Max Verstappen

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Tudum
Formula 4
Formula 4
S nama već: 4 god 3 mj
Navija za: Sainz
Jadan Žorž. Nakon Maxa je možda i najbolji vozač ove sezone.

PR ispoliran do maksimuma. Timski igrač. Ljubi sve guzice koje treba ljubiti....

i opet ispuši na kraju

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
There is still interest from Mercedes in Max, but there is no official offer and therefore Verstappen hasn't said 'yes' to anything.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Imam osjecaj da je Max vec sada prakticno vozac Mercedesa.
No!

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Naletio sam jutros na video jučerašnjeg intervjua za službenu F1 stranicu. Pitali su ga u smislu da komentira vijesti oko mogućih pregovora sa Mercedesom ili tako nešto. Max nije ni potvrdio ni negirao, već je počeo pričati (otprilike) o tome kako je fokusiran na trenutne vožnje i poboljšanje performansi Red Bulla. Po tom izbjegavanju odgovora, ja bih rekao da tu ima nečega i da je sigurno u nekakvim kombinacijama s Mercedesom.

Uglavnom, meni se već neko vrijeme čini kako bi Max mogao napustiti lađu koja tone. Od svih onih problema u timu nakon smrti gazde Matešića, curenja onih poruka Hornera pa prepucavanja između dvaju tabora (Marko, Horner), odlaska vrhunskih inženjera, nemogućnosti pronalaska drugog vozača koji će se prilagoditi teškom stilu bolida... Mislim da je Maxu u glavi "hvala lijepa, odoh ja."

Osobno, volio bih ga vidjeti u nekom drugom bolidu. Mislim, ne treba ni govoriti da je trenutno najbolji vozač na gridu, ali baš me zanima kako bi vozio u drugom okruženju, s drugom pogonskom jedinicom.

P.S. Iako imaju Leclerca, u Ferrariju su trebali reagirat na vrijeme i ponudit Maxu sve što mu treba i dat mu odriješene ruke kao onda Schumiju.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: KMag, Seb
Previše su slabi u Ferrariju za takav potez.
Max ako ide van RBR-a, to je ili Merc ili AM. Ja više naginjem na Merc, iako je Newey AM-u.

A i da dovedu Maxa u Maranello, što bi se desilo?
Ubistvo Čarlija vjerojatno.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Teško da će ove godine otići, puno realnije nagodinu...

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ubistvo Čarlija vjerojatno.
slika
Čisto sumnjam.
Bilo bi to na li-la, a ako bi i bila eventualno prednost Maxa, to bi bila nijansa.
Nova ekipa, novi bolid, novi PU, čeka te udomaćen, a vrlo brz vozač (brži od tebe u jednom krugu), ali malo skloniji "i am stupid" momentima, i još naviknut/očeličen na syebavanja od strane boxa i pit walla....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Zamišljam da se dogodi ova situacija: Max ne ide nigdje još 1 godinu čisto da vidi kako stoji RB, Mercedes 2026 nadmoćan u pogledu motora Russell osvaja wdc i sad bi Mercedes da se kojim slučajem ovo dogodi trebao šutnuti Georga i uzeti Maxa. :mrgreen:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Rješenje je jednostavno, treba Antonellija poslati na kaljenje.

I da se nadovežem na gornju konstataciju da bi Maxov dolazak u Ferrari rezultiralo Leclercovim krajem... Mislim da bi se puno vas iznenadilo bodovnim stanjem na kraju te sezone i ne sumnjam da bi pored Maxa, Leclerc dosegnuo jos veću vozačku razinu.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡