svaki put ti isti komentar..daj nešto novo smilsi
Čemu napadi na moju malenkost?BatteryVolttas je napisao/la:svaki put ti isti komentar..daj nešto novo smilsi
Daj Heat molim te. Staza je “dobra”, ali baš ga ti pretjera.LH44 je napisao/la:Meni je Jeddah od ovih novih najdraža, znači radije bih ovu stazu da ostane u kalendaru nego Monzu
Jeddah mi je uzbudljivija kako za pratit F1 na njoj, tako i za vožnju na F1 igri od Monze i to jedno milion puta, tehnički je zajebanija, pa taj krug kad dobro odradiš osjećaj bolji nego sve staze u komplet Italiji i kad poredim te dvije staze Jeddah mi je Space Shuttle za Monzu, ima pravce, ima taj sektor 1 kompleks krivina, ima brze krivine i sve to okruženo zidovima, malo zajebi i gotova trka, a uvijek malo fali da se zakucaš u neki, pogotovo nakon 17 krivine uvijek kontaš da ćeš se zakucat u zid.Grah0 je napisao/la: 15.04.2025., 12:24Daj Heat molim te. Staza je “dobra”, ali baš ga ti pretjera.LH44 je napisao/la:Meni je Jeddah od ovih novih najdraža, znači radije bih ovu stazu da ostane u kalendaru nego Monzu
Spa, Monako i Silverstone su mi vrh staze jer su tečne i cijeli krug je vrh uz dosta specificnih krivina, ali Monza mi je uvijek vozački bila dosadna staza, imaš Ascari i Parabolicu i onda ostatak staze je dosadanF12000 je napisao/la: 16.04.2025., 18:20 Opet bi neki micali klasike![]()
Maknite šape sa Spa, Monze, Monaka i Silverstonea, a pregovarajte za mjesta u kalendaru između pustinjsko-kockarnično-parkirališnih utrka.