Alpine F1 Team
- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Pa Alonso je dns bio live na Instagramu i normalan je bio...
Fernando is faster than all of you 

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Cini se da su ta nagadanja bila netocna. Iz Alpinea su potvrdili da su vozaci dobro, a ukoliko i budemo nekim cudom gledali taj scenarij, Kvyat je u Imoli. Danas su i Ocon i Alonso odradili svoje medijske duznosti po planu tako da cisto sumnjam da se radi o zarazenim vozacima.
- The Simpsons
- Karting
- S nama već: 9 god 8 mj
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Krivo Starino nažalost, ali moram te ispraviti.Frantic je napisao/la: 03.05.2021., 18:40 Ja nešto gledam od predstavljanja ekipe da mi logo odnekud "poznat".
Sad kad sam ga vidio na zgradi na posteru, nadođoh.....
Godine Azize, godine
![]()
To je Tony Starkov Toranj, od Stark Industries, a logo je Logo od Avengersa, ne od Alpine.
No kako priča ide u toj Marvel franšizi, na tornju piše "STARK" u filmovima IronMana, a dok Tony stanuje u vili koja nadvisuje klisuru uz obalu mora, u tornju ima laboratorije i ostalo, kako priča "ide" u Avengersima toranj strada i biva poprilično oštećen, taj natpis "strada" i ostaje samo slovo "A" - završna scena
The Avengers (2012) završava zoom-outom sa Tonijem (IronMan) i njegovom dragom Pepper Potts (Gwyneth Paltrow ) sa terase tornja i preostalim slovom "A" koji sugerira novi Logo Avengersa.

- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Na prvi pogled izgleda odvratno bljutavo, ovako nekako razvodnjena slika/poster.
A onda sam skužio - ko ima 3D naočale /one plavo crvene iz kina recimo -
Ili orginal - crveno zelene - puno je bolja slika.
- TO JE 3D POSTER
A onda sam skužio - ko ima 3D naočale /one plavo crvene iz kina recimo -
Ili orginal - crveno zelene - puno je bolja slika.
- TO JE 3D POSTER