Imamo novog cara.
Već je zapaprio Albonu ( Singapore ).
Franco Colapinto; Argentinac.
Na brzinu, ovako...... sad će mi doći šef:
Franco Alejandro Colapinto je argentinski vozač utrka, koji se trenutno natječe u Formuli 1 za Williams. Prešavši iz kartinga u juniorske formule 2018., Colapinto je osvojio svoju prvu titulu na F4 španjolskom prvenstvu 2019. s Drivexom.
Good luck.......
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Dodatno, Colapinto je možda i prvi vozač o kojem sam imao priliku pričati s nekim izvan specijaliziranih krugova F1 prije debija.
Doduše, stvar je razumljivija ako znamo da je dotična osoba bio argentinski Hrvat, dečko koji je došao u Zagreb i vozi Uber. Kako smo pričali o Argentini i Hrvatskoj, iskoristio sam priliku pitati ga kako se točno izgovara naziv Fangiovog rodnog grada (Balcarce=Balkarse), a onda je on ponosno, nekoliko dana prije Monze, sam pokrenuo temu kako Colapinto debitira.
Dobar znak, svakako, da se o čovjeku pričalo u taksiju na drugom kraju svijeta prije no što je odvezao i krug.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Loš dan u uredu za Franca - vidjet' ćemo kako će još odvoziti zadnje tri F1 utrke.
Sad je Francu, do Silverstonea........ pukovnik ili pokojnik.