Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kaze Hamilton Vasseuru - “don’t be so sensitive.”

Cini se da se ovaj tim nije puno promijenio od vremena di Montezemola kojeg su jedva cekali otjerati prije nesto vise od 10 godina. Ako nista, barem su se jos vizualno pogorsali s ovim liverejama :rofl:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Previše je tamo talijanskog ponosa i tvrdoglavosti. :zubo:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Treba to sve rastjerati govnjivom motkom :chill:
Počevši od onog Elkanna, pa naniže
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: McLaren
Ja se ne bunim sta je Ferrari los , ali ipak.

Sta god netko mislio o Lewisu , treba ga podrzati u tom "kipanju" po ekipi. Ako netko ima pravo im s*ati onda je to on trenutno. Iako , mislim , da apsolutno nikakve veze nema sta god netko njima rekao , oni su takvi i gotovo. Nece protiv sebe da ga ubijes
slikaslika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ja sam čak i iznenađen kako Hamilton nije oštriji. Izjave nakon utrke su dosta PR friendly.

Kad ti je tu jedan LH sa 7 naslova i britanskom medijskom mašinerijom iza sebe onda ovakvo sramoćenje dobije još veći odjek.

Ne znam zašto, ali meni je u zadnje vrijeme baš drago kad se sramote. Postalo mi zabavno.
slika

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kaze jedna zabimljivost, Ferrari bi morao uzeti 10 uzastopnih 1-2 pod pretpostavkom da Mclareni zavrse 3-4 da bi ih sustigli u konstruktorskom prvenstvu. Znamo da sport ne funkcionira tako, niti ve itko od njih imati takav niz, ali i dalje pomalo slika razocaravajuceg Ferrarijevog ulaska u sezonu. Meni su se cinili mozda i kao favoriti nakon kraja prosle sezone.

Fredove izjave o promjenama snaga timova nakon Barcelone mozda i zvuce nerealno, ali nakon sto sam prosle godine (oko ljetne pauze) isprdao izjavu da se mogu borit za naslov (sto su kasnije odveli u borbu do zadnjeg kruga) bolje da nista ne komentiram.

Unwoken European
Karting
Karting
S nama već: 2 god 9 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Ferrari je sada realno iza Mclarena-Red Bulla-Mercedesa-Williamsa... do kraja sezone će možda pasti i niže.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ja se nadam. Postalo je zabavno i nama navijačima.

Kako je sreća spasila Sainza pa to nisu istine, mi ga žalili. :klanjam:
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡