Mitomanija oko "opranog" Nanda mora stati. Svi smo kolektivno zaboravili čuda u 2024 i 2023 ali sad kad Lance ima više poena u zelenoj kanti jer je dobijao džoker strategije u utrkama onda je Nando opran, nek ide u pemziju u ostavi Felipeu mesto...
Onda je Esteban GOAT, wow, čoveče kako je oprao Nanda 2022. Evo sad sam se naježio
Kao iskusni fan, Kreš, mislim da tvoj stav naginje ka hejtanju jer nemaš neki argument. Voziti onu kantu je umetnost, a još sa strategijama koje su egal sa Ferrarijevim, uz to što se dobre Alonsove trke žrtvovale da bi se davalo DRS Strolu, uz to da kišne utrke su davale Lanceu riskatnije strategije koje su se isplatile, uz sve nedaće setapa i loših nadogradnji. Sprinta,...
A to što kažeš za utrke, gledam svaku njegovu trku sa F1 TV na fon paralelno sa Arenom na telki, i inženjer je u 85% izgubljen i Nando mora moliti za podatke i situaciju na stazi. Kao kadkad Lewis. Ove godine bilo je mnogo trka gde su redovno pržili gume više što treba jer setap na kanti ždere gume. Jeziva je ova sezona, po meni, gora od bilokoje McHonde.
CrashOverride je napisao/la: 02.08.2025., 15:38
Mitomanija je gledanje Alonsa kao nesto relevantno na danasnjem gridu. Kvale moze odradit jer je klasa, utrka je sve vise van njegovih sposobnosti.
Odradio je utrku, maestralno..... tako da...... Fernando je mali bog..... za mnoge današnje F1 vozače.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
CrashOverride je napisao/la: 02.08.2025., 15:38
Mitomanija je gledanje Alonsa kao nesto relevantno na danasnjem gridu. Kvale moze odradit jer je klasa, utrka je sve vise van njegovih sposobnosti.
Hm, današnja utrka nije baš to pokazala
Rekao bih prije da mu je Stroll bliži u kvalama nego u utrci.
Utrka genijalna, mislio sam da je AM totalna kanta što se tiče trkaćeg tempa i tako je i izgledalo prvih 10ak krugova, ali se ispostavilo da je Alonso još jednom pokazao klasu i samo štedio gume.
Moje mišljenje je da bi lakoćom pobijedio bilo kojeg od McLarenovog dua da su u istom bolidu i to bez neke drame, ali tko zna...