Max Verstappen

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Meni je drago da je Max na ovaj način pokazao svoje neslaganje trenutnim pravilima jer su pravila uistinu frustrirajuća. U kojem je svemiru onaj Russellov potez u prvom zavoju uredno pretjecanje :facepalm:

Čini mi se da utrkivanje iz godine u godinu postaje sve lošije. Nekako smo uspijeli doći do stadija gdje se svako pretjecanje procjenjuje kao zaleđe u nogometu - legalnost ovisi o tome jesi li bio cm ispred ili iza. Po meni je to teži bullshit i nikako mi se ne sviđa takvo utrkivanje.

Kad smo kod kazne, Max je trebao dobiti strožu kaznu jer F1 ne smije dozvoliti da si vozači međusobno dijele pravdu.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Fiorano99
Karting
Karting
S nama već: 2 god 5 mj
Navija za: Ferrari
DaveGilmour je napisao/la: 02.06.2025., 12:26 Meni je drago da je Max na ovaj način pokazao svoje neslaganje trenutnim pravilima jer su pravila uistinu frustrirajuća. U kojem je svemiru onaj Russellov potez u prvom zavoju uredno pretjecanje :facepalm:

Čini mi se da utrkivanje iz godine u godinu postaje sve lošije. Nekako smo uspijeli doći do stadija gdje se svako pretjecanje procjenjuje kao zaleđe u nogometu - legalnost ovisi o tome jesi li bio cm ispred ili iza. Po meni je to teži bullshit i nikako mi se ne sviđa takvo utrkivanje.

Kad smo kod kazne, Max je trebao dobiti strožu kaznu jer F1 ne smije dozvoliti da si vozači međusobno dijele pravdu.
Nitko nije rekao da je uredno preticanje Russella. GP je preporucio Maxu na radiju da prepusti poziciju ali je FIA utvrdila da to nije morao napraviti. A izljev bijesa i nekontrolirani udar u drugi bolid je potpuno druga stvar i za svaku objektivnu osudu, pa i da ti je i rodjeno dijete to napravilo, tako da ne znam kako bilo kome moze biti drago da na takav nacin netko nesto nekome pokazuje na stazi, nebitno zove li se taj vozac Verstappen, Hamilton, Bortoleto ili Nikita Mazepin. Neki dan je netko napisao ispod nekog clanka da je Max sve samo ne glup, pa sam vidio da su svi redom lajkali to. Mogu li se onda isti sloziti da je ovo bio uzasno glup potez?

Podrzavao sam ga kad se pojavio u sportu. Svi smo vidjeli talent i klasu. Pa sam zato i svjestan da u zadnje vrijeme ispadam izuzetno negativan i ostar prema tom vozacu, cije vozacko umijece i brzinu izuzetno cijenim (pa i osobnost van staze), ali moram reagirati na izuzetno ruzne i neprikladne poteze kojima nije mjesto na top razini motosporta. Mozda i pretjerujem, ali ovi koji imaju argument "da da to pravi sampioni rade" ispadaju jako nezreli i nesigurni. Razumio bi da su djeca ili tinejdzeri koje treba ignorirati, ali pretpostavka je da su to odrasle i izgrađene osobe. Isti u pravilu non stop pokusavaju usporediti decka sa Sennom, pa neka mi nadju slicne i ponavljane situacije koje je Senna radio u karijeri iz utrke u utrku. Eto izazov tko god ima vremena. Pozivam sve ostale koji su voljni da mi nadju i pokazu takav stil voznje guranja sebe i drugih van staze i bacnja svog bolida na drugi iznova i iznova? Mozemo cak i ignorirati i oprostiti nezrele poteze dok je Max bio tinejdzer. Govorim o situacijama poput jucer ili Meksiko prosle godine protiv Norrisa, nekaznjenjo guranje Lewisa u Brazilu 2021. ili naglo kocenje u Lewisa 2021. u Saudijskoj Arabiji i slicno. Iskace jedna situacija Senne sa Prostom koja se ponavlja cesto u komentarima kao argument, koja je i odlucila titulu, iako i ona ima svoj kontekst zbog godine prije, ali ignorirajuci tu izoliranu prljavu situaciju, Senna nije bio prljav vozac. Generalno utrkivanje Senne ima svoje granice i vise karakterizira ostro defanzivno drzanje svojih linija ili suzavanja prostora (sa fantasticnim i tvrdim defanzivnim potezima), ali ne iznova i serijsko guranje drugih sa staze i doslovno bacanje svog bolida na druge uz izgurivanje sa staze i sebe i protivnika. Moze li mi tko pronaci takve ucestale i ponavljane situacije gdje Senna baca svoj bolid na druge neovisno o vozacima i situacijama?

Slazem se s ostatkom poruke.

Tudum
Formula 4
Formula 4
S nama već: 4 god 2 mj
Navija za: Sainz

Baš djetinjasto i jadno

Unwoken European
Karting
Karting
S nama već: 2 god 10 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Max spada među ekipu koji se najlakše isprovocira do krajnjih granica. Mislim da su Montoya i on u samom vrhu.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Unwoken European je napisao/la: 02.06.2025., 21:50 Max spada među ekipu koji se najlakše isprovocira do krajnjih granica. Mislim da su Montoya i on u samom vrhu.
Tanka je granica izmedju genijalnosti i ludila. To je Max.

Mnogo se cmizdri ovdje na njegov potez. On je uradio isto sto Magnus Carlsen.
No!

Unwoken European
Karting
Karting
S nama već: 2 god 10 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Nemam problema s njegovim potezom. U trenutku kada se dogodio točno sam vidio kako je do toga došlo. U trenutku kada sam čuo njegov glas da traži kaznu za Ferrari ili da mu vrate mjesto, već tada se moglo čuti da je tlak na 99,999%. Kada sam čuo prvi dio rečenice da mora pustiti Georga... imao sam osmijeh od uha do uha. I dogodilo se točno ono što sam znao da će se dogoditi.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡