Kvizovi
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
a) Tko je jedini vozač koji je vodio u poretku Svjetskog prvenstva (i to tri utrke), a da nikada u karijeri nije uspio pobijediti u prvenstvenoj utrci?
b) Koja su dvojica svjetskih prvaka u karijeri vodili prvenstvo nakon samo po jedne utrke, ali (očito) u pravom trenutku?
b) Koja su dvojica svjetskih prvaka u karijeri vodili prvenstvo nakon samo po jedne utrke, ali (očito) u pravom trenutku?
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
a) Mogli bi biti Amon, ako ne on, onda Behra ili Villoresi. Uglavnom, nisu ni Johansson niti Heidfeld.
b) Vettel 2010. ali koliko se sjećam jednu trku je bio izjednačen sa nekim u poretku. Mislim da nije bio SAM na vrhu do završetka trke u Abu Dhabiju. Da li se to računa? Drugi bi mogao biti Nelson 1981., a možda i Surtees.
b) Vettel 2010. ali koliko se sjećam jednu trku je bio izjednačen sa nekim u poretku. Mislim da nije bio SAM na vrhu do završetka trke u Abu Dhabiju. Da li se to računa? Drugi bi mogao biti Nelson 1981., a možda i Surtees.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Jeli pod b možda Hawthorn?
- Mazzacane
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Minardi
a) Behra 1956. Meni nekako pamtljiva sezona, jer je jedina Fangiova u kojoj je tek pred kraj postao vodeći u poretku, i u kojoj su se osim njega i Behre, i Collins i Moss dobro držali u borbi za titulu.
b) Surtees je već naveden, drugi je Hunt. Ovo mi je bilo iznenađenje kad sam prvi put sazna, jer mi ni na kraj pameti nije bilo da je Hunt bio vodeći u prvenstvu samo nakon Japana 1976. Za Surteesa mi je lakše pojmiti.
b) Surtees je već naveden, drugi je Hunt. Ovo mi je bilo iznenađenje kad sam prvi put sazna, jer mi ni na kraj pameti nije bilo da je Hunt bio vodeći u prvenstvu samo nakon Japana 1976. Za Surteesa mi je lakše pojmiti.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Definitivnodmj je napisao/la: 20.03.2021., 14:36 Tako je. Rovanpera junior dolazi kod nas kao vodeći u prvenstvu, a da nikada nije osvojio neki WRC reli...
Dobro, dečko ima 20 godina, pa vjerojatno ipak bude...
Ako bude sve "po planu" predviđam mu barem 3-4 titule.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
današnja potjera powered by zekohonda ra615h.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
znam ja ko će skontat kako sam prošo.

mada je i alky kao mclarenovac trebao zapamtit ovu gp2 engine oznaku.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Bravo zeko, dobar nastup! Potjera je takav format gdje se lako razbiti ako te potrefi nekoliko opskurnih pitanja u nizu...
Usput, jedan Pulsovac će biti na Milijunašu prvog četvrtka u svibnju.
Usput, jedan Pulsovac će biti na Milijunašu prvog četvrtka u svibnju.