Kako i gdje gledati utrku
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ja malo prije gledao TV pakete i za Osnovni paket pise 5KM, ali je vjerojatno samo za analogni signal. Ali sve u svemu je vise vec dobro za Osnovni paket. Koji je u tebe paket, ja svoj placam 52KM (trio).Har Kl je napisao/la: 22.03.2018., 22:23 Ja nisam to znao.
Hvala na informaciji.
To je super vijest.
Nije baš 20kn. Ne valja im slika onoj stvari na analognoj TV. Ja plaćam paket 30€. Zajedno sa internetom i telefonom.
A nisam skontao koliko kasni u MotoGP.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Family paket. 59.90 
Uzeo prije dvije godine zbog 72 sata unazad.
Sad gledao SK1 na EON i na TV.
Kasne oko 20 sec.
Ako bude tako i za vikend neće to baš biti TO.
Inače tek sam sada instalirao EON pa ne znam da li je ovo sad slučajno ili praksa?

Uzeo prije dvije godine zbog 72 sata unazad.
Sad gledao SK1 na EON i na TV.
Kasne oko 20 sec.
Ako bude tako i za vikend neće to baš biti TO.
Inače tek sam sada instalirao EON pa ne znam da li je ovo sad slučajno ili praksa?
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Nisam te sko tao bio izvini, mislio sam da me pitas jel na SK1 programu kasni prijenos. Kasni EON uvijek 10-20sec za TV programima, to ti je dobra alternativa kad nemas pristupa TV-u, samo tad.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ugrist' ću se za lijevi guz..... od muke......Vettel-Ferrari je napisao/la: 22.03.2018., 22:04 Došla su vremena kad je u Bosni i Hercegovini gledanje Formule 1 10x dostupnije već u Hrvatskoj i to u Telemachovom Osnovnom TV paketu od cca 20kn![]()
Mi pred ovu sezonu dobijamo još par dodatnih SK kanala na kojim će se za vrijeme utrke biti prijenos s nekoliko stacionarnih kamera na bolidima:
Probao te kanale prošlog tjedna na Moto GP utrci i zanimljivo je pravo, na jednom kanalu kamera se nalazi unutar vozačeve kacige, na drugom na prednjem kraju motora, a na trećem na repu motora.

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- diegos
- Karting
- S nama već: 7 god 5 mj
Malo da podignem temu... Razmišljam o prelasku na vip, tj. A1 homebox 4G zbog užasnog t-comovog interneta, kao da smo u kamenom dobu. I muči me TV, ako sam dobro skužio, na A1 TV nema gdje gledati F1, jel tako? Na maxTV-u mi je super zbog ArenaSporta, dok A1 nudi drugačiji paket programa preko satelita. Ima na njemačkom RTL-u, ali od njemačkog razumijem samo Formel 1.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ja imam od A1 net, tv i telefon. Samo riječi pohvale za sad.diegos je napisao/la:Malo da podignem temu... Razmišljam o prelasku na vip, tj. A1 homebox 4G zbog užasnog t-comovog interneta, kao da smo u kamenom dobu. I muči me TV, ako sam dobro skužio, na A1 TV nema gdje gledati F1, jel tako? Na maxTV-u mi je super zbog ArenaSporta, dok A1 nudi drugačiji paket programa preko satelita. Ima na njemačkom RTL-u, ali od njemačkog razumijem samo Formel 1.
Da, samo na RTL-u možeš pratiti....meni to nije problem jer ih pratim barem 10 godina i vise manje ih sve razumijem.
Net je brz (barem za moje potrebe) između 50 i 70 mbit/s pa vrti bilo koji Sky F1 stream bez problema.
Uzeo sam A1 pred 2 mj kad je bila neka posebna ponuda. Prvih 6 mjeseci ništa ne plaćam i još su mi dali poklon karticu od 500 kn. Kad istekne tih 6 mj placat cu oko 230 kn tv 120 programa, net i telefon s neogranicenim pozivima prema fiksnoj i mobilnoj mreži.
Optimu sam plaćao oko 260... isto tv, net i telefon s time da je net bio očajnih 15 mbit/s, a u stvarnosti sam bio sretan ako imam 4 mbit/s. Očajni su.

- diegos
- Karting
- S nama već: 7 god 5 mj
Hvala na odgovoru! Da, osim RTL-a ostaju onda samo streamovi. Ima frend homebox 4G pa sam isprobao kod sebe, postigao je 40 do 60 mbps. Tv sa 120 programa ide preko žice i cijena je ok ako se uzme i internet preko žice, ali to kod mene ne dolazi u obzir. U kombinaciji sa homeboxom 4G je skuplje. A Sat-tv ima samo 50 programa, ostalo sve uz doplatu. Bezveze ali tako je...
-
Montoya
- Karting
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Williams
VIP tj A1 me zvao neki dan da mi ističe ugovor i da li želim produžit. Rekoh ne hvala jer nema F1 nigdje osim švapskog RTL-a a njemacki mi je ko mandarinski. Ako imate Sky ili hrvatski onda ću uzet. I kaže tip : ma naravno, nema problema, dat ću vam hrvatski program i dignut brzinu interneta. Ja pristanem i dobijem ćorak. Cekam sam kvalifikacije u 7 i vrtim sve moguće nove programe koje sam dobio i NEMA. Zovem agente, oni naravno nemaju pojma. Treba li uopće napominjat da ni brzinu nisu digli ?
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Zato se iskoristi ono kada kazu " ovaj razgovor se snima ".Montoya je napisao/la: 16.11.2019., 18:40 VIP tj A1 me zvao neki dan da mi ističe ugovor i da li želim produžit. Rekoh ne hvala jer nema F1 nigdje osim švapskog RTL-a a njemacki mi je ko mandarinski. Ako imate Sky ili hrvatski onda ću uzet. I kaže tip : ma naravno, nema problema, dat ću vam hrvatski program i dignut brzinu interneta. Ja pristanem i dobijem ćorak. Cekam sam kvalifikacije u 7 i vrtim sve moguće nove programe koje sam dobio i NEMA. Zovem agente, oni naravno nemaju pojma. Treba li uopće napominjat da ni brzinu nisu digli ?

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Meni ga opce ne otvara

-
goran0904
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Alonso
Tko ima legalno pretplatu na njemački satelitski sky paket ili gleda preko CS , upravo su pokrenuli sky sport F1 HD kanal . Slika fantastična ,visok bitrate , sutra počinju sa prijenosima testiranja .
Tp 11719 H , sr 27500 , fec 9/10
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Hm...... zvuči sjajno. Samo treba imati pretplatu na njemački satelitski Sky paket.goran0904 je napisao/la: 11.03.2021., 17:54 Tko ima legalno pretplatu na njemački satelitski sky paket ili gleda preko CS , upravo su pokrenuli sky sport F1 HD kanal . Slika fantastična ,visok bitrate , sutra počinju sa prijenosima testiranja .
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....