Kico je napisao/la: 22.02.2024., 15:58
Kako ne mogu napravit aplikaciju za Android TV ili google tv,sad preko chromecasta kad upalim na tv,svakih 10 sekundi steka,mislim uzas,na mobitelu i kompu radi dobro a tu steka,imali tko isti problem i imali kakvo rijesenje,prije se moglo skinut F1 viewer na tv,i radilo je super,sad su tu aplikaciju ukinuli...neki moderi naprave bolji posao od FOM-a ..
Skini apk za android tv preko mobitela. zatim skini aplikaciju send files to tv na mobu i tv-u, prebaci i instaliraj.
Ako ne tako onda HDMI je mozda i najbolje rješenje. Meni je na toj aplikaciji za tv radilo super prosle godine, ove godine šteka....
Unwoken European je napisao/la: 26.02.2024., 18:01
Nešto mi govori da sam propustio popust :-( Dok se ja nećkam. Mislio sam da je onaj mali popust barem do četvrtka kada službeno počinje vikend.
Nema boljeg popusta od dijeljenja pretplate sa drugima. Moguće je imati do 6 uređaja istovremeno.
Tako ispadne oko 16 eura ako dijeliš sa 4 poznanika i još mogu 2 uređaja raditi za live timing ili neki onboard. Dobro sada vjerojatno neki euro više ako je popust prošao.
Ne znam za vas ostale ali ja nisam mogao placati karticom koja nije iz drzave u kojoj je pretplata
Doduse, prosle godine nisam imao pretplatu ali ove godine cu uzet, ne mogu vise sa SKom
CrashOverride je napisao/la: 19.02.2025., 09:30
Ne znam za vas ostale ali ja nisam mogao placati karticom koja nije iz drzave u kojoj je pretplata
Doduse, prosle godine nisam imao pretplatu ali ove godine cu uzet, ne mogu vise sa SKom
Ako ovo sljaka i dalje na F1TV za Tursku u tom slučaju ti treba samo Revolut kartica i preko nje šljaka