F1 2016 - The Game

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
nema za ps3 :(
slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Perica9 je napisao/la:nema za ps3 :(
Gotovo je sa PS3. Ništa više pametno ti nebu došlo za PS3. Sad je četvorka aktualna.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

c0bra01
Karting
Karting
S nama već: 9 god 1 mj
Navija za: Ferrari!
Ps3 je izašao prije 10 godina. Očekivano je da je hardwer oslabio i da neće biti igara za njega.

Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Za PS4 se nema :mad: :bang:
slika

c0bra01
Karting
Karting
S nama već: 9 god 1 mj
Navija za: Ferrari!
Perica9 je napisao/la:Za PS4 se nema :mad: :bang:
A znam kako je. Hehe sve što se nađe ode na bitnije stvari.

Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
evo nam i Silverstonea

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=j91OVJVFUec[/youtube]
slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Dosta dobro izgleda, napokon da bi nakon 2013. mogli napraviti nešto konkretno.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Explorer je napisao/la:Dosta dobro izgleda, napokon da bi nakon 2013. mogli napraviti nešto konkretno.
izgleda odlično, no ako zaribaju s podrškom par skupocjenih volana kao što su to napravili u F1 2015 onda neka si pišu propali slučaj
slika

Matek14
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5FUSWpgJI2Y[/youtube]

nezz kak se vama čini, al meni ovogodišnje izdanje izgleda odlično!! baš se vidi korak naprijed u svemu.. bome su se potrudili ove godine :thumbs:
Fernando is faster than all of you :jupije:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
bas kao sto sam se i bojao codemasteri su opet, zakinuli nas sa "obicnim" volanima pa tako i ove godine imamo listu volana za kojih se treba izdvojiti pravo malo bogatstvo. Do F1 2014 si mogao igrati s kojim god volanom zelis....ovakav potez mi zaista nije jasan. Sta ce mi bolji volan za nesto sto je cista arkada?
http://www.isrtv.com/codemasters-f1/cod ... r-f1-2016/
slika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Za koju platformu gledaš? Ako za PC, neznam šta se buniš :)

Eto, mogu zahvaliti Codemasteru što ne kupujem izdanje za PS4, upravo zbog te debilne politike da ne podržavaju jedan G27 iz 2014.... Jbt baš sam baksuz :)

Ali svejedno nekako se nećkam dal da uzmem izdanje za PC... 32 eura :misli:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
senna66 je napisao/la:bas kao sto sam se i bojao codemasteri su opet, zakinuli nas sa "obicnim" volanima pa tako i ove godine imamo listu volana za kojih se treba izdvojiti pravo malo bogatstvo. Do F1 2014 si mogao igrati s kojim god volanom zelis....ovakav potez mi zaista nije jasan. Sta ce mi bolji volan za nesto sto je cista arkada?
Nije arkada u nijednom slučaju.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la:
senna66 je napisao/la:bas kao sto sam se i bojao codemasteri su opet, zakinuli nas sa "obicnim" volanima pa tako i ove godine imamo listu volana za kojih se treba izdvojiti pravo malo bogatstvo. Do F1 2014 si mogao igrati s kojim god volanom zelis....ovakav potez mi zaista nije jasan. Sta ce mi bolji volan za nesto sto je cista arkada?
nije ni simulacija.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la:
Ferrari je napisao/la:
nije ni simulacija.
Više da je simulacija nego ikakva arkada.
F1 sadrži safety car, vsc, pit stopove, hrpu strategija, R&D, full utrke + full treninzi, službeni vozači, bolidi i sve staze...handling sigurno nije nikakva arkada itd.
Problem je danas što se dosta stvari označavaju arkadom bez ikakve logike...primjerice ovo je čista arkada:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7921v2ytL7M[/youtube]
F1 igra sigurno nije arkada...možda nije hardcore u smislu mogućnosti podešavanja setupa, ali ovo ostalo je pure sim...arkada je bila nekih davnijih vremena zbog laganog davanja raznih licenci, ali i tada imamo slavni F1 2002 Challenge koji se dan danas igra.
slika slika

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
@Ferrari

Pogrešno je igru koja je kombinacija nogometa i vožnje (s jakim naglaskom na nogomet) uspoređivati s racing igrama i zvati je čistom arkadom u tom kontekstu. A što se tiče Codemastersovog F1 serijala, nijedna igra do sada nije reklamirana kao simulator već kao racing game što se iz samog gameplaya i može vidjeti. To što ima brdo novih stvari poput SC-a i ostalog (koje su po meni trebale odavno biti u igri) ne znači da je igra simulacija. Kažeš da nije hardcore u podešavanju setupa ali je u svemu ostalome pure sim? S tom izjavom teško da bi se bilo koji igrač Asseto Corse ili rFactora složio. Mislim da je riječ ili žanr koji tražiš da nekako nazoveš F1 2016 - simcade. Niti je simulacija, a više nije niti arkada.
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Primjer Rocket League je značenje riječi arkada ili primjerice ovo:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9QMxkEs2dp4[/youtube]
To je čista arkada skoro kao sa automata 80-ih jel.
Značenje riječi simulacija u racing igri ne znači striktno handling model već i sve ostalo poput baš tih stvari VSC-a, SC-a, pit stop strategije, manualni startovi, manualni ulazak u boks, staze, licence itd.
Možeš ti biti Assetto Corsa i imati vrhunski handling model i dobre licence, ali tu realno nema puno "sim" sadržaja vezanog u RL racing...tu nemaš nekih pretjeranih strategija, formata kvalifikacija, R&D i ostalo. Kužiš?
Sigurno ima bolji handling model AC, a da ne govorimo o RF2, ali ne gleda se samo to.

Možemo se složiti da je F1 simcade, ali puno više na onu "sim" stranu nego cade stranu jer eto ima primjerice mogućnost flashbacka, određenih asistencija, laganije težine AI-a, ali to se sve može isključiti no ovakva igra koja ima tu licencu mora dati šansu i nešto casualnijim igračima pa su zato tu.
Ali osim nekih pojedinosti tu zbilja nema neke arkade...arkade su ovo gore što sam stavio, ali ovo nije ni približno.
slika slika

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
Eto, Trackmania je dobar primjer arkade :mrgreen: :thumbs: . A što se tiče F1, tu smo negdje u razmišljanjima oko nekih stvari dok s druge strane nismo. Ali sve je to za ljude i jedino bitno je da se uživa u igri :pivo:
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
@Ferrari
U pravu si nije cista arkada, malo sam pretjerao. Imam ogroman broj sati provedenih u rfactoru 1 i 2, te nesto u AC pa kada odlucim odigrati malo F1 poludim na neke stvari....a ona glavna stvar koja je problem je taj handling. Handling mi se cini "nariktanim" i nerealnim u nekim situacijama. No ipak igra zna biti zabavna. Neke utrke znaju biti kaoticne i totalno nepredvidljive. Za codmastere je najbolje da ovu igru i ostave ovakvom. Vrlo vjerojatno vecina ljubitelja F1 ne trazi pretjeranu simulaciju vec zabavu i career mode. Upravo taj career mode i formati koje si spomenuo nedostaju simulacijskim igrama. Dok god je tako F1 serijal ce bezbrizno zivjeti i dobivati svoje nastavke. Da rFactor 2 ili neka druga simulacija ima tih par stvari sto F1 ima to bi bila ludnica :D
slika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
[ link do slike ]

:fiju: Ipak kupio.... Jos par sati <3
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

F1 2016
Baniran
Baniran
S nama već: 8 god 7 mj
Jel ima netko mozda neki link gdje se moze skinuti igrica?
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡