F1tv

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Ferrari
Kico je napisao/la: 22.02.2024., 15:58 Kako ne mogu napravit aplikaciju za Android TV ili google tv,sad preko chromecasta kad upalim na tv,svakih 10 sekundi steka,mislim uzas,na mobitelu i kompu radi dobro a tu steka,imali tko isti problem i imali kakvo rijesenje,prije se moglo skinut F1 viewer na tv,i radilo je super,sad su tu aplikaciju ukinuli...neki moderi naprave bolji posao od FOM-a ..
Skini apk za android tv preko mobitela. zatim skini aplikaciju send files to tv na mobu i tv-u, prebaci i instaliraj.
Ako ne tako onda HDMI je mozda i najbolje rješenje. Meni je na toj aplikaciji za tv radilo super prosle godine, ove godine šteka....
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 4 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma najbolje na laptopu pustit preko HDMI kabla.

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

Unwoken European
Karting
Karting
S nama već: 2 god 7 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Nešto mi govori da sam propustio popust :-( Dok se ja nećkam. Mislio sam da je onaj mali popust barem do četvrtka kada službeno počinje vikend.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Unwoken European je napisao/la: 26.02.2024., 18:01 Nešto mi govori da sam propustio popust :-( Dok se ja nećkam. Mislio sam da je onaj mali popust barem do četvrtka kada službeno počinje vikend.
Nema boljeg popusta od dijeljenja pretplate sa drugima. Moguće je imati do 6 uređaja istovremeno.
Tako ispadne oko 16 eura ako dijeliš sa 4 poznanika i još mogu 2 uređaja raditi za live timing ili neki onboard. Dobro sada vjerojatno neki euro više ako je popust prošao.
slika

Unwoken European
Karting
Karting
S nama već: 2 god 7 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Ako je netko kupio cijeli paket i želi s podijeliti godišnji iznos javite mi se.

Brane FA14
Karting
Karting
S nama već: 7 god
Navija za: Alonso
Unwoken European je napisao/la: 26.02.2024., 23:18 Ako je netko kupio cijeli paket i želi s podijeliti godišnji iznos javite mi se.
I ja sam zainteresiran

Spoilt
Karting
Karting
S nama već: 6 god 10 mj
Pozdrav. Imam ja pretplatu koju sam plaćam a rado bi je podijelio pa mi se možete javiti u inbox.

Brane FA14
Karting
Karting
Spoilt je napisao/la: 27.02.2024., 22:38 Pozdrav. Imam ja pretplatu koju sam plaćam a rado bi je podijelio pa mi se možete javiti u inbox.
Imaš poruku na PP

Spoilt
Karting
Karting
S nama već: 6 god 10 mj
Brane, Unwoken pliz pošaljite mi vaš mail ili broj moba da prebacimo komunikaciju.

Brane FA14
Karting
Karting
Spoilt je napisao/la: 28.02.2024., 19:19 Brane, Unwoken pliz pošaljite mi vaš mail ili broj moba da prebacimo komunikaciju.
[email protected]

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ništa od popusta?
slika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: KMag, Seb
Jel se može uzeti jeftinije preko Turske još uvijek?

Jourek Verified
Karting
Karting
S nama već: 2 god 8 mj
Navija za: RBR
Jel još može jedna pretplata na više uređaja? Da podijelim da frendom? Nemam iskustva

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Jourek je napisao/la: 16.02.2025., 14:07 Jel još može jedna pretplata na više uređaja? Da podijelim da frendom? Nemam iskustva
Ovako iz glave znam da može na najmanje 4, a čini mi se da može i do 6. Nikad problema oko dijeljenja.
slika

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god
senna66 je napisao/la: 16.02.2025., 20:58
Jourek je napisao/la: 16.02.2025., 14:07 Jel još može jedna pretplata na više uređaja? Da podijelim da frendom? Nemam iskustva
Ovako iz glave znam da može na najmanje 4, a čini mi se da može i do 6. Nikad problema oko dijeljenja.
F1TV support kaže da ide do 6 :mrgreen:

https://formula1.my.site.com/s/article/ ... uage=en_US

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
Grah0 je napisao/la:Jel se može uzeti jeftinije preko Turske još uvijek?
Zna li neko nešto?

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Mora li se onda gledati preko VPN-a postavljenog na Tursku ili je to samo prilikom kreiranja pretplate?
slika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
Mislim da je samo tokom kreiranja pretplate, nešto kao i sa YT Premiumom.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 8 mj
Ne znam za vas ostale ali ja nisam mogao placati karticom koja nije iz drzave u kojoj je pretplata :chill:
Doduse, prosle godine nisam imao pretplatu ali ove godine cu uzet, ne mogu vise sa SKom
Fino Alla Fine

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god
CrashOverride je napisao/la: 19.02.2025., 09:30 Ne znam za vas ostale ali ja nisam mogao placati karticom koja nije iz drzave u kojoj je pretplata :chill:
Doduse, prosle godine nisam imao pretplatu ali ove godine cu uzet, ne mogu vise sa SKom
Ako ovo sljaka i dalje na F1TV za Tursku u tom slučaju ti treba samo Revolut kartica i preko nje šljaka :thumbs:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡