VN Rusije 2020. (25.-27. rujna)
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Jel to maloprije Ham rekao u intervjuu ''they wanna stop me''?
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Odrađuje dovoljan posao, vozi najbolji bolid, podiji redovni, pobjede dodju, plaća ide i ne bori se u sredini poretka. Nije glup uopće.avetma je napisao/la: 27.09.2020., 15:26 Isti je Bottas vozač, ali je Merc toliko brži da mu čak ni Max nije mogao ništa. A da mu je Ham u glavi, to da. Bottas nije glup, svjestan je da je limitiran i daleko od Ham po sposobnosti.
"What a little star." May 26, 2012.
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Mercedes neočekivano dodire dno dna glede nekih odluka i akcija koje sprovode, imaju možda najdominantiju mašinu ikada u historiji F1 a oni i sam Hamilton gube pobjede na glupostima. Vrlo interesantni tjek događaja, sad zamislite u 2021 da Max ima odličan start sezone...
Sainz wow koji potez, Stroll se trebao žaliti sucima zbog Leclerca jer ovaj je kao i Verstappen stvorio Leclerc pravilo. Malo politički da se Stroll ugura kod relacije tata/sin apropo Todt familije te ko je Leclercu menadžer...
Bottas ovo je mogao samo izgubiti, Verstappen isto.
Perez i Dani odlični.
Edit: Soči odličan, ja sam baš zadovoljan. Stvorio se triler a očekivao sam, makar u sredini poretka
Izdanje Sočija ove godine je

Sainz wow koji potez, Stroll se trebao žaliti sucima zbog Leclerca jer ovaj je kao i Verstappen stvorio Leclerc pravilo. Malo politički da se Stroll ugura kod relacije tata/sin apropo Todt familije te ko je Leclercu menadžer...
Bottas ovo je mogao samo izgubiti, Verstappen isto.
Perez i Dani odlični.
Edit: Soči odličan, ja sam baš zadovoljan. Stvorio se triler a očekivao sam, makar u sredini poretka

Izdanje Sočija ove godine je

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Leclerc ni pod istragom 

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec

Isto tako kako suci nisu istražili Leclerc/Stroll incident? Po meni Leclerc kriv i ono je za kaznu...
Albon i K-Mag imali sličnu situaciju i Albon je tada popušio kaznu iako je imao manju krivicu nego što je Leclerc imao danas.
Zadnja izmjena: Ferrari, dana/u 27.09.2020., 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: KMag, Seb
hahahahaha kakav glupan...
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Lik je potpuni idiot
Slatka li je uloga žrtve, idealna u kombinaciji s moralnim prodikama 

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
utrka bljak, Giovinazziju dajte Vettelov Ferrari pod hitno !
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Btw. Iskreno se nadam da neće dobiti još ova dva kaznena poena jer će F1tv biti negledljiv idućih mjesec dana... 

- monkeyseat
- Formula 2
Šta kažu britanci po društvenim mrežama? Jel se čitav svijet okomio na BLM-a?avetma je napisao/la: 27.09.2020., 16:51 Btw. Iskreno se nadam da neće dobiti još ova dva kaznena poena jer će F1tv biti negledljiv idućih mjesec dana...![]()
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Počeli se i oni sramiti njegovih izjava 

- monkeyseat
- Formula 2
Jbt pa ovo je postalo ozbiljno

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Falim te Bože, pa će za 2-3 trke doći do 91. a zatim i do 92. pobjede, a nadam se da će 2 trke prije kraja imati barem 52 boda prednosti.
Još bolje ako 3 trke prije kraja bude imao 78 bodova prednosti.
Jest da ćemo onda slušati svršavanje Skya i britanskog i probritanskog F1 establišmenta, ali bolje i to slušati, nego ovakve gluposti

Još bolje ako 3 trke prije kraja bude imao 78 bodova prednosti.
Jest da ćemo onda slušati svršavanje Skya i britanskog i probritanskog F1 establišmenta, ali bolje i to slušati, nego ovakve gluposti

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Što je jedino gore od glupana? Sljedbenici tog glupana:

Hamilton je vozač i to radi sjajno, ali kad imaš ogromnu sljedbu onda imaš i odgovornost za ono što pričaš. To očito ne shvaća, ali onda opet, nije on kriv što je ograničen...

Hamilton je vozač i to radi sjajno, ali kad imaš ogromnu sljedbu onda imaš i odgovornost za ono što pričaš. To očito ne shvaća, ali onda opet, nije on kriv što je ograničen...
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Malo sam pročitao tviter + plus komentare na F1 i Sky profilima i famozni racefans i mnogi podržavaju Hamiltona i smatraju da ga kradu...
Tako da ono, i dalje ista priča kod otočana
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Smijali se bottasu za p3 u kvalama pa covjek fino pokazao danas da je p3 najbolje mjesto za start 
Sainz lik. Max punim gasom proso a ovaj pobro zid...
Kazna je bila ok. Realna i pravedna, mozda cak i malo prejaka ali ipak ok...
Ocon je zaista slab ove sezone.. jako je to lose..
Lec opet nesto bodova, seb jako lose. Seb ne moze ni u bodove normalno uci a lec ipak svaku utrku usicari nesto bodova...
Cekamo sljedecu...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Sainz lik. Max punim gasom proso a ovaj pobro zid...
Kazna je bila ok. Realna i pravedna, mozda cak i malo prejaka ali ipak ok...
Ocon je zaista slab ove sezone.. jako je to lose..
Lec opet nesto bodova, seb jako lose. Seb ne moze ni u bodove normalno uci a lec ipak svaku utrku usicari nesto bodova...
Cekamo sljedecu...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
@avetma
Nakon prve dvije slike mislio sam da si se ti malo zajebao jer mi se čini kao sarkazam, ali čitqjući dalje očito da nije....
Kakav klaun, čuje se na snimci da se i ovoj Natalie sere kad je on rekao 'of course' tako samouvjereno.
Edit: btw, ovaj kreten koji je tweetao napisao je da ih gleda bilijun crnaca, a na svijetu je 7-8 milijardi ljudi. Znam da je nacd engleskom billion milijarda, ali brojevima je falio
10^12
Nakon prve dvije slike mislio sam da si se ti malo zajebao jer mi se čini kao sarkazam, ali čitqjući dalje očito da nije....
Kakav klaun, čuje se na snimci da se i ovoj Natalie sere kad je on rekao 'of course' tako samouvjereno.
Edit: btw, ovaj kreten koji je tweetao napisao je da ih gleda bilijun crnaca, a na svijetu je 7-8 milijardi ljudi. Znam da je nacd engleskom billion milijarda, ali brojevima je falio
10^12