Cini se da se ovaj tim nije puno promijenio od vremena di Montezemola kojeg su jedva cekali otjerati prije nesto vise od 10 godina. Ako nista, barem su se jos vizualno pogorsali s ovim liverejama
Treba to sve rastjerati govnjivom motkom
Počevši od onog Elkanna, pa naniže
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Sta god netko mislio o Lewisu , treba ga podrzati u tom "kipanju" po ekipi. Ako netko ima pravo im s*ati onda je to on trenutno. Iako , mislim , da apsolutno nikakve veze nema sta god netko njima rekao , oni su takvi i gotovo. Nece protiv sebe da ga ubijes
Kaze jedna zabimljivost, Ferrari bi morao uzeti 10 uzastopnih 1-2 pod pretpostavkom da Mclareni zavrse 3-4 da bi ih sustigli u konstruktorskom prvenstvu. Znamo da sport ne funkcionira tako, niti ve itko od njih imati takav niz, ali i dalje pomalo slika razocaravajuceg Ferrarijevog ulaska u sezonu. Meni su se cinili mozda i kao favoriti nakon kraja prosle sezone.
Fredove izjave o promjenama snaga timova nakon Barcelone mozda i zvuce nerealno, ali nakon sto sam prosle godine (oko ljetne pauze) isprdao izjavu da se mogu borit za naslov (sto su kasnije odveli u borbu do zadnjeg kruga) bolje da nista ne komentiram.