Lance Stroll drži Aston Martin nerealno visoko...S ovako loÅ”om formom zelenih, meni se Äini da ga Fernando ove godine neÄe nadmaÅ”iti bodovno hehe a ima joÅ” 22 utrke do kraja

Äovjek se ima pravo gurati u prvi plan podigao je ovu ekipu iz mrtvih, doveo ljude i sponzore. Druge ekipe da im se dogodila McL-Honda period nove ere vjerojatno bi stavile kljuÄ u bravu, zato Zak Brown big thumbs up.gudenjacica je napisao/la: 23.03.2025., 09:44 Ovaj Zak mi neizmjerno ide na k***c sa svojim stavljanjem u prvi plan u svakoj moguÄoj situaciji. Radije bi gledao Tota i Hornera kako se kolju 3 sata.
Režija utrke ne valja otkako je Bernie prodao F1avetma je napisao/la: 23.03.2025., 13:18To je danas bilo kriminalno. GledaŔ timing toranj i Lec dolazi Hamiltonu na 0.4, 0.3, 0.2... A mi gledamo Alonsa kako ga guraju u garažu.KiMujash je napisao/la: 23.03.2025., 13:11 Plus, jos nesto gore od utrke je rezija. Ionako nema desavanja na stazi, a pola preticanja tek u replay vidimo. Par puta postoje bolje bitke na stazi, mi gledamo neki 10i bolid kako kruzi po stazi.
Hbg dok on skonta da je Ferrarijev pit wall preko veze zaposlen trebat ce jos par utrka sigurnoDani je napisao/la: 24.03.2025., 09:24 https://www.planetf1.com/news/lewis-ham ... dict-china
Although Hamilton did not go into detail, he dismissed a suggestion that tweaking the carās ride-height had led to his loss of pace.
āI donāt know who said that we lifted the car, but no,ā he said. āWe made some other changes mostly, as well as that, but not massively, itās like small amounts.
āBut all the pieces together made it quite a bit worse.ā
āCharles tested something in Bahrain, and I hadnāt tested it but we both went that way, and it was mad,ā he added with a laugh. āI know not to do that again.ā
E moj Lewise, drži se ti svojih postavki. Ako neŔto funkcionira, nemoj to popravljati.
Äekaj malo, znaÄi, izmeÄu sprinta i utrke nisu dizali bolid?āI donāt know who said that we lifted the car, but no,ā
avetma je napisao/la: 27.03.2025., 15:27Äekaj malo, znaÄi, izmeÄu sprinta i utrke nisu dizali bolid?āI donāt know who said that we lifted the car, but no,ā![]()
Koliko razumijem engleski, a ponekad treba Äitati sa razumijevanjem , izjavio je da problem nije bio u podizanju bolida jer oÄito nije bilo relevantno za probleme koje su imali u utrci. Taj problem je imao Leclerc na testiranjima kada su mijenjali te postavke na bolidu. Ne znam jedino zbog Äega su onda to isÅ”li ponavjati u Kini.Zbagy je napisao/la: 27.03.2025., 16:37avetma je napisao/la: 27.03.2025., 15:27Äekaj malo, znaÄi, izmeÄu sprinta i utrke nisu dizali bolid?āI donāt know who said that we lifted the car, but no,ā![]()
āI donāt know who said that we lifted the car, but no,ā he said. āWe made some other changes mostly, as well as that, but not massively, itās like small amounts.
Pa jel on glup ili? U izjavi stoji da nisu dizali bolid, a us slijedecoj kao napravili smo druge izmjene kao i tu, ali samo malo!![]()
Hmm, Albert Park je grbaviji i tamo se upotrebljava mnogo viÅ”e pasica od Shanghaija koji je pritom dobio novi asfalt. Kažu u Pireliju da je ovo najglaÄi asfalt u kalendaru trenutaÄno tako da je Ferrari igrao sigurno i digao bolid u Albert Parku no iÅ”li su na rizik u Shanghaiju pa su ektremno nisko spustili bolid i tako ga u sprintu uÄinili nemoguÄe brzim, no za utrku kao Å”to Lewis tvrdi su promenuli blago visinu bolida i molili se da je to dovoljno no nisu raÄunali da i to nije bilo dovoljno kao u Albert Parku nego je bolid propisno strugao asfalt i troÅ”io ploÄu na podnici Å”to je uzrokovalo da podnica ne proÄe FIA proveru.avetma je napisao/la: 28.03.2025., 12:36 Ne razumijem i dalje. Ferrari je u Australiji bio spor jer su morali diÄi bolid, a u Kini su bili brži u sprintu i sporiji u utrci, ali to nije rezultat promjene visine bolida iako su na kraju posljediÄno dobili kaznu?
Možda nije povezano, ali je ogromna sluÄajnost. I stoji pitanje - odakle tempo u sprintu i Å”to se promijenilo do utrke, i zaÅ”to?