McLaren

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Max zarađuje puno više i od Riccija i od Leclerca.

Hamilton, Vettel, Max tako idu plaće za Top 3.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
Koliko ja znam samo su cifre od 16 miliona isle u javnost oko ugovora Maxa sa RB..
Isto mi nes zvoni da se suskalo da je ugovor u biti oko 40 ali ne sjecam se da sam igdje vidio potvrdu te informacije..

Mozda sam out of date i trebam update
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
CrashOverride je napisao/la: 26.05.2020., 21:39 Koliko ja znam samo su cifre od 16 miliona isle u javnost oko ugovora Maxa sa RB..
Isto mi nes zvoni da se suskalo da je ugovor u biti oko 40 ali ne sjecam se da sam igdje vidio potvrdu te informacije..

Mozda sam out of date i trebam update
Meni nešto zvoni cifra od 20 mil. po sezoni.
Vjerovatno će nas neko update ;)

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
$16 miliona
Top F1 Drivers 2020 Salaries Revealed | Man of Many https://swky.co/Fj2jOH

Formula 1 driver salaries 2020: What Lewis Hamilton and Sebastian Vettel get paid https://swky.co/qJDPT-

$25 miliona
2020 F1 driver salaries: Time to cap their million-dollar deals? · RaceFans https://swky.co/DzTSel

$12,5 miliona
Formula 1 Drivers Salaries 2020 Contract Details (Revealed) https://swky.co/dJIk7q

Meni najrealnija cifra 16 miliona, onako rezultatski gledano kod Maxa, e jedino Danielu možda platu povećava jer ima pol pozicije, nekoliko pobjeda, najbolje pretiče i što je Vettela dobio u istom bolidu, kao i Maxa.

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Pa i meni tih 16(ak) zvuci najrealnije..
Ovo 40 je puuuno previse za vozaca koji u vrijeme potpisa nije ima nekih opcija osim ostanka u RBu..
Fino Alla Fine

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
LH44 je napisao/la: 26.05.2020., 21:01
F12000 je napisao/la: 26.05.2020., 20:12 U Renaultu je imao 55 milijuna $ za dvije godine. Sad je navodno na 17 milijuna $ po sezoni u McLarenu :chill:
Renault je baš opuljao, ali i u McLarenu ako se ne varam godišnje zarađuje više nego Max i Charles u svojim timovima, možda čak i zajedno, tako da je opet dobru paru osigurao, pogotovo kad se uzme u obzir korona :D
Za Maxa ne znam, ali Leclerc je vjerojatno na nekih 6-7 milja.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Leclerc ima između 9 i 12 milijuna
slika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la: 27.05.2020., 01:08
LH44 je napisao/la: 26.05.2020., 21:01
F12000 je napisao/la: 26.05.2020., 20:12 U Renaultu je imao 55 milijuna $ za dvije godine. Sad je navodno na 17 milijuna $ po sezoni u McLarenu :chill:
Renault je baš opuljao, ali i u McLarenu ako se ne varam godišnje zarađuje više nego Max i Charles u svojim timovima, možda čak i zajedno, tako da je opet dobru paru osigurao, pogotovo kad se uzme u obzir korona :D
Za Maxa ne znam, ali Leclerc je vjerojatno na nekih 6-7 milja.
Ferrari je napisao/la: 27.05.2020., 01:19 Leclerc ima između 9 i 12 milijuna
A eto znači prema izvorima, Ricciardo bolje stoji od obojice, što se mene tiče zasluženo :chill:
slikaslika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Ja i dalje ne vjerujem da zarađuje više od Maxa.

RBR ima jebene bonuse na baznu plaću. Neka Max kao bazičnu ima između 15 i 20 (mislim da je bliže 20) i onda dodaj bonuse za bodove, PP, pobjede, najbrži krug utrke itd + merch koji prodaje.

Max je IMO sigurno treći na listi.
slika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 27.05.2020., 14:52 Ja i dalje ne vjerujem da zarađuje više od Maxa.

RBR ima jebene bonuse na baznu plaću. Neka Max kao bazičnu ima između 15 i 20 (mislim da je bliže 20) i onda dodaj bonuse za bodove, PP, pobjede, najbrži krug utrke itd + merch koji prodaje.

Max je IMO sigurno treći na listi.
A dobro govorimo isključivo o fiksnoj plaći koju dobija čim se ugovor potpiše, lova koja će sigurno da legne na račun, bonuse ima i Daniel, samo naravno lakše je bonuse ostvariti u boljem bolidu.
slikaslika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Ma da , treba gledati fiksnu placu. Te bonuse svaki vozac ima.
A nemozemo znati hoce li Max imati 2 pobjede ili 8 pobjeda , isto tako sa PP itd.
Pa tako nemozemo ni znati kolika mu je tocno zarada sa bonusima , nego najrealnije je gledati fiksnu i to je to.
slikaslika slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Ja se vodim činjenicom da Horner i Marko govore da ne mogu platiti Vettela zbog Maxove velike plaće...

E sad, bili su spremni ponuditi Ricciardu sličnu plaću kao i kod Maxa (ajmo reći 15-ak milja TADA), što znači da je s novim ugovorom Max dobio HRPU love tj. i onaj dio što je mogao ići Ricciardu. Zato kažem da Max ima minimalno 20 milja, ako ne i više.

Ili jednostavno lažu, što je isto mogućnost. :mrgreen:
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
AlkY je napisao/la: 27.05.2020., 16:04 Ma da , treba gledati fiksnu placu. Te bonuse svaki vozac ima.
A nemozemo znati hoce li Max imati 2 pobjede ili 8 pobjeda , isto tako sa PP itd.
Pa tako nemozemo ni znati kolika mu je tocno zarada sa bonusima , nego najrealnije je gledati fiksnu i to je to.
Naravno, samo plata, i to ono što spada u 12 mjeseci, nikakva 13. ili nedaj Bože 14. plata, nikakve dnevnice, regresi, bajramluci, božićnice, novogodisnjice..... :chill: :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
Frantic je napisao/la: 27.05.2020., 19:49
AlkY je napisao/la: 27.05.2020., 16:04 Ma da , treba gledati fiksnu placu. Te bonuse svaki vozac ima.
Naravno, samo plata, i to ono što spada u 12 mjeseci, nikakva 13. ili nedaj Bože 14. plata, nikakve dnevnice, regresi, bajramluci, božićnice, novogodisnjice..... :chill: :mrgreen:
...odvojeni život... etc etc :D

AlkY
Formula 1
Formula 1
Wehrlein94 je napisao/la: 27.05.2020., 19:59
Frantic je napisao/la: 27.05.2020., 19:49
...odvojeni život... etc etc :D
Jedino sta im ide u prilog sta imaju jako puno subota i nedjelja radnih , pa ajde nek im se tu jos koji milijon zbroji. Potpuno opravdano :D
slikaslika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

AlkY
Formula 1
Formula 1
Opet Honda kriva :rofl: :rofl: .
Ima Honda valjda koji taj motor u "šteku" bar da proda McLarenu.
A nista , nadati cemo se da ce Landu i Carlosu biti dovoljni slobodni treninzi da se vrate malo u formu prije kvala.
slikaslika slika

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
AlkY je napisao/la: 08.06.2020., 19:13 Opet Honda kriva :rofl: :rofl: .
Ima Honda valjda koji taj motor u "šteku" bar da proda McLarenu.
A nista , nadati cemo se da ce Landu i Carlosu biti dovoljni slobodni treninzi da se vrate malo u formu prije kvala.
@Alky, barem imate izgovor za lošu sezonu ;) ( ups,nije ni počelo,ali predviđam vam loše loše ;) )

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 3 mj
zekohonda je napisao/la: 08.06.2020., 18:37 hi, hi, hi. :zubo:
https://the-race.com/formula-1/mclaren- ... 7XMLQ7dbMA
Ovo je valjda jadno da ne može biti jadnije. Da nemaju 2 motora (jedan u bolidu, jedan rezervni) za neke takve događaje, makar imo i 80% snage.
Znači jednog dana McLaren organizira karavanu bolida iz 2000-ih, i sve što je s Hondom bilo neće moći voziti :bang:

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
renato2107 je napisao/la: 08.06.2020., 22:08
zekohonda je napisao/la: 08.06.2020., 18:37 hi, hi, hi. :zubo:
https://the-race.com/formula-1/mclaren- ... 7XMLQ7dbMA
Ovo je valjda jadno da ne može biti jadnije. Da nemaju 2 motora (jedan u bolidu, jedan rezervni) za neke takve događaje, makar imo i 80% snage.
Znači jednog dana McLaren organizira karavanu bolida iz 2000-ih, i sve što je s Hondom bilo neće moći voziti :bang:
Imaju i boljih primjeraka od bolida s Hondom :mrgreen:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡