u subotu 10.05. f1 kvizovi u zagrebu, splitu i osijeku:
https://theshowtime.hr/kvizovi-live/
Kvizovi
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Vidimo se u Zagrebu 

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Danas u Zagrebu F1 kviz u baru "Cherry tree" na adresi Mošćenička 1 (kod kazališta Trešnja). Početak u 19h.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
stavio sam sinoć poruku u krivu temu koja je glasila otprilike : jučer bio prvi f1 kviz u dubrovniku, ja tek danas sazno.
enivej, kontaktirao sam organizatora i poslo mi je kviz. kviz je baš za nas - (uglavnom) stariju ekipu koja se skuplja na ovoj temi. bez glupih, nepotrebnih, ili skroz novih pitanja. imo sam točno 100 bodova - dovoljno za uvjerljivu pobjedu. ne sumnjam da će pojedinci ođe imat preko 100.
kladionica je ako fališ dobiješ negativni bod (bodove ako se traže dva odgovora). preporučam i valjda ga možete skinut s mog linka:
https://docs.google.com/presentation/d/ ... ue&sd=true

enivej, kontaktirao sam organizatora i poslo mi je kviz. kviz je baš za nas - (uglavnom) stariju ekipu koja se skuplja na ovoj temi. bez glupih, nepotrebnih, ili skroz novih pitanja. imo sam točno 100 bodova - dovoljno za uvjerljivu pobjedu. ne sumnjam da će pojedinci ođe imat preko 100.
kladionica je ako fališ dobiješ negativni bod (bodove ako se traže dva odgovora). preporučam i valjda ga možete skinut s mog linka:
https://docs.google.com/presentation/d/ ... ue&sd=true
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- JP Renault
- Karting
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Renault, ALO, VER
- Kontakt:
Jako dobar kviz, hvala na uploadu 
Možda je mogao biti i malo teži pa da bude još napetiji.

Možda je mogao biti i malo teži pa da bude još napetiji.
1992 1993 1994 1995 1996 1997 2005 2006 2010 2011 2012 2013
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
drugo izdanje dubrovačkog f1 kviza je ovaj četvrtak (17.07.) u 20:00 u kkm-a na boninovu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 4 mj
Super da raste scena.
Evo ti u to ime jednog pitanja s mog prošlotjednog općeg kviza, na koji često ubacim i nešto iz F1... Mada se kod ovog pitanja na prvu ne bi reklo da ima veze...
Navedite posljednja dva Pape koji su nosili jedinstvena imena, pa uz njihovo ime, barem zasad, ne moramo stavljati nikakav redni broj. Ok, jedan vam je poklon i svi ćete ga znati, a drugi je vladao nekoliko mjeseci u desetom stoljeću. Ipak, ako barem malo pratite Formulu 1, njegovo vam ime neće biti nepoznato.
Evo ti u to ime jednog pitanja s mog prošlotjednog općeg kviza, na koji često ubacim i nešto iz F1... Mada se kod ovog pitanja na prvu ne bi reklo da ima veze...
Navedite posljednja dva Pape koji su nosili jedinstvena imena, pa uz njihovo ime, barem zasad, ne moramo stavljati nikakav redni broj. Ok, jedan vam je poklon i svi ćete ga znati, a drugi je vladao nekoliko mjeseci u desetom stoljeću. Ipak, ako barem malo pratite Formulu 1, njegovo vam ime neće biti nepoznato.
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
@dmj
Može li se znati gdje i kada održavaš kvizove općeg znanja? Volio bih navratiti koji put
Može li se znati gdje i kada održavaš kvizove općeg znanja? Volio bih navratiti koji put