Scuderia Ferrari
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ne znam zašto imam taj osjećaj, ali Ferrari bi ove godine mogao biti jak.
Ne znam,......... nagađam, a nisam u rodu sa babom Vangom, niti sa vidovitim Milanom.
Ne znam,......... nagađam, a nisam u rodu sa babom Vangom, niti sa vidovitim Milanom.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Unwoken European
- Karting
- S nama već: 2 god 7 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Da će Ferrari biti jak mislim svake sezone, a onda u roku par utrka fokusiram se na iduću sezonu :-D
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Zadnja godina trenutnih regulacija i velik dio fokusa ce se prebaciti na 2026., a s obzirom kako je Ferrari zavrsio proslu sezonu za ocekivati je da ce biti u samom vrhu ako ne i najbolji tim. Najavili su opet promjenu koncepta u odnosu na SF-24 pa ih jedino totalni promasaj moze kostati.
Ne znam koliko su pouzdani izvori, ali danas se bas provlaci vijest da bi bolid trebao biti sekundu brzi od ovog iz 2024. Zvuci malo nerealno, ali u svakom slucaju vlada pozitiva u timu. Nedavno je i Newey pricao o tome, a jucer i Wache potvrdio da ocekuju problematicnu sezonu sto se tice razvoja bolida. Imajuci to na umu, moje predvidanje je da ce Ferrari i Mclaren biti glavni pretendenti za naslove ove sezone, ali sto smo vidjeli i prosle sezone svasta je moguce. Cudne su ove regulacije u kojima je tesko procijeniti hoce li biti najbrzeg tima ili ce biti 4-5 momcadi u borbama.
Ne znam koliko su pouzdani izvori, ali danas se bas provlaci vijest da bi bolid trebao biti sekundu brzi od ovog iz 2024. Zvuci malo nerealno, ali u svakom slucaju vlada pozitiva u timu. Nedavno je i Newey pricao o tome, a jucer i Wache potvrdio da ocekuju problematicnu sezonu sto se tice razvoja bolida. Imajuci to na umu, moje predvidanje je da ce Ferrari i Mclaren biti glavni pretendenti za naslove ove sezone, ali sto smo vidjeli i prosle sezone svasta je moguce. Cudne su ove regulacije u kojima je tesko procijeniti hoce li biti najbrzeg tima ili ce biti 4-5 momcadi u borbama.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Zainatio se Charles danas 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
Nije dugacka lista

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
Ma uništio ga je CharlesSarma je napisao/la: 05.02.2025., 19:40 Misliš na ovaj ego današnjeg testa ili?
Leclerc 1:14.971
Hamilton: 1:16.759
Daj, pa tko još gleda vremena na testu guma...

Strašno, skoro 2 sekunde

@Crash

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Dani
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ne, govorim o danu prije . Barem si mogao usporediti vremena ta dva dana.
On Tuesday, Lewis Hamilton proved the quicker of the two Ferrari drivers in the SF-24 as he set a 1:15.93 to pip Charles Leclerc by 0.13 seconds – although both of them were over seven-tenths of a second down on pacesetter Lando Norris as the McLaren driver set a 1:15.21 in the mule MCL60.
But, on the final day of the test, Leclerc had the upper hand as he set the quickest time of the three attending drivers.
Hamilton’s best time was 0.8 seconds down on his best time from Tuesday, while Leclerc improved by over a second from his Tuesday time. Norris’ best time from Tuesday was around six-tenths faster than Piastri’s best on Wednesday.
1. Charles Leclerc 1:14.971 74 Laps
2. Oscar Piastri 1:15.815 + 0.844 74 Laps
3. Lewis Hamilton 1:16.759 +1.788 152 Laps
Of course, it’s important to note that such times are irrelevant given that each driver carried out different programmes on behalf of Pirelli and, regardless of that fact, testing is a very different discipline and requires a different skillset from the competitive aspect of a Grand Prix weekend.
S obzirom na dvostruki broj krugova u odnosu na Leclerca pitam se što je Hamilton testirao.
Uglavnom Hamilton je zadovoljan: https://www.planetf1.com/news/lewis-ham ... n-mercedes
On Tuesday, Lewis Hamilton proved the quicker of the two Ferrari drivers in the SF-24 as he set a 1:15.93 to pip Charles Leclerc by 0.13 seconds – although both of them were over seven-tenths of a second down on pacesetter Lando Norris as the McLaren driver set a 1:15.21 in the mule MCL60.
But, on the final day of the test, Leclerc had the upper hand as he set the quickest time of the three attending drivers.
Hamilton’s best time was 0.8 seconds down on his best time from Tuesday, while Leclerc improved by over a second from his Tuesday time. Norris’ best time from Tuesday was around six-tenths faster than Piastri’s best on Wednesday.
1. Charles Leclerc 1:14.971 74 Laps
2. Oscar Piastri 1:15.815 + 0.844 74 Laps
3. Lewis Hamilton 1:16.759 +1.788 152 Laps
Of course, it’s important to note that such times are irrelevant given that each driver carried out different programmes on behalf of Pirelli and, regardless of that fact, testing is a very different discipline and requires a different skillset from the competitive aspect of a Grand Prix weekend.
S obzirom na dvostruki broj krugova u odnosu na Leclerca pitam se što je Hamilton testirao.

Uglavnom Hamilton je zadovoljan: https://www.planetf1.com/news/lewis-ham ... n-mercedes

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
Novi 25 Ferrari

-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god
Fejk..ili taj ili onaj s predstvljanja.
JEdan pushrod, drugi pull rod naproijed, usisi drugačiji
JEdan pushrod, drugi pull rod naproijed, usisi drugačiji

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Mislim da je ovaj na slikama s drustvenih mreza pravi SF-25, a onaj uzivo samo proslogodisnji “model” za livereju. Usisnici malo slicniji onomu sto smo vidjeli na Mclarenu, a moguce i mrvicu drugaciji pokrov motora. Podnica se na slikama isto razlikuje, ali u ovim regulacijama pitanje jesu li uopce stavili pravu. Sve u svemu vrlo slican prethodniku.renato2107 je napisao/la: 19.02.2025., 00:44 Fejk..ili taj ili onaj s predstvljanja.
JEdan pushrod, drugi pull rod naproijed, usisi drugačiji![]()
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Ova bijela crta čak i nije loše ukomponirana. Više mi bodu oči bijela krila.
Evo kako izgleda u Fioranu. Leclerc je odradio svojih 100 km, popodne je na redu Lewis.
Evo kako izgleda u Fioranu. Leclerc je odradio svojih 100 km, popodne je na redu Lewis.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"