Povijest F1
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
budući da F1 izbacuje stalno nekakve videiće i sad izbacili nešto Five epic LH vs Verstappen i stave Monaco 2019... i ma ne može mi nitko reći da je to Lewis čisto dobio.. ono prelaženje preko šikane je van pravila i tu je pobjeda morala biti oduzeta na isti način kako su oduzeli Vettelu u Montrealu iste godine...
ali naravno da nisu jer,Lewis je jednakiji od drugih ...
ali naravno da nisu jer,Lewis je jednakiji od drugih ...
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Verstappen je tu za istu stvar (unsafe release) dobio 5 sekundi, a Leclerc u Njemackoj nista.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Tesko ces to njemu objasnit...
Osobno mislim da ti svatko moze tako kamikaza potezom ugurat prednje krilo kraj straznjih guma i to za mene nije dovoljno da to ovaj ispred mora ostavit prostor..
I za mene je to zadnji kamikaza na sve ili nista potez Maxa...
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Nisu iste situacije.._bataziv_0809 je napisao/la: 24.03.2021., 13:03 Verstappen je tu za istu stvar (unsafe release) dobio 5 sekundi, a Leclerc u Njemackoj nista.
Max je ima sudar i kazna je trebala bit i veca..
Leclerc je treba dobit to sto je dobia Max..
Fino Alla Fine
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Brundle u prijenosu kaže,it was just a mugging,not an overtaking move.. a da je bilo obrnuto,da je LH to napravio,to bi bilo brilliant i rekao bi Brundle da je Max bio ne fer i nije ostavio prostora i da se zavoj onako ne prolazi.mah,dvostruki standardi...
- _bataziv_0809
- Formula 1
Dino, dobar kao i uvijek. Drago mi je da ce i mladji citatelji nesto novo nauciti o jednom vrlo zivopisnom karakteru i solidnom vozacu kao sto je David Coulthard.
https://telesport.telegram.hr/price/cou ... korak-iza/
Samo jedna, sustinski nebitna ispravka-36 krugova iza Bernoldija su bili 2001. a ne 2000. kada je pobijedio
Samo jedna, sustinski nebitna ispravka-36 krugova iza Bernoldija su bili 2001. a ne 2000. kada je pobijedio

-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Sada si me zbunio, i kužim kako sam to uspio fulati..._bataziv_0809 je napisao/la: 29.03.2021., 23:29 Dino, dobar kao i uvijek. Drago mi je da ce i mladji citatelji nesto novo nauciti o jednom vrlo zivopisnom karakteru i solidnom vozacu kao sto je David Coulthard.
Samo jedna, sustinski nebitna ispravka-36 krugova iza Bernoldija su bili 2001. a ne 2000. kada je pobijedio![]()

- _bataziv_0809
- Formula 1
Ma nebitno sustinski, poenta je bila da te pohvalim za tekst. Ispravku sam trebao napisati na pp, ali sta je tu je.dmj je napisao/la: 01.04.2021., 13:31 Sada si me zbunio, i kužim kako sam to uspio fulati...Tog detalja sam se sjetio na kraju, kada je već čitav tekst bio gotov, i naprosto ga ubacio na krivo mjesto u tekstu.
Trebao je ići iza sljedeće rečenice, koja se odnosi na sezonu 2001... Bernoldi je tek 2001 i debitirao, u istoj utrci jada i Alonso, Kimi i Montoya, još smo ga brisali sa slike s njima kada je išao tekst o tome prije nekoliko tjedana...
![]()
Sjecam se tog nesretnog Monaka u koji je stigao nakon pobjede u Austriji. Kada je uzeo PP rekoh sam sebi-vidi jada, mozda i ima sanse da DC konacno postane prvak. I onda katastrofa na formation lapu i lajtmotiv cijele jedne karijere olicen u 30 i kusur krugova iza Arrowsa

Uvijek korak iza, bas kao sto si napisao.
Nikad vise nisam pomislio da bi od njega moglo biti nesto vise. Njegovu pobjedu u Australiji 2003. sam ispratio manje vise-ravnodusno. A po logici stvari on se trebao boriti za titulu te godine, a ne Kimi. Imao je iskustvo, znanje, vjestinu, ali ne i mindset za prvaka.
Vise se volio zajebavati po Monaku sa Victoria secret modelima...

-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Samo napominjem, ako možete pod novim pravilima pratiti Telesport, kako usprkos naslovu i uredničkom opisu moj aktualni tekst ondje nije samo o reliju, nego većim dijelom o jednom od velikana Formule 1 pedesetih, Jeanu Behri.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
dobar tekst, kao i uvijek.dmj je napisao/la: 21.04.2021., 14:09 Samo napominjem, ako možete pod novim pravilima pratiti Telesport, kako usprkos naslovu i uredničkom opisu moj aktualni tekst ondje nije samo o reliju, nego većim dijelom o jednom od velikana Formule 1 pedesetih, Jeanu Behri.
štedit ću telesport besplatne preglede samo za tvoje tekstove.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
zanilmljiv tekst o talijanskom inžinjeru koji je radio za jordan, renault...
https://www.autosport.com/f1/news/the-h ... -/6369776/
https://www.autosport.com/f1/news/the-h ... -/6369776/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
11.06.1995.
Šteta što je jedina.
A i ta je došla nakon Michaelovih problema.
Kakva navala navijača na stazu.
Zbog čega je prekinut "zaustavni" krug.
Jean ostao bez goriva, a Michael mu je taksirao nazad do boksa.
Takođe, ovo je bila zadnja pobjeda za bolid sa brojem 27, za bolid pokretan V12 motorom i za bolid u koji je točeno AGIP gorivo.

Šteta što je jedina.
A i ta je došla nakon Michaelovih problema.
Kakva navala navijača na stazu.

Zbog čega je prekinut "zaustavni" krug.
Jean ostao bez goriva, a Michael mu je taksirao nazad do boksa.
Takođe, ovo je bila zadnja pobjeda za bolid sa brojem 27, za bolid pokretan V12 motorom i za bolid u koji je točeno AGIP gorivo.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- _bataziv_0809
- Formula 1
Odgonetni stazu
Mala pomoc: Godina je nesumnjivo 1998. (Brojevi McLarenovih bolida i crveni Williamsi).
Mala pomoc: Godina je nesumnjivo 1998. (Brojevi McLarenovih bolida i crveni Williamsi).

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Po poretku bolida izgleda da je restart na Spa.
Hill je ispred svih pa nije u kadru, a netom nakon slike se Mika izvrtio.
Hill je ispred svih pa nije u kadru, a netom nakon slike se Mika izvrtio.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- _bataziv_0809
- Formula 1
Odlican podcast o McLarenovoj legendarnoj trecoj pedali u sezonama 1997 i 1998, isprican iz vizure aktera.
I kako se Ferrari svojski potrdio da im se to zabrani
Sumirano u jednoj recenici: McLaren je imao bolje inzinjere, Ferrari je imao bolje advokate
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... YiaLc.html
I kako se Ferrari svojski potrdio da im se to zabrani

Sumirano u jednoj recenici: McLaren je imao bolje inzinjere, Ferrari je imao bolje advokate

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... YiaLc.html

- _bataziv_0809
- Formula 1
Jedan od boljih Beyond the Grid podcasta. Narocito za nas fanove JV

Ali itekako ima jos zanimljivih tema. Meni licno jako zanimljivo objasnjenje zasto je Button a ne Barrichello uzeo titulu u Brawnu.

- _bataziv_0809
- Formula 1
Sinoc sam poslusao Beyond the Grid sa Sir Patrick Headom i dotakao se 2 teme koje smo i mi ovdje obradjivali:
1. Williams se ipak nije unaprijed rijesio Damona Hilla 1996. prije samog osvajanja titule, nego je Damon preko nekog bezobraznog menadzera trazi 5x vecu platu. Nisu na to pristali i angazovali su HH Frentzena.
2. Da je ostala Honda ostao bi i Piquet iza 1987. ali su Hondasi svakako odlucili biti blizak partner sa McLarenom i Williams bi tu bio druga violina. Takodjer zeljeli su Nakajimu umjesto Mansella.
1. Williams se ipak nije unaprijed rijesio Damona Hilla 1996. prije samog osvajanja titule, nego je Damon preko nekog bezobraznog menadzera trazi 5x vecu platu. Nisu na to pristali i angazovali su HH Frentzena.
2. Da je ostala Honda ostao bi i Piquet iza 1987. ali su Hondasi svakako odlucili biti blizak partner sa McLarenom i Williams bi tu bio druga violina. Takodjer zeljeli su Nakajimu umjesto Mansella.