Imao je jednom i tom prilikom oprao vozaca koji je tamo godinama a pritom ga niko ne smatra losim.avetma je napisao/la: 03.08.2021., 13:24Slazem se. Ima Grgo još dokazivanja da bi se mogao nazvati top vozačem. Trenutno je mladi talent, ali to je bio i Vandoorne. Realno, Russell još nije imao niti poštenog timskog kolegu niti dobar bolid u kojem bi se tražilo da isporuci rezultate svake nedjelje.senna66 je napisao/la: 03.08.2021., 11:43 Možda imam kontroverzno mišljenje, ali po meni Russell je još uvijek daleko od nekog top vozača.
George Russell
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Jedna lasta.....
Oprao je i Mika Salo Irvinea 1999.
Oprao je i Mika Salo Irvinea 1999.

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Još jedno slaganje. Nemamo ga na osnovu čega usporediti. Što se tiče izleta u Mercedes, imao je on hrpu testova za njih prije toga, tako da me ne iznenađuje toliko njegov dobar nastup na toj utrci. A što se tiče poređenja sa Bottasom, mislim da je Bottas imao loš vikend i da je to razlog više što je Russel tako dobro izgledao. Nije se Bottas sastavio sa bolidom da kvalifikacija.avetma je napisao/la: 03.08.2021., 13:24Slazem se. Ima Grgo još dokazivanja da bi se mogao nazvati top vozačem. Trenutno je mladi talent, ali to je bio i Vandoorne. Realno, Russell još nije imao niti poštenog timskog kolegu niti dobar bolid u kojem bi se tražilo da isporuci rezultate svake nedjelje.senna66 je napisao/la: 03.08.2021., 11:43 Možda imam kontroverzno mišljenje, ali po meni Russell je još uvijek daleko od nekog top vozača.
A što se tiče vožnje u Williamsu, timske kolege su mu bili jedan invalid, i Latifi... Tako da ne znamo ni koliko je taj Williams dobar bolid.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Ja ne bih umanjivao doseg u onoj jednoj utrci, tamo je pokazao da je jaci od Bottasa u svakom pogledu, ovaj se jadan skroz pogubio. Samo želim reći da je to jedna utrka, ali kad si u top ekipi konstantno onda je jedna stvar bljesnuti, a druga stvar konstantno biti odličan. Za to još nemam dokaz da je spreman.
Također, puno toga se još ne zna o njegovom karakteru. Lako je biti simpa dok si backmarker, ali kad dođe u prvu ligu, bit će tu puno više situacija gdje će se moći pokazati kakav je.
Također, puno toga se još ne zna o njegovom karakteru. Lako je biti simpa dok si backmarker, ali kad dođe u prvu ligu, bit će tu puno više situacija gdje će se moći pokazati kakav je.
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
Latifi je također bio dosta dobar u ovim kvalifikacijama. Ja bi rekao da je Williams na low speed aerodinamici dobar, kad su ga još malo pritegli uz stazu s puno krila s Merc motorom radio je čuda na mokroj stazi. Pogotovo kad u setupu za kvalifikacije ne moraš voditi računa o brzini na ravnom nego samo ukupnim performansama kruga.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/racefansdotnet/status/1432387890831446016
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Bottas potpisao, e sad pošto ugovor nema puno stranica Alfa je sigurno u pitanju
[ link do slike ]
Poslano sa mog YAL-L21 koristeći Tapatalk

Poslano sa mog YAL-L21 koristeći Tapatalk
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
No!
- _bataziv_0809
- Formula 1
Eh eto postade i zvanicno ono sto se vec mjesecima spekulise.
Malcu zelim svu srecu ovog svijeta, ima rijetku privilegiju da radi uz nekog koga smatra najboljim svih vremena u poslu koji obavlja.
Bit ce zanimljivo pratiti kako ce to sve izgledati i hoce li zakljucci koji su doneseni na osnovu par bljeskova stajati i dalje.
George, sretno!
Malcu zelim svu srecu ovog svijeta, ima rijetku privilegiju da radi uz nekog koga smatra najboljim svih vremena u poslu koji obavlja.
Bit ce zanimljivo pratiti kako ce to sve izgledati i hoce li zakljucci koji su doneseni na osnovu par bljeskova stajati i dalje.
George, sretno!

- _bataziv_0809
- Formula 1
Mudro zbori Niko

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Onaj njegov "tvit" odmah nakon utkre...
Bio njegov ili PR ženske koja tipka mi ga je srozala na dno!!
Ulizivačko govno, tako je puno pokazao, a nije prošlo ni sat vremena da se već ne naguzi Totu!!
Hamilton je čestitao Maxu, a ovaj ili njegov PR seru!
Nadam se da će Ham satrat u Mercedesu sljedeće godine
Ulizivačko govno, tako je puno pokazao, a nije prošlo ni sat vremena da se već ne naguzi Totu!!
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Liam Lawson
Slazem se.
Prepostavljam da je njegov. Pao mi je u ocima.
Sto ima da se mijesa. Kada vidis bukvalno svi vozaci na gridu su bili suzdrzani. Od Vetela i Alonsa do Mazepina. Ovako je dobio samo negativne poene. Prvi ja ga sada gledam kao Botas 2.0.
Pojeo je
. Ne znam jeli je toga svjestan.
Sto ima da se mijesa. Kada vidis bukvalno svi vozaci na gridu su bili suzdrzani. Od Vetela i Alonsa do Mazepina. Ovako je dobio samo negativne poene. Prvi ja ga sada gledam kao Botas 2.0.
Pojeo je

-
dadach
- Karting
- S nama već: 6 god 10 mj
- Navija za: MCLAREN
Ima jos puno fore da stigne Pereza.pero iz bukurešta je napisao/la:Onaj njegov "tvit" odmah nakon utkre...
Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk
-
dadach
- Karting
- S nama već: 6 god 10 mj
- Navija za: MCLAREN
Pogotovo je Riccardo bio suzdržan u team radiuKrstas je napisao/la:Slazem se.
Pojeo je. Ne znam jeli je toga svjestan.

Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk