Povijest F1

🕒 Razgovori o prošlim vremenima, mjesto za iskusne članove.

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
budući da F1 izbacuje stalno nekakve videiće i sad izbacili nešto Five epic LH vs Verstappen i stave Monaco 2019... i ma ne može mi nitko reći da je to Lewis čisto dobio.. ono prelaženje preko šikane je van pravila i tu je pobjeda morala biti oduzeta na isti način kako su oduzeli Vettelu u Montrealu iste godine...
ali naravno da nisu jer,Lewis je jednakiji od drugih ...

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ma je, to je bio čisti kamikaza potez of Maxa.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Verstappen je tu za istu stvar (unsafe release) dobio 5 sekundi, a Leclerc u Njemackoj nista.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Multi 21 je napisao/la: 23.03.2021., 23:34 Ma je, to je bio čisti kamikaza potez of Maxa.
Tesko ces to njemu objasnit...

Osobno mislim da ti svatko moze tako kamikaza potezom ugurat prednje krilo kraj straznjih guma i to za mene nije dovoljno da to ovaj ispred mora ostavit prostor..

I za mene je to zadnji kamikaza na sve ili nista potez Maxa...
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
_bataziv_0809 je napisao/la: 24.03.2021., 13:03 Verstappen je tu za istu stvar (unsafe release) dobio 5 sekundi, a Leclerc u Njemackoj nista.
Nisu iste situacije..
Max je ima sudar i kazna je trebala bit i veca..
Leclerc je treba dobit to sto je dobia Max..
Fino Alla Fine

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
Multi 21 je napisao/la: 23.03.2021., 23:34 Ma je, to je bio čisti kamikaza potez of Maxa.
Brundle u prijenosu kaže,it was just a mugging,not an overtaking move.. a da je bilo obrnuto,da je LH to napravio,to bi bilo brilliant i rekao bi Brundle da je Max bio ne fer i nije ostavio prostora i da se zavoj onako ne prolazi.mah,dvostruki standardi...

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Dino, dobar kao i uvijek. Drago mi je da ce i mladji citatelji nesto novo nauciti o jednom vrlo zivopisnom karakteru i solidnom vozacu kao sto je David Coulthard.

https://telesport.telegram.hr/price/cou ... korak-iza/

Samo jedna, sustinski nebitna ispravka-36 krugova iza Bernoldija su bili 2001. a ne 2000. kada je pobijedio :dance:
slika

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
_bataziv_0809 je napisao/la: 29.03.2021., 23:29 Dino, dobar kao i uvijek. Drago mi je da ce i mladji citatelji nesto novo nauciti o jednom vrlo zivopisnom karakteru i solidnom vozacu kao sto je David Coulthard.

https://telesport.telegram.hr/price/cou ... korak-iza/

Samo jedna, sustinski nebitna ispravka-36 krugova iza Bernoldija su bili 2001. a ne 2000. kada je pobijedio :dance:
Sada si me zbunio, i kužim kako sam to uspio fulati... :mrgreen: Tog detalja sam se sjetio na kraju, kada je već čitav tekst bio gotov, i naprosto ga ubacio na krivo mjesto u tekstu. :bonk: Trebao je ići iza sljedeće rečenice, koja se odnosi na sezonu 2001... Bernoldi je tek 2001 i debitirao, u istoj utrci jada i Alonso, Kimi i Montoya, još smo ga brisali sa slike s njima kada je išao tekst o tome prije nekoliko tjedana... :lolz:

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
dmj je napisao/la: 01.04.2021., 13:31 Sada si me zbunio, i kužim kako sam to uspio fulati... :mrgreen: Tog detalja sam se sjetio na kraju, kada je već čitav tekst bio gotov, i naprosto ga ubacio na krivo mjesto u tekstu. :bonk: Trebao je ići iza sljedeće rečenice, koja se odnosi na sezonu 2001... Bernoldi je tek 2001 i debitirao, u istoj utrci jada i Alonso, Kimi i Montoya, još smo ga brisali sa slike s njima kada je išao tekst o tome prije nekoliko tjedana... :lolz:
Ma nebitno sustinski, poenta je bila da te pohvalim za tekst. Ispravku sam trebao napisati na pp, ali sta je tu je.

Sjecam se tog nesretnog Monaka u koji je stigao nakon pobjede u Austriji. Kada je uzeo PP rekoh sam sebi-vidi jada, mozda i ima sanse da DC konacno postane prvak. I onda katastrofa na formation lapu i lajtmotiv cijele jedne karijere olicen u 30 i kusur krugova iza Arrowsa :bonk:

Uvijek korak iza, bas kao sto si napisao.

Nikad vise nisam pomislio da bi od njega moglo biti nesto vise. Njegovu pobjedu u Australiji 2003. sam ispratio manje vise-ravnodusno. A po logici stvari on se trebao boriti za titulu te godine, a ne Kimi. Imao je iskustvo, znanje, vjestinu, ali ne i mindset za prvaka.

Vise se volio zajebavati po Monaku sa Victoria secret modelima... :mrgreen:
slika

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
Samo napominjem, ako možete pod novim pravilima pratiti Telesport, kako usprkos naslovu i uredničkom opisu moj aktualni tekst ondje nije samo o reliju, nego većim dijelom o jednom od velikana Formule 1 pedesetih, Jeanu Behri.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
dmj je napisao/la: 21.04.2021., 14:09 Samo napominjem, ako možete pod novim pravilima pratiti Telesport, kako usprkos naslovu i uredničkom opisu moj aktualni tekst ondje nije samo o reliju, nego većim dijelom o jednom od velikana Formule 1 pedesetih, Jeanu Behri.
dobar tekst, kao i uvijek.
štedit ću telesport besplatne preglede samo za tvoje tekstove. :dance:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
zanilmljiv tekst o talijanskom inžinjeru koji je radio za jordan, renault...
https://www.autosport.com/f1/news/the-h ... -/6369776/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
11.06.1995.
Šteta što je jedina.
A i ta je došla nakon Michaelovih problema.
Kakva navala navijača na stazu. :klanjam:
Zbog čega je prekinut "zaustavni" krug.
Jean ostao bez goriva, a Michael mu je taksirao nazad do boksa.
Takođe, ovo je bila zadnja pobjeda za bolid sa brojem 27, za bolid pokretan V12 motorom i za bolid u koji je točeno AGIP gorivo.

slika
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Odgonetni stazu

Mala pomoc: Godina je nesumnjivo 1998. (Brojevi McLarenovih bolida i crveni Williamsi).
slika

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
Po poretku bolida izgleda da je restart na Spa.
Hill je ispred svih pa nije u kadru, a netom nakon slike se Mika izvrtio.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Odlican podcast o McLarenovoj legendarnoj trecoj pedali u sezonama 1997 i 1998, isprican iz vizure aktera.

I kako se Ferrari svojski potrdio da im se to zabrani :bang:

Sumirano u jednoj recenici: McLaren je imao bolje inzinjere, Ferrari je imao bolje advokate :chill:

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... YiaLc.html
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
A lako je to kada ti sva britanska mašinerija utupi u glavu da nešto treba biti legalno, jer je to genijalan inžinjering, kao npr. DAS... Dok je s druge strane sve nelegalno...

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1

Jedan od boljih Beyond the Grid podcasta. Narocito za nas fanove JV :pivo:

Ali itekako ima jos zanimljivih tema. Meni licno jako zanimljivo objasnjenje zasto je Button a ne Barrichello uzeo titulu u Brawnu.
slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Sinoc sam poslusao Beyond the Grid sa Sir Patrick Headom i dotakao se 2 teme koje smo i mi ovdje obradjivali:

1. Williams se ipak nije unaprijed rijesio Damona Hilla 1996. prije samog osvajanja titule, nego je Damon preko nekog bezobraznog menadzera trazi 5x vecu platu. Nisu na to pristali i angazovali su HH Frentzena.

2. Da je ostala Honda ostao bi i Piquet iza 1987. ali su Hondasi svakako odlucili biti blizak partner sa McLarenom i Williams bi tu bio druga violina. Takodjer zeljeli su Nakajimu umjesto Mansella.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡