Scuderia Ferrari
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Strategija do ne znam koliko potrebnog SC i nije bila loša. Medium više nije mogao, a ne znam koliko su softa novog imali.
"What a little star." May 26, 2012.
-
Zbagy
- Karting
- S nama već: 2 mj
- Navija za: kaos u 1. zavoju
Strategija s pocetka utrke je ispala odlicna. Prije safety car-a je Leclerc taman usa u DRS iza Russella.
Steta sto bar jednom vozacu nisu stavili soft pa da bar imamo sta usporediti.
Sigurno su imali neki koristeni soft za oba vozaca.
Russell npr., je na kraju stavia soft koji je bia koristen tri kruga, nekad tokom vikenda.
Steta sto bar jednom vozacu nisu stavili soft pa da bar imamo sta usporediti.
Sigurno su imali neki koristeni soft za oba vozaca.
Russell npr., je na kraju stavia soft koji je bia koristen tri kruga, nekad tokom vikenda.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
https://www.planetf1.com/news/ferrari-s ... x-strategy
Napredak je vidljiv. Šteta za sc jer bi rezltat bio bolji.
Napredak je vidljiv. Šteta za sc jer bi rezltat bio bolji.

- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 2 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Evo, da barem malo pohvalimo i ekipu iz Maranella. U Saudijskoj Arabiji su imali dva najbrža pitstopa, a Leclercov je ujedno i najbrži dosad ove sezone.
Još da je bolid barem na razini onoga u drugom dijelu prošle sezone...

Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 10 mj
Uopce nemaj dileme da ce boksevi pocet kiksat cim bolid bude u samom vrhuOsella je napisao/la: 22.04.2025., 16:12 Još da je bolid barem na razini onoga u drugom dijelu prošle sezone...![]()
Fino Alla Fine
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 2 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
https://www.funoanalisitecnica.com/2025 ... gello.html
Crveni su odradili privatni test u Mugellu. Za volanom bolida otprije dvije sezone bio je Giovinazzi.
Kažu insajderi da bi na utrci u Imoli Ferrari trebao donijeti nadogradnje.
Crveni su odradili privatni test u Mugellu. Za volanom bolida otprije dvije sezone bio je Giovinazzi.
Kažu insajderi da bi na utrci u Imoli Ferrari trebao donijeti nadogradnje.
Lasciatemi guidare...
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: sve powered by honda
A ko ne donosi nadogradnje u Imolu?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 10 mj
Napredak boljem identitetu je ocit, samo jos malo naprijed i ofarbat ga cijelog u plavo/bijelu/crnu..
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Pravi Frankenštajn
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Pa nije im ni ova boja koja je na bolidu neka crvena - to samo glumi crvenu - jer to bi prije bila neka trula višnja nego crvena.
PRAVA FERRARI CRVENA jest ova crvena koja obrubljuje Shellov Logo - sve ostalo je čisti shit boja imo a što se Ferrarija tiče.
PRAVA FERRARI CRVENA jest ova crvena koja obrubljuje Shellov Logo - sve ostalo je čisti shit boja imo a što se Ferrarija tiče.

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Meni ovo ne izgleda ništa gore od onog što inače imaju 

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Fernando Alonso
A nazalost ova kombinacija brandova samo u specijalnim uvjetima moze isporuciti lijepu livereju. HP bi morao pristati na neutralnu boju loga jer kombinacija plave i crvene u ovakvim omjerima nema sanse da isporuci oku ugodan bolid. Malo je i smijesno jer su svojedobno Ferrari i HP s Williamsom pocetkom 2000ih imali diskutabilno jedne od najljepsih livereja mozda ikada (ako ne najljepsih onda “ikonskih” barem). Nazalost u kombinaciji jos nismo vidjeli nista vrijedno divljenja.
Meni je osobno jako cudno gledati uopce tu kombinaciju jer Ferrari prakticki od Marlbora (cije su se boje genijalno uklopile u Ferrari imidz) nije imao tako znacajnog naslovnog sponzora. Ne racunam Mission Winnow od prije nekoliko godina. Santander je za vrijeme Alonsa imao dosta svojeg prostora, no to je opet bila lijepa kombinacija crvene i bijele. Nisam ocekivao da ce Ferrari nakon toliko godina pristati na ovakvo partnerstvo. Ako HP-ove prodaje nisu otisle u nebesa onda zali boze svih ovih logotipa sto smo se nagledali na Ferrariju.
Miami izdanje, po mojem misljenju, blago nakaradno. Nije mi jasno sta se uopce htjelo postici. Pola-pola kao ili nesto skroz drugo.
Meni je osobno jako cudno gledati uopce tu kombinaciju jer Ferrari prakticki od Marlbora (cije su se boje genijalno uklopile u Ferrari imidz) nije imao tako znacajnog naslovnog sponzora. Ne racunam Mission Winnow od prije nekoliko godina. Santander je za vrijeme Alonsa imao dosta svojeg prostora, no to je opet bila lijepa kombinacija crvene i bijele. Nisam ocekivao da ce Ferrari nakon toliko godina pristati na ovakvo partnerstvo. Ako HP-ove prodaje nisu otisle u nebesa onda zali boze svih ovih logotipa sto smo se nagledali na Ferrariju.
Miami izdanje, po mojem misljenju, blago nakaradno. Nije mi jasno sta se uopce htjelo postici. Pola-pola kao ili nesto skroz drugo.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Stari ferrarijevi bolidi iz 80-ih i 90-ih su imali tamniju crvenu nego 2000-ih. Upravo zbog Marlbora su mijenjali nijansu crvene u nešto svijetliju. Iako da, ova boja je baš tamno crvena.zjurina je napisao/la: 01.05.2025., 17:45 Pa nije im ni ova boja koja je na bolidu neka crvena - to samo glumi crvenu - jer to bi prije bila neka trula višnja nego crvena.