Scuderia Ferrari
- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Meni je ovo totalno nespojivo. Ne znam.. Bas mi je cudno kad ga vidim u crvenom. Ko da Messi dode u Real ili Ronaldo u Barcu.. Ne ide jedno s drugim 
Fernando is faster than all of you 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Istu usporedbu sam napisao svojim Tifosima kad su mi poslali fotku iz Maranella

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Ovo ja cekam vidjeti od prvog dana kada su glasine krenulecroatic f1 je napisao/la: 21.01.2025., 21:36 kako će mi najčudnije od svega biti omekšavanje Tifosa prema Lewisu.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Bit ce najmeksi oni koji su bili najgrubljiAlkY je napisao/la: 22.01.2025., 07:34Ovo ja cekam vidjeti od prvog dana kada su glasine krenulecroatic f1 je napisao/la: 21.01.2025., 21:36 kako će mi najčudnije od svega biti omekšavanje Tifosa prema Lewisu.![]()

Mi umjereni kriticari cemo uvijek nesto žugat

Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Pa i nije mi nešto neprirodna kombinacija Hamiltona i Ferrarija, valjda jer nije baš friška vijest.
Svjedno Sainza im neću oprostiti. I da se vrati Sainz opet im zamjeram dovođenje vozača samo zbog imena. Možda je u financijskom smislu bilo isplativo, ali Sainz nije zaslužio pedalu.
Što je tu je. Ne volim ga, ali sada je "naš". Nadam se dobrim vožnjama i njega i Leclerca. Hamilton bi morao biti nešto bolji nego što je bio u Mercedesu zadnjih par godina. Motivacija je vjerojatno velika.
Svjedno Sainza im neću oprostiti. I da se vrati Sainz opet im zamjeram dovođenje vozača samo zbog imena. Možda je u financijskom smislu bilo isplativo, ali Sainz nije zaslužio pedalu.
Što je tu je. Ne volim ga, ali sada je "naš". Nadam se dobrim vožnjama i njega i Leclerca. Hamilton bi morao biti nešto bolji nego što je bio u Mercedesu zadnjih par godina. Motivacija je vjerojatno velika.

- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Meni recimo Nando 2010 je isto bio nespojiv sa Ferrarijem, tad mi je bilo "čoveče odlazi moj Nando u tim gde je Michael bio, bla bla" ali na koncu sam se navikao. I onda Vettel dođe, boom. Videvši Vettela na Fioranu sa Nandovim F2012 je meni onako neobično...Matek14 je napisao/la: 21.01.2025., 21:18 Meni je ovo totalno nespojivo. Ne znam.. Bas mi je cudno kad ga vidim u crvenom. Ko da Messi dode u Real ili Ronaldo u Barcu.. Ne ide jedno s drugim![]()

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Što je ovo, na kraju ispada da mu se ja najviše veselim? 
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Ti zelis spektakularni pad

Ne kontam spike nespojivo, ovo i ono... Vozac ka i svaki drugi.
Nisam od euforije a familija je vec jednom pala na slavi sa Juventusom i Cristianom s tim da ova prica ima bolje sanse za financijski uspjeh.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ne znam zašto te to iznenađuje!

Šalu na stranu.
Svi znamo porive tvog "veselja".
Sam si se odao u podcastima.
Jedva čekaš prvi "shitshow" (i potencijalni "meltdown").
A i mene, iskreno, zanima, ishod te situacije.
Koliko god se ja nadao da do toga neće doći, ipak treba biti realan.....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Čitam da je onaj njen odlazak i povezan sa ovime; da je ostala nebi mogla otići sa njim odmah u Ferrari, ovako nije bila zaposlenica Mercedesa i domah je mogla doći sa njime.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Baš.Matek14 je napisao/la: 21.01.2025., 21:18 Meni je ovo totalno nespojivo. Ne znam.. Bas mi je cudno kad ga vidim u crvenom. Ko da Messi dode u Real ili Ronaldo u Barcu.. Ne ide jedno s drugim![]()

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Točno. Meni su Kimi, Alonso i Vettel na isi način bili nespojivi s FerrarijemAlen13ASC je napisao/la: 22.01.2025., 16:12Meni recimo Nando 2010 je isto bio nespojiv sa Ferrarijem, tad mi je bilo "čoveče odlazi moj Nando u tim gde je Michael bio, bla bla" ali na koncu sam se navikao. I onda Vettel dođe, boom. Videvši Vettela na Fioranu sa Nandovim F2012 je meni onako neobično...Matek14 je napisao/la: 21.01.2025., 21:18 Meni je ovo totalno nespojivo. Ne znam.. Bas mi je cudno kad ga vidim u crvenom. Ko da Messi dode u Real ili Ronaldo u Barcu.. Ne ide jedno s drugim![]()
![]()

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Jedva čekam vidjeti reakciju Hamiltona na šlampavost Ferrarijevog pit walla kad mu Adami ležerno kaže we are checking za nešto što imaš da/ne odgovor i onda nakon trke kad razveže jezik za Sky F1 pa onda reakcije na Hamiltonovo kritikovanje Ferrarijevih stratega bit će veselo pravo