Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kazu da su imali neki mini kvar, nesto je procurilo. Vjerojatno miki maus problemi koji se nebi trebali oonavljati. Gledam ga sad na stazi, ne izgleda lose uopce, lijepo je upakiran cijeli bolid. Malo ce proci vremena da se oko navikne na plavi HP logo, ali da sutra krene pobjedivat brzo bi ovo postala legendarna livereja. Zao mi je sto vecina timova zadnjih godina (a pogotovo Ferrari) forsira mat boju. Ja sam vise fan “shiny” Ferrarija.

Dani
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
slika

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god
Navija za: Minardi, Andrea Moda

Nekoliko talijanskih medija je javilo da je ovo bilo najbolje vrijeme Leclerca u jutarnjem stintu. Ako je točno, bilo bi to dosta bolje od prošlogodišnjeg vremena (56.88), a jako blizu rekorda staze u Fioranu kojeg i dalje drži Schumi s F2004 bolidom (55.999).
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Ferrari
slika

Baš bijela bode oči, pogotovo u ovakvom kadru
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: sve powered by honda
dosta se čeljadi skupilo.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 5 mj
zekohonda je napisao/la:dosta se čeljadi skupilo.
A tako je to sa Ferrarijem...ne voziš ti za ekipu već za naciju.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

slika

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 7 god 11 mj
Frantic je napisao/la: 19.02.2025., 20:00 slika

Ja još od Golfa ne volim trule višnje. Meni je Ferrari bolji kad je crveniji. Čak bi to bolje išlo i s bijelom.

Frantic
Formula 1
Formula 1
wapi je napisao/la: 19.02.2025., 23:03
Frantic je napisao/la: 19.02.2025., 20:00 slika

Ja još od Golfa ne volim trule višnje. Meni je Ferrari bolji kad je crveniji. Čak bi to bolje išlo i s bijelom.
:rofl:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zekohonda
Formula 1
Formula 1
još malo na istu temu. :bonk:

zajebava me direktni link, pa ovako preko reddita kliknite i pogledajte.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god
Još sam primetio da je na prestavljanju bolida u Londonu Ferari izašao sa liverijem za 2025-te godine, nalepljeno na bolidu SF-24, ALI.......crvena boja nije bila nova iz bolidam SF-25 već ona iz prošle godine. Samo su na stari bolid nalepili postere za reklame HP-ja i ostale finansiere. Crvena boja jednostavno nije bila nova.

I to je prošlo bez imalo trzaja po medijima, do sada nisam pročitao da je Ferari izašao sa ,,krivom,, bojom

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Krucijalan problem :prcnjau:

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god
pero iz bukurešta je napisao/la: 21.02.2025., 08:49 Krucijalan problem :prcnjau:
Pa vidi...mi ferarijeci režemo vene i za manje stvari....

Poenta je bila da se pretstave liverije za 2025-te, t.j. novu boju. Puno ranije se špkelirao oko ove boje Ferarija kao i glavno pitanje dali će Mercedes biti svetlije boje odlaskom ,,isončanom,, ili će ostati tamnija nijansa

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
slika

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god
Navija za: Minardi, Andrea Moda

Evo malo zanimljivih brojki iz Ferrarija pred početak sezone. @dmj bi mogao ovo "fact-chechkat". :novine:

Uglavnom, Lewis je 98. vozač koji će nastupati za Ferrari, duo Leclerc-Hamilton je njihov 140. vozački par.

Leclercu će ovo pak bit sedma sezona za momčad iz Maranella. (Kako vrijeme prolazi... :gandalf: ) Ako ne poludi od šlampavosti ekipe, lako moguće da će skinuti i Schumijev rekord.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Ja vjerujem da ce ga skinuti bez problema po pitanju broja nastupa, a bome i sezona. Ferrari je svojevrsni vrhunac i mokar san svakog vozaca na svijetu, a on ima tu privilegiju da je u crveni bolid sjeo u svojoj drugoj sezoni. Je li bilo prerano ili ne, nije vise niti vazno. S obzirom da Ferrari kroz povijest nije imao bas svoje projekte od vozaca mislim da je opravdano i dobio nadimak “Il predestinato”. Ne pratim ih bas niti navijam za njih jos od 2014. :rofl: ali bila bi nevjerojatna prica da im upravo on donese taj dugo iscekivani naslov. Znam da mnogi nade polazu u najuspjesnijeg vozaca svih vremena i da bi njegov 8. naslov u Ferrariju bio daleko najveca prica ikada videna u sportu, ali Leclerc je tu da nastavi jos dugo. Bilo bi zapravo nevjerojatno da pored 3 svjetska prvaka (od kojih su sva tri svrstana u top 10 vozaca svih vremena) naslov za Ferrari ipak osvoji njihov projekt.

Uzevsi u obzir sve ove duge godine imam osjecaj da Tifosima vise nije niti bitno tko ce uzeti naslov :lolz:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Baš gledam vijesti i prosvjed u Srbiji. Jedan kralj nosi Ferrarijevu zastavu u prvom redu. :klanjam: :pivo: :zubo:
slika

zekohonda
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 14.03.2025., 19:07 Baš gledam vijesti i prosvjed u Srbiji. Jedan kralj nosi Ferrarijevu zastavu u prvom redu. :klanjam: :pivo: :zubo:
https://nova.rs/magazin/prica-se/ferari ... a-slaviji/

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 5 mj
senna66 je napisao/la: 14.03.2025., 19:07 Baš gledam vijesti i prosvjed u Srbiji. Jedan kralj nosi Ferrarijevu zastavu u prvom redu. :klanjam: :pivo: :zubo:
Ne samo jedna...nosi se zastava Ferrarija svuda. Sutra je veliki protest u Beogradu. Ocekuje se veliki broj ljudi. Nadam se da ce biti bez incidenata i da ce ova hulja uskoro zavrsiti u zatvoru.

Da se vratim na temu. Posto mi je poster ocajan, ocekujem 1-3 u nedelju.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Stavljam Udrugu oboljelih navijača Ferrarija u stanje pripravnosti, mjerimo nagli porast oboljenja.

- upute stožera : ne gledati utrku bez terapije za tlak i ne pratiti vijesti od britanskih F1 medija.

Za one koji misle da je sljedeća godina naša nudimo hitnu hospitalizaciju.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
A šta je sa onima koji misle da je duga sezona? :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡