Renault F1 Team

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
https://twitter.com/F1icom/status/1263446291692040192

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Nazalost sve lude ideje, koje se svidaju fanovima, su zasad nagadanja. Vijest o Alonsovom povratku nije prenio niti jedan “vazniji” portal, a i ove prenesene vijesti su bile ili nagadanja novinara ili vijesti od “pouzdanih” izvora. Prica kako F1, Renault i Alonso na drustvenim mrezama daju hintove i pale vatru su izmisljene. F1 na instagramu vrlo cesto objavljuje Alonsove team radio poruke ili isjecke iz proslosti. Alonso i Renault su nerijetko objavljivali videe iz dana kada je Alonso vozio za Renault na sto su si medusobno i odgovarali. Jedina razlika je ta sto sada svi, kao i svake godine, stavljaju Alonsa u svaki moguci tim na gridu, no evo sada prvi puta da imamo malo “ozbiljnija” nagadanja. Oko price o Mclaren Mercedesu takoder su se pojavljivale razne kombinacije i razne teorije F1 pratitelja kako ce Toto i ekipa povuci sve moguce veze i da cemo imati dream postave ili transfere poput Norrisa u Mercedes. Naravno sve se pokazalo kao netocno. Mladi vozaci pred kojima je veliki izazov su Russel, Norris, Albon i Ocon. Zanimljivo ce biti pratiti usporedbu Ocon/Norris protiv Ricciarda. Albon se prvi puta mora dokazati protiv Verstappena, a vjerujem da ce sve te dvoboje pomno pratiti Gasly, Magnussen pa vjerojatno i trenutni F2 vozaci. Gasly nema sigurnu buducnost u Red Bull obitelji, Magnussen je od pocetne sezone u F1 isao samo silaznom putanjom i trazit ce nacin kako dokazati svoju velicinu. Jedino realno mjesto za sve te vozace je upravo ovo neispunjeno mjesto u Renaultu. Nazalost, gledajuci Renaultove performanse unazad zadnjih nekoliko godine pomalo smo i razocarani. Mclaren je imao vrlo teske godine iza sebe i onda u jednoj sezoni ih debelo skinuli s cetvrtog mjesta. Olakotna okolnost ce im biti sto su tvornicki tim i imaju sanse napraviti uspjeh s promjenom pravila. Trenutno je trsko zamisliti to, no nije nemoguce. Pitanje je samo tko ce popuniti mjesto pored Ocona.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Naravno da je Renault u pregovoru sa Bottasom, Renault sad pregovara sa svim mogućim vozačima zato što nemaju ga za 2021. Imaju trilion pregovora upravo sad.
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
mazepin kao potencijalni spasioc renaulta. :?
https://www.planetf1.com/news/dmitry-ma ... s-saviour/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
zekohonda je napisao/la: 27.05.2020., 12:38 mazepin kao potencijalni spasioc renaulta. :?
https://www.planetf1.com/news/dmitry-ma ... s-saviour/
Ako se ostvari, moći ću se pohvaliti kako sam prvi to natuknuo kao mogućnost. :D

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
Izgleda da ipak neću. :(
Sada vidim da sam spekulaciju o Mazepinu očigledno izbacio iz završne verzije članka o Renaultu. :(

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
dmj je napisao/la: 27.05.2020., 19:42 Izgleda da ipak neću. :(
Sada vidim da sam spekulaciju o Mazepinu očigledno izbacio iz završne verzije članka o Renaultu. :(
ja ti vjerujem! :P
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Taj Mazepin se uvijek pojavi u pričama oko preuzimanja neke momčadi i na kraju nikad ništa :mrgreen: Bit će šteta ako izgubimo Renault, ali ako do toga dođe, nadam se da će Mazepin ili neki drugi privatnik spasiti momčad.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
za promjenu jedna pozitivna vijest:
https://www.racefans.net/2020/05/29/ren ... GIhjCyS3VE

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
https://twitter.com/RenaultF1Team/status/1277527770587938817

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Renault standardno
Nastavljaju po starom :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Očajnoslika

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Prvo što mi je palo na pamet je Japan. Kako ovo asocira na Austriju????

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Frantic
Formula 1
Formula 1
MrDoomroom je napisao/la: 29.06.2020., 14:30 Prvo što mi je palo na pamet je Japan. Kako ovo asocira na Austriju????

Sent from my GM1913 using Tapatalk
Otprilike.

Bolje da su stavili stado krava pored staze, kao mirno pasu travu. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Meni prva asocijacija kad sam vidio sliku je bio poster od Apocalypse Now :mrgreen:

Sve u svemu, meni nije loš. Renault i dalje fura taj minimalistički pristup u slikanju postera, što cijenim :)

BTW Japan je poznat po crvenom suncu, tako da mene na Japan baš nikako nije asociralo.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
za njihove standarde čak i nije tako loš.
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
odličan!

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
https://twitter.com/Noemidemiguel/status/1279908855825260548
As I have been informed, on Wednesday #Renault is planning to make an official announcement.
After the race, Cyril Abiteboul has told veteran mechanics (those who have been around for more than 15 years) that they have already worked with him.
Good night

Poster dobar.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ovi se dohvatili sunca i ona 4 aviona i ne puštaju
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Zaključano