VN Kanade (Circuit Gilles Villeneuve) 7.-9. lipnja 2019.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi Arrivabene reagirao.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
I opet Seb gospodin ispadne, a ovi iz Ferrarija najveće pice, nadam se da neće vidjet naslova još dugo vremena. Seb vraćaj se u RB.
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Delimo isto mišljenje, ranije sam svako Ferrarijevo odustajanje slavio. Ovo danas je nepravda na kubni, da nisam progutao tešku knedlu zaplakao bi ko malo dete.AlkY je napisao/la: 09.06.2019., 21:58 Znaci Ferrari nemogu smisliti organski. Vjeciti neprijatelj u Formuli 1. Ali skoro mi suze krenu kad vidim ovako tuznog Seba na podiju.
Bas nepravda level 1000
Reza:

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Vec bi sad bio u avionu za Italiju.Mr.Spaceguy je napisao/la:Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi Arrivabene reagirao.
Nista drugacije ne bi bilo niti ce biti dok Ferrari ne dovede osobu s autoritetom.
Ferrari to nema i gubi politicke ratove pa tako i ove na stazi.
Da je Steiner ili Horner/Helmut da vidis kako bi se sad prosvjedovalo.

-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Hamilton da nije pi''''da, bi rekao, ne želim ovakvu pobjedu, ali on je plakao. U šansi kad ima nedodirljiv skor, i to 2. mj te ništa ne košta, a ima priliku da pokažeš koliki si sportaš, ti još kukaš. Točno je ponekad pokazao da je čovjek, ali iznova pokaže da je smrad.senna66 je napisao/la: 09.06.2019., 22:03 Ovaj Seb ostaje gospodin i kada ne bi trebao....![]()
I onda ovog čovjeka pljuju svih ovih godina....

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Sjetio se Vetmaf1zd je napisao/la: 09.06.2019., 22:02 Jel se neko sjeća Monaka 2016. i onoga što je Lewis napravio......
https://youtu.be/qOyIgMxsllk
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Što Lewis nikada neće biti.Gilles je napisao/la: 09.06.2019., 22:02 Seb je veličina, gromada... Ova izjava da ne zvizde Luisu... Svaka čast. Car!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
I one posjete i darivanja nekim bolesnim klincima, imam osjećaj da ih radi zbog publiciteta, da se piše po društvenim mrežama, da se nakupi klikova.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Sčažem se. Meni je on baš nekako 'fake'.Frantic je napisao/la: 09.06.2019., 22:08Što Lewis nikada neće biti.Gilles je napisao/la: 09.06.2019., 22:02 Seb je veličina, gromada... Ova izjava da ne zvizde Luisu... Svaka čast. Car!
I one posjete i darivanja nekim bolesnim klincima, imam osjećaj da ih radi zbog publiciteta, da se piše po društvenim mrežama, da se nakupi klikova.....
-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 7 mj
Nadam se da to nije istina...Frantic je napisao/la: 09.06.2019., 22:08Što Lewis nikada neće biti.Gilles je napisao/la: 09.06.2019., 22:02 Seb je veličina, gromada... Ova izjava da ne zvizde Luisu... Svaka čast. Car!

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ukrali ste pobjedu Sebastianu Vettelu; maFIA-a........
Emanuelle Pirro, sramoti seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.................................
Emanuelle Pirro, sramoti seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.................................
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Apsolutno ista situacija.CrashOverride je napisao/la: 09.06.2019., 22:07Sjetio se Vetmaf1zd je napisao/la: 09.06.2019., 22:02 Jel se neko sjeća Monaka 2016. i onoga što je Lewis napravio......
https://youtu.be/qOyIgMxsllk
Neka mi niko ne spominje mokru stazu....?
Apsolutno isto.
Kakva dvostruka mjerila, to nisu istine.....
Pa dajte im titulu odmah yebli vas Hamilton i Mercedes, da vas yebli....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”