Lando bi se poklopio ušima i lizao rane.Grah0 je napisao/la: 22.04.2025., 21:17 Pa jeste Heat. Ko je zajednički vozač na klipovima iz prošle sezone? Onaj koji ga je mogao izazvati za titulu, i koji je te sezone u tom momentu imao dosta bolji paket i dosta stabilniju momčad. Vidi šta mu je Maxić napravio. Zamisli da to uradi Oscaru, prošlo bi mu jednom, drugi put bi ga mali skucao u zid. Šta misliš šta bi se desilo da je umjesto Oscara Lando bio na onom startu?
Max Verstappen
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 6 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma ne bih da trošim riječi na Norrisa, svakako nije tema, nego Max i njegova zrelost te kako je taj mit iz 2023 bio smiješan jer tad nije ni imao nikakve borbe.Grah0 je napisao/la: 22.04.2025., 21:17 Pa jeste Heat. Ko je zajednički vozač na klipovima iz prošle sezone? Onaj koji ga je mogao izazvati za titulu, i koji je te sezone u tom momentu imao dosta bolji paket i dosta stabilniju momčad. Vidi šta mu je Maxić napravio. Zamisli da to uradi Oscaru, prošlo bi mu jednom, drugi put bi ga mali skucao u zid. Šta misliš šta bi se desilo da je umjesto Oscara Lando bio na onom startu?
a da je Lando bio na startu loše bi starto i izgubio 3 pozicije

- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Svi mi znamo da Max nije zaslužio kaznu od 5sec.
Sto vise, to je bilo na Piastriu da “plati”
Samo zamjenite njih dvojicu i garantiram da bi bilo vrištanja na forumima kako je Max/Piastri kriv.
Ok sve to. Evo moje predviđanje za sezonu:
U momentu kada Max zna da se ne može boriti za titulu on će izabrati budućeg prvaka. A kladim se u godišnju preplatu da će Max raditi za orginalnog kolonizatora.
Piastri će platiti visoku cijenu za ovaj potez u T1. Jer njegov menadžer MW i dalje pati. A on mu je i glavni pogon u karijeri.
Samo zamjenite njih dvojicu i garantiram da bi bilo vrištanja na forumima kako je Max/Piastri kriv.
U momentu kada Max zna da se ne može boriti za titulu on će izabrati budućeg prvaka. A kladim se u godišnju preplatu da će Max raditi za orginalnog kolonizatora.
Piastri će platiti visoku cijenu za ovaj potez u T1. Jer njegov menadžer MW i dalje pati. A on mu je i glavni pogon u karijeri.
No!
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 10 mj
- Navija za: Ferrari
Slazemo se.
Trebalo je bit 10

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 10 mj
Te fore su mi za ove u guzvi. Prvi i drugi nemaju tako velikih problema da im to uzimam u obzir.Frantic je napisao/la: 26.04.2025., 09:28 Prvi krug i prvi zavoj su @crash, pa nemoj biti toliko strog.![]()
Ako imas ikakve sumnje da bi nesto bilo drukcije da je incident bio u 25om krugu, onda cu priznat da sam prestrog
Fino Alla Fine
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 6 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Zašto je to bilo na Piastriju da plati, kad je bio ispred na apexu i prošao je kroz prvu šikanu, Max je sjekao krivinu i time preuzeo P1, kazna čista ko suza. Da Piastri nije uopšte bio tu, Max ne bi nikad prošao drugu krivinu i svejedno bi onom brzinom sjekao, jer je unio više brzine u prvu krivinu nego na svom krugu za pol poziciju.vlado je napisao/la: 26.04.2025., 06:32 Svi mi znamo da Max nije zaslužio kaznu od 5sec.
A ovo kako će Max da mu vrati u slucaju da se borba za naslov svede na McLarenove vozače je urnebesna, mada poznavajući Maxa ne bi me čudilo da bude kamikaza napada na Piastrija kao u Meksiku prošle godine ili krkanskog branjenja pozicije kao u Austriji isto prošle sezone.

- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Jeste, bio je sa vanjeske strane, preuzeo je sav rizik. Preuzeo ga je i ok. Slazem se.LH44 je napisao/la: 27.04.2025., 14:33Zašto je to bilo na Piastriju da plati, kad je bio ispred na apexu i prošao je kroz prvu šikanu, Max je sjekao krivinu i time preuzeo P1, kazna čista ko suza. Da Piastri nije uopšte bio tu, Max ne bi nikad prošao drugu krivinu i svejedno bi onom brzinom sjekao, jer je unio više brzine u prvu krivinu nego na svom krugu za pol poziciju.vlado je napisao/la: 26.04.2025., 06:32 Svi mi znamo da Max nije zaslužio kaznu od 5sec.
A ovo kako će Max da mu vrati u slucaju da se borba za naslov svede na McLarenove vozače je urnebesna, mada poznavajući Maxa ne bi me čudilo da bude kamikaza napada na Piastrija kao u Meksiku prošle godine ili krkanskog branjenja pozicije kao u Austriji isto prošle sezone.
Kako to moze biti urnebesno kada te tako nesto-isto ne bi iznenadilo?
Ocigledno je sljedece, da ne bi bio "krkan" imaj bolid koji je sec brzi po krugi ili budi anemican u sredini grida i zali se na bolid i sto sto si jos zelen pa se jadan naviknes na sve to, sampionski. A vrjeme priprema koristi da izigravas madonu po italiji.
No!
- KiMujash
- Karting
- S nama već: 5 god 10 mj
- Navija za: Max Verstappen
Brutalna defanziva u nedjelju, ukupno 11 krugova je drzao Mclarene iza sebe.
Uz svo izgubljeno vrijeme u borbi, VSC na kraju kumovao cetvrtom mjestu.
Iskreno mislim da se nece puno toga promjeniti u Spaniji, eventualno da budu malo blize Mclarenima.
Od svih ekipa koje ce najvise vremena u tunelu potrositi na ovu sezonu je sigurno Red Bull, slicno kao i 2013e godine. Ako hoce bilo kakvu borbu moraju brzine ubacit u bolid i uz ovaj TD u 9 rundi da se nadaju necemu.
Gesendet von meinem SM-A528B mit Tapatalk
Uz svo izgubljeno vrijeme u borbi, VSC na kraju kumovao cetvrtom mjestu.
Iskreno mislim da se nece puno toga promjeniti u Spaniji, eventualno da budu malo blize Mclarenima.
Od svih ekipa koje ce najvise vremena u tunelu potrositi na ovu sezonu je sigurno Red Bull, slicno kao i 2013e godine. Ako hoce bilo kakvu borbu moraju brzine ubacit u bolid i uz ovaj TD u 9 rundi da se nadaju necemu.
Gesendet von meinem SM-A528B mit Tapatalk
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
LuđakTraditionally, there's no official NLS timekeeping during testing. But, it's rumored that Max Verstappen had driven a lap time of 7:48.8. Who would know better than the driver himself?
When asked in Imola whether he had beaten the record, Max Verstappen replied: "Yes, it was faster. But I wasn't there to prove I could beat the lap record. I just wanted to have fun, learn the track, and do it together with the Emil Frey team."
https://www.auto-motor-und-sport.de/for ... en-rekord/