VN Bahreina 3.-5. ožujka 2023.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Nema ovaj bolid nikakve veze sa Red Bullom. Osim što je djelo bivšeg Red Bullovca...
Ali ovo nije ni k od kopije. Možda samo inspiracija, po nekim dijelovima, a to svi rade. A mislim da će ovaj bolid biti inspiracija za sve ostale, kao što je bio Ferrari iz 2017. godine. Wolff već izjavljuje tako nešto. Imaju iste dijelove, a Aston je brži. Možda za promjenu uskoro budemo vidjeli crni Aston Martin.
Ali ovo nije ni k od kopije. Možda samo inspiracija, po nekim dijelovima, a to svi rade. A mislim da će ovaj bolid biti inspiracija za sve ostale, kao što je bio Ferrari iz 2017. godine. Wolff već izjavljuje tako nešto. Imaju iste dijelove, a Aston je brži. Možda za promjenu uskoro budemo vidjeli crni Aston Martin.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Meni je takođe mirisalo na to da su štucovali tempo pri kraju.
Kao što rekoh, pišanje po sirotinji.
2014. u najavi.
Jedina razlika je što su te godine oba vozača ušla u zadnju trku sa šansom za osvajanje titule.
Ove godine će jedan vozač ubjedljivo biti prvak, a drugi ubjedljivo viceprvak.
Kao što rekoh, pišanje po sirotinji.
2014. u najavi.
Jedina razlika je što su te godine oba vozača ušla u zadnju trku sa šansom za osvajanje titule.
Ove godine će jedan vozač ubjedljivo biti prvak, a drugi ubjedljivo viceprvak.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Podsjeća na 2014. baš, tad je Mercedes imao sekundu u džepu minimalno, ustvari to se vidjelo u Bahreinu te godine kad su se Ham i Ros naganjali poslije safety cara.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
ono u bahreinu je bilo prestrašno, dvije sekunde po krugu.
ovo sad više mi baca na rb najbolje sezone s vettelom - nije do motora nego do bolida.
sve u svemu, bit će vrlo negledljivo ako ovako nastave.
ovo sad više mi baca na rb najbolje sezone s vettelom - nije do motora nego do bolida.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Da, ima ta razlika.zekohonda je napisao/la: 06.03.2023., 09:30 ono u bahreinu je bilo prestrašno, dvije sekunde po krugu.
Kod Benza je bio motor u pitanju, a sad je (kao i 2011. ili 2013.) aerodinamika u pitanju.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Max Verstappen
Treba biti jos veci razmak u vremenu dozvoljenog wind tunnela ,sad je 75%-115% ja bi stavio 50%-150% izmedu prvog i zadnjeg konstruktora.

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Kontakt:
Naravno da nije sad motor u pitanju. Zna se šta he Honda bila dok nije došla ekipi Red Bulla u ruke da se do govneta nešto napravi.Frantic je napisao/la: 06.03.2023., 09:50Da, ima ta razlika.zekohonda je napisao/la: 06.03.2023., 09:30 ono u bahreinu je bilo prestrašno, dvije sekunde po krugu.
Kod Benza je bio motor u pitanju, a sad je (kao i 2011. ili 2013.) aerodinamika u pitanju.
Motor je okej, bolid vjerojatno čudo u svakom detalju.
"What a little star." May 26, 2012.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Love Parade
https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1632805090187681799

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ove sezone je samo pitanje hoće li Max uzeti titulu u Monzi Singapuru ili u SADu, titula je neupitna doslovno FIA može ugravirati imena na pehare ovo je gotovo već.
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
Doslovno je tako, ima li netko nesto protiv? Ja mogu samo reći - svaka čast!LH44 je napisao/la: 06.03.2023., 20:47 Ove sezone je samo pitanje hoće li Max uzeti titulu u Monzi Singapuru ili u SADu, titula je neupitna doslovno FIA može ugravirati imena na pehare ovo je gotovo već.

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ja osobno ne otpisujem Pereza. Koliko god ja zvučao nerealno, optimistično ili nešto treće.KrBoy93 je napisao/la: 07.03.2023., 11:27 sve je rečeno ali...zar svi otpisujete pereza? Ako nista drugo ocekujem bar 2-3 incidenta u prvom zavoju između njega i maxa![]()
![]()
Nego se, naravno, ........ nadam, da će Perez imati svoj "ludi" dan...... i da će poderati Maxa. Po mojem mišljenju, treba mu vratiti za Brazil 2022., pod bilo koju cijenu.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
A ovdje je Perez pretjerao. Ovo je bilo bezveze..... zdravo seljački.

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....

-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Isto to prije je rekao Marko i Horner.
Perez za naslov treba pobijediti minimalno 8 puta, a sve ostale pute završiti 2. i molit se da Max ima dva ili čak 3 odustajanja više.
Činjenica je da je sporiji. Ali kad je već sporiji onda treba biti odmah pozicija niže u odnosu na Ver i molit se da odustane koji put i vikende na kojima ima priliku pobijediti, pobjedi.
RB trenutno izgleda kao bolid koji odgovara i jednom i drugom.
Nekako sam se potajno nadao da će Perez uspit dobit Bahrein, posto je to rear limited staza, na front limited stazama očekujem dominaciju Ver, gradske utrke Perez mora uzeti ako misli biti tu negdi s bodovima.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma ne može čovjek imat' ništa protiv s te strane, ljudi odradili posao i napravili jači bolid nego prošle sezone i imaju vozača koji je po trenutnoj formi i naletu iz prošle dvije sezone vrlo moguće najbolji na gridu, ali sa strane utrkivanja i zanimljivosti svako je protiv dominacije, a djeluje da će sezona biti samo čekanje kad će Red Bull i Max ovjeriti titule. Sreća pa ćemo imati borbe Alonso vs Hamilton vs Leclerc vs Russell i nekad će ova četvorica zabiberit Maxu pa će bit interesantno vidjeti te borbe, ali sezona ko sezona sad već djeluje gotovaAMG je napisao/la: 06.03.2023., 21:37Doslovno je tako, ima li netko nesto protiv? Ja mogu samo reći - svaka čast!LH44 je napisao/la: 06.03.2023., 20:47 Ove sezone je samo pitanje hoće li Max uzeti titulu u Monzi Singapuru ili u SADu, titula je neupitna doslovno FIA može ugravirati imena na pehare ovo je gotovo već.

EDIT: Jel vi stvarno mislite da je Perez sposoban da uzme 8 pobjeda i da i uz Maxova odustajanja bude u igri za titulu?? Ja ne vjerujem da može ni da Maxu bolid ne paše nikako