Racing Bulls

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
Moj je dojam je da Lawson dobrim dijelom izgleda tako dobro i zato što u prošle dvije utrke nije imao momčadskog kolegu na stazi, a da bi Yuki vrlo vjerojatno oba puta uzeo bodove da nije bilo kvara i Pereza... Alpha Tauri je očigledno jako napredovao.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
dmj je napisao/la: 23.09.2023., 14:49 Moj je dojam je da Lawson dobrim dijelom izgleda tako dobro i zato što u prošle dvije utrke nije imao momčadskog kolegu na stazi, a da bi Yuki vrlo vjerojatno oba puta uzeo bodove da nije bilo kvara i Pereza... Alpha Tauri je očigledno jako napredovao.
Nije ti prošla ova teorija na ovoj utrci.
Čini se da je Yuki ipak samo obični prolaznik u F1, a Liam bi trebao ostaviti trajniji trag u F1.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
Po čemu je to danas Liam bio osjetno bolji od Yukija? Ok, prešao ga je na startu, ali sve su ostalo vrijeme bili vrlo izjednačeni. Što je svakako pohvala za Lawsona.
Nakon starta nije uspijevao pobjeći, momčad je dala Yukiju prednost undercuta, no nakon toga ni on se nije mogao odlijepiti.
Do jedine je veće razlike došlo nakon drugih boksova, i opet zahvaljujući momčadi, koja je sada dala daleko moćniji undercut Liamu, zadržavši Tsunodu nekoliko krugova predugo na stazi. No brzo ih je nadoknadio i posljednjih desetak krugova se vozio unutar sekunde. Nisam pratio je li pokušavao napasti ili ih je pitwall držao u tom poretku. No uistinu ne vidim da je išta danas sugeriralo neku drastičnu razliku među njima. I opet, to jest sjajno za nekoga tko vozi tek četvrtu utrku, ali ne bih baš brzao s prognozama.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
OK, suzdržat' ćemo se u prognozama, ali ostanimo i realni: Lawson je vozio svoju četvrtu utrku, a Tsunoda je ostao iza njega.

Pitanje je; kako je dopušteno Lawsonu da ostane ispred Tsunode na njegovoj domaćoj utrci? Ili da kažem drugačije: zašto nije dopušteno Tsunodi da bude ispred momčadskog kolege na svojoj domaćoj utrci?
Ako još ne znamo Kiwijev pravi F1 karakter, znamo da je Japanac želio što bolji rez na domaćoj utrci..... Yuki je baš "električan" po tom pitanju.
Sve u svemu, tu nešto ne štima..... nije mala stvar završiti ispred timskog kolege.
Baš me zanima, kako bi prošlo da je Liam bio deseti, a iza njega Yuki? :misli: :misli:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Tko je uopce napisa da je bia osjetno bolji od Yukija ?
3,4 kruga razlike u gumama su dosta velike na ovoj utrci tako da stizanje i nije neki misterij.
Ovo da izgleda bolje jer nema Yukija je onako, cringe. Cisto da se ide kontra jer vecina naginje Lawsonu, vjerojatno iz simpatija.
Vidjet cemo dalje sta ce bit do kraka sezone. Bilo kakvo pozicioniranje ispred Yukija je ne mala stvar za debitanta bilo to u bodovima ili ne.
Fino Alla Fine

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
https://formu1a.uno/en/alphatauri-set-t ... -for-2024/

Kad već nije moguće vratiti ime Minardi, nadao sam se barem povratku na Torro Rosso.

Uglavnom, najviše se spominje opcija Racing Bulls. Ne znam, na prvu mi ovo ime nije baš nešto zanimljivo. Nekako preobično.

Vidjet ćemo, svakako me čudi što još nisu objavili koje će ime momčad imati sljedeće sezone, tako da se ipak nadam nekom iznenađenju.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Minardi ne može biti jer je to Prezime,a Torro Rosso ne kuzi pol svijeta sta je.Racing Bulls je vise prepoznatljivo.
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Ma šalim se za Minardi. To ja, čisto onako nostalgično, uvijek zazivam. :mrgreen:

Pa ne znam za Toro Rosso. Čini mi se da je ono bilo nekako prepoznatljivo i relativno dobro prihvaćeno. Po komentarima bih rekao puno bolje prihvaćeno od AlphaTaurija.

Kažem, osobno mi je Racing Bulls nekako generično. Plus, što je vrlo slično samom Red Bullu. Ako već idu ka zadržavanju Bika u imenu, po meni bolje da su išli u smjeru ranije navedenih Toro ili Taurus. Barem da se malo više razlikuju od RB-a.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Toro Rosso je itekako prepoznatljivo.
Red Bull, samo na drugom jeziku.
Jedino zbog čega bi to nekome moglo biti "bezveze" (ne i meni) je što je to ime već jednom korišteno.
A Racing Bulls mi je teško sranje.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
RacingBulls mi je beyond crap tak da ce vjerojatno proc. Jos cemo kraceno pisat RB pa izazvat kaos u komentarima.
Fino Alla Fine

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Ne za Racing Bulls.............. :facepalm: :facepalm:

Frantic
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 21.11.2023., 19:34 RacingBulls mi je beyond crap tak da ce vjerojatno proc. Jos cemo kraceno pisat RB pa izazvat kaos u komentarima.
:rofl: za bold
U pravu si, tako to ide danas.
Što je veće sranje, ima veću prođu.....
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Čitam komentare na instagramu od motorsporta.com, neki od prijedloga za ime su: diet Red Bull, Beta Tauri, Balls Racing, Lastauri, Red Bull spare parts, Mucca Rosaa (crveni bik) :mrgreen:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
slika
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
:facepalm:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
Psmtr.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Limpskinz
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Navija za: Kimi
S Budget energy drink

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Iza ovog prejadnog i debilnog imena zasigurno stoji masno plaćeni, genijalni kreativni tim :facepalm:

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
CrashOverride je napisao/la: 22.11.2023., 17:20 slika
Nije cak ni loše bolje nego trenutno ili da su hugo boss kak se pricalo.
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
čitam da su 'ta' dva nova sponzora navodno cashapp i visa.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡