izvučeno iz te utakmice.
Kolumbija loša, Argentina grozna....
DaBogda da Messi uzme kakav trofej sa reprezentacijom....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Volili ne volili Messija , mislim da bi svi htjeli da bilo sta uzme napokon s tom repkom. Ali nece nikad dok god panjeve od trenbera imaju , koji uzimaju neke "anonimce" i stavlja ih u igru dok Dybala i kompanija griju klupu.