Scuderia Ferrari
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Ferrari
Da. Vidjeh jutros da je Ham predlozio da pusti Leclerca naprijed jer nema ritma i brzine. 
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
Ja sam očekivao povratni swap na kraju, ali se nije desio.
Vidim, to se i dalje uopšte ne spominje.
Dobro, valjda nije ni "issue" onda.
Na kraju krajeva i nebitno je, zog duplog DSQa.
Vidim, to se i dalje uopšte ne spominje.
Dobro, valjda nije ni "issue" onda.
Na kraju krajeva i nebitno je, zog duplog DSQa.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 6 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Hamsta gospodin, navijači bespotrebno forsiraju dramu. Nadam se da će Leclerc i njemu tako izaći u susretet bude li potrebe. Iako se nadam da za to neće biti potrebe tj. uvijek navijam za to da vozači na stazi riješe sve tako da pitwall ne igra nikakvu ulogu.Dani je napisao/la: 24.03.2025., 09:34 https://www.planetf1.com/news/fred-vass ... cast-china
But given that the suggestion to swap positions actually came from Hamilton to start with, Vasseur has called out FOM for trying to create drama.
“I think this is a joke from FOM because the first call came from Lewis,” he told the media in Shanghai. “Lewis asked us to swap, but to make the show, to create the mess around the situation, they broadcast only the second part of the question.
“I will discuss with them.”
Jedna od najmanje satisfying stvari u utrkivanju za onoga koji pušta, ali i onoga koji "pretječe" su timske odredbe.

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god
Brundle je to spomenuo u prijenosu uživo. Treba slušati Int English, a ne one klaunove na English kanaluCrashOverride je napisao/la: 24.03.2025., 09:46 Da. Vidjeh jutros da je Ham predlozio da pusti Leclerca naprijed jer nema ritma i brzine.![]()
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sta je najgore i jesam. Cak sam spomenuo u temi da bi ja njima mijenja pozicije jer je bilo vidljivo da Ham ne moze ali cuo sam samo kada je dosa info kad ce mijenjati.wapi je napisao/la: 24.03.2025., 19:29Brundle je to spomenuo u prijenosu uživo. Treba slušati Int English, a ne one klaunove na English kanaluCrashOverride je napisao/la: 24.03.2025., 09:46 Da. Vidjeh jutros da je Ham predlozio da pusti Leclerca naprijed jer nema ritma i brzine.![]()
Bilo mi je jako zanimljivo da sam odlucio sjeckat luk i sve sta mi treba za gulas u to vrijeme.
Fino Alla Fine
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: sve powered by honda
špekulacije s reddita, problemi sa zadnjim ovjesom, ima prevod u komentarima.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 6 mj
Ako je to sa ovjesom glavni problem i ako to uspiju rijesiti bezbolno u stilu da ubace po dvije podloske sa svake strane mogla bi im ova sezona biti odlicna.
Cini se kao da imaju puno DF sto sprint daje naslutiti jer kada su bili lagani bolid je radio i gume se nisu trosile.. sve idealno..
Ako problem nije u samom dna bolida i nije tako zahtjevan za otkloniti ga, mogao bi ferrari postati ozbiljan igrac.
Sto god tko rekao, sprint je pokazao da itekako mogu odmagliti naprijed i kontrolirati utrku i potrosnju guma uz odlicnu brzinu.
Cini se kao da imaju puno DF sto sprint daje naslutiti jer kada su bili lagani bolid je radio i gume se nisu trosile.. sve idealno..
Ako problem nije u samom dna bolida i nije tako zahtjevan za otkloniti ga, mogao bi ferrari postati ozbiljan igrac.
Sto god tko rekao, sprint je pokazao da itekako mogu odmagliti naprijed i kontrolirati utrku i potrosnju guma uz odlicnu brzinu.
-
wapi Verified
- GP3
Toliko si oguglao da ne možeš više ni plakat radi Ferrarijevih gluposti bez sjeckanja luka.CrashOverride je napisao/la: 24.03.2025., 20:43Sta je najgore i jesam. Cak sam spomenuo u temi da bi ja njima mijenja pozicije jer je bilo vidljivo da Ham ne moze ali cuo sam samo kada je dosa info kad ce mijenjati.wapi je napisao/la: 24.03.2025., 19:29Brundle je to spomenuo u prijenosu uživo. Treba slušati Int English, a ne one klaunove na English kanaluCrashOverride je napisao/la: 24.03.2025., 09:46 Da. Vidjeh jutros da je Ham predlozio da pusti Leclerca naprijed jer nema ritma i brzine.![]()
Bilo mi je jako zanimljivo da sam odlucio sjeckat luk i sve sta mi treba za gulas u to vrijeme.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
30 godina Ferrarija pa sam i na luk imunwapi je napisao/la: 26.03.2025., 08:13Toliko si oguglao da ne možeš više ni plakat radi Ferrarijevih gluposti bez sjeckanja luka.CrashOverride je napisao/la: 24.03.2025., 20:43Sta je najgore i jesam. Cak sam spomenuo u temi da bi ja njima mijenja pozicije jer je bilo vidljivo da Ham ne moze ali cuo sam samo kada je dosa info kad ce mijenjati.wapi je napisao/la: 24.03.2025., 19:29
Brundle je to spomenuo u prijenosu uživo. Treba slušati Int English, a ne one klaunove na English kanalu

Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- Navija za: McLaren
Dobro je. Priroda se vratila u pravo normalno stanje.
Nakon kratke epizode gdje su svi skrenuli misli na McLaren , tipkali danonocno kako su oni klaunovi itd.
Vratilo se to sve gdje pripada , ovdje , na rubu znanosti.. Uf , tj na temi Scuderia Ferrari
Nakon kratke epizode gdje su svi skrenuli misli na McLaren , tipkali danonocno kako su oni klaunovi itd.
Vratilo se to sve gdje pripada , ovdje , na rubu znanosti.. Uf , tj na temi Scuderia Ferrari

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: sve powered by honda
gledam na redditu: ferrari 5 upgradeova, rb 2, mcl i haas 1, ostali ništa.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
Konjine su se pravili alhemičari sa strategijom pa su uspjeti jednog vozača dovesti sa 2. na 4. mjesto (možda to bude 3. mjesto, ako kazne Žorža), a drugog sa 9. na 5.
Ne znam kakvi su bili sa softom, ali mislim da bi Lewis sa softom u svakom slučaju odradio isti rezultat, ali bi Charles bio u igri za 3. ili 2. mjesto.
Ne znam kakvi su bili sa softom, ali mislim da bi Lewis sa softom u svakom slučaju odradio isti rezultat, ali bi Charles bio u igri za 3. ili 2. mjesto.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”