VN Emilia Romagne (Imola) 31. listopad- 1. studeni
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Tako je, koja je to?
29. utrka na kojoj ima pobjedu
29. utrka na kojoj ima pobjedu
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Da...iz glave mislim da nije pobijedio samo u Indiji i Koreji i nije sigurno na Magny Coursu, ali jeste na VN Francuske.

-
lukarak
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Hamilton
Mislim da je bio na 26, dakle sad bi trebao biti 29 jer je pobijedio 3 nove, mugello, algarve i imola.
Jos ak iduce sezone dodje nesto novih, ima sansu za preko 30.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Hahah, shoey, baš razmišljam oće li 

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Čestitke Mercedesu na osvajanju naslova. 7x uzastopni ... skidamo vas ko golubove
Čestitke Hamiltonu na izvrsno odvezenoj utrci. Interesantni pokapacitirani komentari, ali nema veze. Nećemo to povezivati ni sa čim
VSC je bio bespotreban, kako direkciji utrke tako i Hamiltonu. Molio bih ih, kad kad štimaju ove VSC, SC i red flag situacije, da ih bar ponekad naštimaju kad Hamiltonu to stvarno bude trebalo
Čestitke i Kimiju DOTD zasluženo, Čestitke i Ricciardu, Perezu i Kvjaatu. LeClerc drži konstantu, kao i Ferrari
Albon potvrđuje moje sumnje koje odavno gajim.
Šteta za Gasly i Verstappen.

Čestitke Hamiltonu na izvrsno odvezenoj utrci. Interesantni pokapacitirani komentari, ali nema veze. Nećemo to povezivati ni sa čim

VSC je bio bespotreban, kako direkciji utrke tako i Hamiltonu. Molio bih ih, kad kad štimaju ove VSC, SC i red flag situacije, da ih bar ponekad naštimaju kad Hamiltonu to stvarno bude trebalo

Čestitke i Kimiju DOTD zasluženo, Čestitke i Ricciardu, Perezu i Kvjaatu. LeClerc drži konstantu, kao i Ferrari

Albon potvrđuje moje sumnje koje odavno gajim.
Šteta za Gasly i Verstappen.
-
Har Kl
- Formula 1
Naravno da uživam. Pa ne bih volio da bilo ko "skupi" pobjedu koju ne zaslužuje uz pomoć VSC.kimi-f1 je napisao/la: 01.11.2020., 15:08 @harki ti uživaš u ovom? I volio bi da Hamilton skupi i koju pobjedu koju možda ne zaslužuje uz pomoć VSC?
Ali ako bi se to i desilo nekome za koga navijam, ne bih imao ništa protiv.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Sramota za sramotom danas.
Bravo Ricci, ostalo ne želim komentirati.
Seb, odi iz Ferrarija prije kraja sezone.
Bravo Ricci, ostalo ne želim komentirati.
Seb, odi iz Ferrarija prije kraja sezone.
"What a little star." May 26, 2012.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Tko ne bi uživao da mu omiljeni vozač ima toliko sreće kroz cijelu karijeru? Najbolje što ti se može dogoditi u F1 je baš to da navijaš za istog kao Fortuna. Naravno da bi ga Lewis prošao i da nije bilo VSC, čisto da se ne zaboravi Valtterijeva nemoć.kimi-f1 je napisao/la: 01.11.2020., 15:08 @harki ti uživaš u ovom? I volio bi da Hamilton skupi i koju pobjedu koju možda ne zaslužuje uz pomoć VSC?
-
Har Kl
- Formula 1
Ja se slažem da je bolja borba za treće mjesto. I slažem se da je bolje kad je gusto.kimi-f1 je napisao/la: 01.11.2020., 15:27 Lijepo je kad ti najdraži vozač pobjeđuje, ali neznam baš koliko lijepo uz ovu lakoću. Ove sezone me najviše uzbuđuje borba za treće mjesto u konstruktorima.
Svima bi bilo draže da borba za naslov bude sve do zadnjeg kruga zadnje utrke.
Nije do mene što je to tako, kao ni do Hamiltona ili Mercedesa.
Zadnja izmjena: Har Kl, dana/u 01.11.2020., 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Nakon dosjea x od komentara moram samo čestitati Mercedesu i Ricciju. Šteta za Maxa, zaslužio je barem drugo mjesto. Utrka je bila dosta dobra s obzirom na stazu i bolide. I ovi kukavnji komentari su mi popravili dan. Bolje nasmiju od viceva u novinama.

-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Renault preuzeo 3. mjesto. Sve tri momčadi su u 2 boda.
Ricciardo se malo odlipio na 4. mjestu.
RP je mogao sačekati krug pod SC i vidjeti što će ovi iza napraviti.
Zovu Pereza u boks, a na stazi je bilo do 50 kruga ravno 2 pretjecanja, Sainzov i Verstappenovo gdje je Bottas napravio grešku. Izbili su si bodove kvalitetno.
Gneralno utrka ne loša, staza prekrasna ali nema utrkivanja.
Ricciardo se malo odlipio na 4. mjestu.
RP je mogao sačekati krug pod SC i vidjeti što će ovi iza napraviti.
Zovu Pereza u boks, a na stazi je bilo do 50 kruga ravno 2 pretjecanja, Sainzov i Verstappenovo gdje je Bottas napravio grešku. Izbili su si bodove kvalitetno.
Gneralno utrka ne loša, staza prekrasna ali nema utrkivanja.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
A da li bi mi VSC pomogao da nije nanizao one silne najbrze krugove prije toga?
Dakle uvijek ali uvijek ista prica, sve se okrece na srecu i teorije zavjera, nikad se ne uvazi ono sto covjek napravi...
Dakle uvijek ali uvijek ista prica, sve se okrece na srecu i teorije zavjera, nikad se ne uvazi ono sto covjek napravi...

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Wow koja utrka, uživao sam u svakom krugu. Gledati ova skoro šestometarna čudovišta kako jedu Imolu je baš
Najveći + je zapravo sklanjanje te poslednje šikane, gledati bolide kako ljuto prilaze Tamburellu stvarno je da se naježiš. A sadržaj utrke, pa dobili smo još jedan triler u Italiji. Prvo Gaslyjeva pobeda, pa onda iznenađenje u vidu Albonovog podija i izjednačenje Renaulta s 2011 uz dva podija u sezoni.
Maxić alergičan na talijanso tlo, ono je kao prokleto, kao neke čini. Ali način na koji je pritiskao Bottasa i kako ga je terao na grešku je ono tipično Imolaistično ponašanje i način. Kažem ja mojima nakon onog preticanja "e ovo je pravo trkanje u Imoli, kada nateraš protivnika na grešku, wow". Onja DNF je mogao biti jako gadan, da ga je ono uhvatilo u prilazu Tamburellu, kuku dobro je i prošao Max.
Albon opet s druge strane pokazao da mu je psiha otišla u tri 3.14čke majkine. Ono više nije mentalitet za Top tim, to je valjda evidentno. RB ga zadržava samo zato što Max dovoljno zavređuje poena nebili bili ispred sredine poretka. Dakle ona spika Merc je F0, RB F1 a ostali F1.5 ili F1.75 je samo dokaz da je Albon potpuno siguran za 2020. Na RBu je da ispadnu krivi pred investitorima iz Tajlanda (RB je mahom i tajlađanska kompanija, ne čudi što je Albon u RB programu) te da uvedu Hulka pa da kao recimo Albon lane ima lepu pripremu za iduću sezonu. Ja lično mislim da od toga nema ništa, jel se ne povlače pravi potezi. A to sve ide ka priči o Max/Sergio postavi što je po meni bolja priča za 2021 jer ja mislim da je Sergio brži od Nika i da ne popušta toliko pod pritiskom.
Jao kako je Sainz bio blizu da pokupi Albona, ja se naježio u tom momentu. Giovinazzi opet imao pakleni start, i još pritom P10 na koncu, nije ni čudo što ga nisu izbacili zarad Micka Schumachera. Bravo Giovinazziju što konačno pokazuje pravi kvalitet.
Neću komentarisati toliko onaj VSC u momentima Lewisovog pitstopa, da u tom momentu mi je bilo krivo jer sam znao da će to doneti pobedu i prednost ispred Bottasa/Verstappena ali na koncu kad vidiš kako je Valtteri vozio s oštećenim bolidom a kako je Max dobio puknuće gume ostaje žal što pobeda nije došla Lewisu malo dramatičnije. Sigurno bi pobjedio ali eto na 100% čist način.
Russell pokazuje kako talenat i setap predodređen za subotu niš ne važi kad moraš "Pokazati da si muško" u momentima kad si u prilici da zadržiš ono što ti je već u ruci a naravno mislim na nedjelju. Ako izumemo ono što vidimo na stazi i samo pogledamo tablice kažemo "hellou, jednoručni Kubica je osvojio poen a najveći pay driver svih vremena ga je dobio s tri 11 mjesta v 1 11. mjesto". Navodno budući prvak i zamena Lewisa Hamiltona. Nisam siguran kako da sad posmatram Russella, nije mi pao u očima ali on mora se početi fokusirati na nedelju. To što pravi čuda je ništa jer kako sad stvari stoje kada "moraš dokazati da si muško" opet Kubica i Latifi nekako prednjače. Nadam se da ovo s Emilia Romagne one off.
Racing Point će debelo žaliti za Perezom, odnosno Aston Martin. Zamislite da su tamo Perez/Vettel iduće godine, wow. Stroll mora dići igru.
I za kraj, čestitke Mercedesu na 7 uzastopnom naslovu!!!
Znam da su priče, FIA/sama F1 ih ne reže kako treba ali uzmimo u obzir šlampavost Ferrarija/Vettela i Red Bullovo kretensko ponašanje prema proizvođaču pogonskih jedinica, pad McLarena nakon 2012 i tako to...

Najveći + je zapravo sklanjanje te poslednje šikane, gledati bolide kako ljuto prilaze Tamburellu stvarno je da se naježiš. A sadržaj utrke, pa dobili smo još jedan triler u Italiji. Prvo Gaslyjeva pobeda, pa onda iznenađenje u vidu Albonovog podija i izjednačenje Renaulta s 2011 uz dva podija u sezoni.
Maxić alergičan na talijanso tlo, ono je kao prokleto, kao neke čini. Ali način na koji je pritiskao Bottasa i kako ga je terao na grešku je ono tipično Imolaistično ponašanje i način. Kažem ja mojima nakon onog preticanja "e ovo je pravo trkanje u Imoli, kada nateraš protivnika na grešku, wow". Onja DNF je mogao biti jako gadan, da ga je ono uhvatilo u prilazu Tamburellu, kuku dobro je i prošao Max.
Albon opet s druge strane pokazao da mu je psiha otišla u tri 3.14čke majkine. Ono više nije mentalitet za Top tim, to je valjda evidentno. RB ga zadržava samo zato što Max dovoljno zavređuje poena nebili bili ispred sredine poretka. Dakle ona spika Merc je F0, RB F1 a ostali F1.5 ili F1.75 je samo dokaz da je Albon potpuno siguran za 2020. Na RBu je da ispadnu krivi pred investitorima iz Tajlanda (RB je mahom i tajlađanska kompanija, ne čudi što je Albon u RB programu) te da uvedu Hulka pa da kao recimo Albon lane ima lepu pripremu za iduću sezonu. Ja lično mislim da od toga nema ništa, jel se ne povlače pravi potezi. A to sve ide ka priči o Max/Sergio postavi što je po meni bolja priča za 2021 jer ja mislim da je Sergio brži od Nika i da ne popušta toliko pod pritiskom.
Jao kako je Sainz bio blizu da pokupi Albona, ja se naježio u tom momentu. Giovinazzi opet imao pakleni start, i još pritom P10 na koncu, nije ni čudo što ga nisu izbacili zarad Micka Schumachera. Bravo Giovinazziju što konačno pokazuje pravi kvalitet.
Neću komentarisati toliko onaj VSC u momentima Lewisovog pitstopa, da u tom momentu mi je bilo krivo jer sam znao da će to doneti pobedu i prednost ispred Bottasa/Verstappena ali na koncu kad vidiš kako je Valtteri vozio s oštećenim bolidom a kako je Max dobio puknuće gume ostaje žal što pobeda nije došla Lewisu malo dramatičnije. Sigurno bi pobjedio ali eto na 100% čist način.
Russell pokazuje kako talenat i setap predodređen za subotu niš ne važi kad moraš "Pokazati da si muško" u momentima kad si u prilici da zadržiš ono što ti je već u ruci a naravno mislim na nedjelju. Ako izumemo ono što vidimo na stazi i samo pogledamo tablice kažemo "hellou, jednoručni Kubica je osvojio poen a najveći pay driver svih vremena ga je dobio s tri 11 mjesta v 1 11. mjesto". Navodno budući prvak i zamena Lewisa Hamiltona. Nisam siguran kako da sad posmatram Russella, nije mi pao u očima ali on mora se početi fokusirati na nedelju. To što pravi čuda je ništa jer kako sad stvari stoje kada "moraš dokazati da si muško" opet Kubica i Latifi nekako prednjače. Nadam se da ovo s Emilia Romagne one off.
Racing Point će debelo žaliti za Perezom, odnosno Aston Martin. Zamislite da su tamo Perez/Vettel iduće godine, wow. Stroll mora dići igru.
I za kraj, čestitke Mercedesu na 7 uzastopnom naslovu!!!
Znam da su priče, FIA/sama F1 ih ne reže kako treba ali uzmimo u obzir šlampavost Ferrarija/Vettela i Red Bullovo kretensko ponašanje prema proizvođaču pogonskih jedinica, pad McLarena nakon 2012 i tako to...

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nije istina._bataziv_0809 je napisao/la: 01.11.2020., 15:48 Dakle uvijek ali uvijek ista prica, sve se okrece na srecu i teorije zavjera, nikad se ne uvazi ono sto covjek napravi...
Naravno da bi ga Lewis prošao i da nije bilo VSC, čisto da se ne zaboravi Valtterijeva nemoć.