Charles Leclerc
- Unwoken European
- Karting
- S nama već: 2 god 11 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Tuga i jad. E moj Charles.
- Tudum
- Formula 4
- S nama već: 4 god 3 mj
- Navija za: Sainz
Leclerc: I’ll head to Lourdes before Las Vegas to end bad luck
https://www.speedcafe.com/2023/11/06/ch ... p-lourdes/
Može obići sva svetiša na svijetu, ali pomoći tu nema
https://www.speedcafe.com/2023/11/06/ch ... p-lourdes/
Može obići sva svetiša na svijetu, ali pomoći tu nema

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Kod njega su uvijek dvojaki osjećaji: ili bolid krepa, ili mu useru taktiku ili pak on ukenja. Previše je to loših stvari da bi se utrkivalo na visokom nivou.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Veliki pehist je ove sezone što je je, i u većini slučajeva ne svojom zaslugom.
https://twitter.com/leclercsletters/status/1721235143271002117

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Možda on ima još uvijek "klikove" poput ovog danas (imao ih je i Max prije nego je dobio bolid u kojeg ima povjerenje i prije nego mu je samopuzdanje otišlo "u svemir"), kad je prepustio Checu privremeno drugu poziciju, ali brate mili, dajte mu bolid, ili kad bi ga posadili u isti bolid sa Maxom, dobro bi se on potukao.
I uopšte me ne bi iznenadilo da bi ga i porazio.
Bez obzira na Maxove 3 titule i više od 10x više pobjeda.
I uopšte me ne bi iznenadilo da bi ga i porazio.
Bez obzira na Maxove 3 titule i više od 10x više pobjeda.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
voziti ovaj bolid je prava magija, prosto ne znas kako ce se ponasati iz kruga u krug, a kamo li kroz sezonu!
meni je odavno pitanje da li bi se mogao suprotstaviti Maxsu jasno! kad god je imao dobar bolid oprao ga je...
ovdje je 99,9% do Ferrarija! trebaju se sabrati takticki i isporuciti bolid vrijedan prvog mjesta, odnosno pobjeda, da bar ne gledamo ovu sramotu u F1, u kojoj jedan vozac pobjedi na 19 od 22 trke! sramota! ove sezone nisam pogledao 3 trke!

meni je odavno pitanje da li bi se mogao suprotstaviti Maxsu jasno! kad god je imao dobar bolid oprao ga je...
ovdje je 99,9% do Ferrarija! trebaju se sabrati takticki i isporuciti bolid vrijedan prvog mjesta, odnosno pobjeda, da bar ne gledamo ovu sramotu u F1, u kojoj jedan vozac pobjedi na 19 od 22 trke! sramota! ove sezone nisam pogledao 3 trke!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: #93, #33
Pišeš gluposti.nelinjo je napisao/la:voziti ovaj bolid je prava magija, prosto ne znas kako ce se ponasati iz kruga u krug, a kamo li kroz sezonu!z:
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: #93, #33
Nismo ni mi stručnjaci ali barem pišemo Max umjesto Maxs.
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Nema direktne veze s Leclercom, ali ovo je još jedan mogući hint:
Ferrari s brojem 44 koji je pobijedio na VN Monaka '55. godine. Ne vjerujem da je baš slučajno.

Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Čarli se izjednačio sa Piquetom i Laudom na 12. mjestu po broju PPova sa 24.
Uz to, sada ima jedan više od Laude, u Ferrariju, i na drugom je mjestu, iza Michaela, koji ima 58 PPa osvojenih u crvenom bolidu.
Uz to, sada ima jedan više od Laude, u Ferrariju, i na drugom je mjestu, iza Michaela, koji ima 58 PPa osvojenih u crvenom bolidu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”