Andrea Kimi Antonelli

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Andrea Kimi Antonelli je...

Anketa traje do: 14.06.2025., 22:46.

budući prvak
13
87%
solidan, ali prenapuhan
2
13%
prevara
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 1 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Vidim da Antonelli nema svoju temu na forumu pa eto da je netko otvori. Zaslužio je. (mislim da će se @croatic složiti sa mnom :mrgreen: )

Još dok je Kimi vozio u talijanskoj F4 znao sam da ima ono nešto, da će nakon Giovinazzija napokon neki Talijan dogurat do F1. Došao je do kraljevske kategorije i brže nego što sam očekivao, ali evo prva utrka nagovještava dobre rezultate.

Uglavnom, vrlo dobra vožnja u današnjoj kaotičnoj utrci i na kraju vrhunski plasman. Dosta se mučio ovaj tjedan i kvalifikacije nije odradio na visokom nivou, ali mogu reći da je sve to nadoknadio u onom najvažnijem djelu vikenda. Imao je malo sreće sa onim izlijetanjem, ali sve u svemu utrka je po meni odrađena iznad svih očekivanja.

Nadam se da će već u Kini nastaviti u sličnom tonu i da ćemo u bliskoj budućnosti napokon vidjeti jednog Talijana na pobjedničkom postolju.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Hvala na otvaranju @Osella, ja valjda već godinu dana mislim kako bi trebalo otvoriti temu, a nikako da to napravim :rofl:

Moje mišljenje se zna, budući prvak definitivno. Prerano je gurnut u veliku ekipu, ali vjerujem da će se uz strpljenje i podršku ubrzo prilagoditi i tom izazovu. Toto je zasad maksimalno iza njega, nadam se da neće mijenjati ploču - zapravo, nadam se da za tim neće ni biti razloga.

Današnji debi sam već komentirao u temi o utrci, ispao je daleko bolje nego što se nakon kvalifikacija moglo očekivati. Bilo je sreće definitivno (kao i jučer nesreće da iz ničega ošteti podnicu), ali odradio je jako dobar posao u teškim uvjetima. Broj 12 napredovao 12 pozicija i osvojio 12 bodova :) Svakako odlični temelji za naredne utrke.

Dodao sam anketu u temu, da s vremenom vidimo hoćemo li se smijati nama ili skepticima :mrgreen:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Detalji koje nismo vidjeli u prijenosu:

Hvatanje bolida prije Doohanovog sudara (čuli smo samo poruku u kojoj je rekao da se zamalo i sam razbio)
Pretjecanje Albona

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
Danasnja utrka je bila ogroman vjetar u leda kako njemu kao vozacu tako i timu koji ocito i dalje ima snazne ambicije za osvajanje naslova. U ovakvim uvjetima u kojima se “creme de la creme” sporta zakucaju u zid, izvrcu i promasuju strategiju onda ovo 4. mjesto dobija poseban znacaj. Da je bilo gresaka, bilo je. Da je bilo srece, bilo je, ali to je sastavni dio sporta. Pace u cistom zraku (i nakon piruete na pocetku utrke) je bio fantastican, nije se uopce plasio pritiskati u onakvim uvjetima na stazi na kojoj i nema bas previse iskustva. Uz tako tezak vikend na kraju je ipak ostavio najsnazniji dojam od svih rookieja. Jos je malo rano za neke kvalitetne prognoze, ne treba ga ni stavljati vise od ovoga pod povecalo jer tanke su granice izmedu biti Max Verstappen i Lance Stroll u ovom sportu. Trenutno kako stvari stoje, Mercedes je pronasao “gem” (uz Russella i 2) s kojima imaju potencijal graditi pobjednicki tim u nadolazecim godinama kao sto to sada cini Mclaren. Nadam se normalnim uvjetima u Kini pa da dobijemo malo realniju sliku kako stvari stoje jer iako je danas zasluzeno on u centru paznje, George je odradio jos jedan izuzetno jak vikend.

P.S. Ako se ne varam i u F2 je prosle sezone briljirao na jednoj od mokrih utrka pa mu se vec tada predvidalo da je kisa njegov forte. Onaj obilazak danas Albona u zadnjim krugovima je bio fenomenalan.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Ferrari
Glasao sam da će biti prvak

A@croatic umjesto da otvori temu svom novom miljeniku, širi nepotizam po portalu stavljajući ankete (koje niko nije imao u svojoj temi) i sad nas zatrpava kojekakvim onboardima :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Alonso king je napisao/la: 16.03.2025., 22:18 P.S. Ako se ne varam i u F2 je prosle sezone briljirao na jednoj od mokrih utrka pa mu se vec tada predvidalo da je kisa njegov forte. Onaj obilazak danas Albona u zadnjim krugovima je bio fenomenalan.
Izdominirao je kišni sprint u Silverstoneu s polea (prva pobjeda). Samo za @Frantica ćemo se prisjetiti i ovog trenutka u Belgiji :prcnjau:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Pa glasao sam da će biti prvak

Ne mogu bolje glasat` :neznam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ne usuđujem se još glasati u anketi, bar dok nisam pogledao par utrka. Za sada mi je solidan i ne bi još rekao da je prenapuhan tako da ne mogu za tu opciju glasati. Ali isto tako nema šanse da napišem kako je budući prvak na ovako malom uzorku.
slika

Tudum
Formula 4
Formula 4
S nama već: 4 god 1 mj
Navija za: Sainz
Realno uzorak je još premal za neke konkretnije zaključke, ali ako već moram glasat onda ću staviti da je budući prvak.
Prevara sigurno nije, a ne djeluje mi ni kao midfield ziheraš ala Gasly.
Ima mali i muda i brzine. Još mu iskustva treba.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Danas je ugodno iznenadio. Mogao bi Russell imati problema kad mali pohvata konce.
slika

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god
Russell će imati problema jer nije neka pamet, a klinjo se čini puno bistriji.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: KMag, Seb
wapi je napisao/la:Russell će imati problema jer nije neka pamet, a klinjo se čini puno bistriji.
Baš je teško biti bistriji od Russella.
Lando je tu negdje po bistroći, doduše.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡