VN 70. OBLJETNICE F1 2020. | 7.-9. kolovoza

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
@Ferrari: Ma kakvi, to je start, događaju se i žešća zatvaranja od toga. Ovdje je trebao ići na sigurno i odraditi korektno pa onda u utrci tražiti prilike kuda dalje.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ricciardo je objasnio "Seb's spin":
“When you are in such close vicinity to another car on that side angle, you lose a chunk of downforce that’s normally coming in from that side and keeping the car down so I think it’s just a very quick loss of downforce and it can obviously catch you out.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
avetma je napisao/la: 09.08.2020., 17:15 Kod tih likova s forama "pogledaj bodove" me uvijek zanimalo gledaju li utrku ili im je dovoljno pogledati bodovno stanje na kraju? Ako je sve do bodova, čemu onda trošiti 2-3 sata tijekom vikenda na gledanje glupog utrkivanja... Lijepo pogledaš bodove, Stroll 8, Hulkenberg 6, i znaš da je Stroll sigurno bio bolji. Uštedio vrijeme i imaš crno na bijelo sve.
:thumbs:
Zato se uvijek treba gledati proces a ne samo rezultat...
slika

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
avetma je napisao/la: 09.08.2020., 17:15 Kod tih likova s forama "pogledaj bodove" me uvijek zanimalo gledaju li utrku ili im je dovoljno pogledati bodovno stanje na kraju? Ako je sve do bodova, čemu onda trošiti 2-3 sata tijekom vikenda na gledanje glupog utrkivanja... Lijepo pogledaš bodove, Stroll 8, Hulkenberg 6, i znaš da je Stroll sigurno bio bolji. Uštedio vrijeme i imaš crno na bijelo sve.
Samo malo,pa ja sam još jučer govorio,sačekajmo utrku,bit će Lance ispred Hulkenberga.
Zar je Lance danas bio toliko sporiji od Hulka ? Nije. 2 sekunde se držao iza njega,pratio tempo i kao dobar momčadski kolega nije se približavao nego je samo pratio.
A Hulk je lošije čuvao svoje gume i morao je po extra pit stop a Lance je bio nježniji i eto,kao šta sam najavljivao,Lance je u utrci kada JE BITNO završio ispred Hulkenberga.
E sad, ako vi gledate dojam, pa nije ni dojam toliko lošiji kad pogledamo cijelu utrku i vremena Strolla. Dobar je to race pace.

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
Grah0 je napisao/la: 09.08.2020., 17:07
_bataziv_0809 je napisao/la: 09.08.2020., 16:45 Hulk je ako nista moralni pobjednik. Bolji cijeli vikend od Strolla.
U nEdEljU sE bOdOvI SaKuPljaJu...
Čuj ovo , moralni pobjednik :zubo:
Naravno da se u nedjelju bodovi beru a Lance ih je nabrao dosta sa P6 hvala Bogu.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Wehrlein94 je napisao/la: 10.08.2020., 06:09 Samo malo,pa ja sam još jučer govorio,sačekajmo utrku,bit će Lance ispred Hulkenberga.
Zar je Lance danas bio toliko sporiji od Hulka ? Nije. 2 sekunde se držao iza njega,pratio tempo i kao dobar momčadski kolega nije se približavao nego je samo pratio.
A Hulk je lošije čuvao svoje gume i morao je po extra pit stop a Lance je bio nježniji i eto,kao šta sam najavljivao,Lance je u utrci kada JE BITNO završio ispred Hulkenberga.
E sad, ako vi gledate dojam, pa nije ni dojam toliko lošiji kad pogledamo cijelu utrku i vremena Strolla. Dobar je to race pace.
Nije riječ o dojmu, Hulk je bio brži od Strolla i u kvalifikacijama i u utrci. To malo koga iznenađuje jer je očigledno bolji vozač. Za propuštanje na stazi me ne iznenađuje, ipak Hulk ne skuplja bodove pa ga mogu žrtvovati za Strolla koji je stalan vozač.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
A Hulk je lošije čuvao svoje gume i morao je po extra pit stop a Lance je bio nježniji i eto,kao šta sam najavljivao

:rofl: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Sad sam tek vidio da je Lewis , sa postolja , odsetao sa Maxovim trofejem. Covjek naviknuo bit prvi , pa refleksno uzeo :rofl: :rofl:
slikaslika slika

Facooo
Karting
Karting
S nama već: 7 god
Znaci mala promena tlaka i op odma gume ne pashe mercedesu... jedu ih a ferrari i redbull nezniji prema gumama.. ako i u barcelonu ne pashe gume mercedesa jer pirelli donosi stupanj meksih odmah bice prigovora na pireli oko gume a tek ako max pristigne hamilton sa bodova e tad ce da bude kmecanje

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Čestitam Verstappenu, Hamiltonu i Leclercu na odličnoj predstavi. Bili su klasa iznad ostalih.
Ferrari je napisao/la: 09.08.2020., 19:08 Ali jako mi je ono kada je javilo Bottasu i Hamiltonu "you guys are free to race" a ovaj već ima spaljene gume 10 krugova starije od Lewisa :trep: :chill: :mrgreen:

Odlično.
Ne znam šta te smeta? Bile su tri opcije: stay behind, let him pass I free to race. Baš me interesuje koja je po tebi najbolja opcija bila :trep:

27Ferrari28
Karting
Karting
S nama već: 6 god
Pa tko je jednom sam zamijenio gumu na autu izabrao bi Hulka i bez jedne noge umjesto Strolla u svoju ekipu. S tim da bi mi prvo svećenik napravio egzorcizam nad bolidom zbog Hulk uroka. Ali Stroll nijje glup dečko, zna da nije top vozač, zna svoje limite, ne busi se u prsa i spusti glavu i uredno skuplja bodove. Njegove izvedbe su prosječne sa tu i tamo nekim bljeskom, e sad dal zauzima nekome mjesto pa ne više od Grosjeana.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Engine mode 11!
Position 5!

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Har Kl je napisao/la: 10.08.2020., 11:49 Čestitam Verstappenu, Hamiltonu i Leclercu na odličnoj predstavi. Bili su klasa iznad ostalih.
Ferrari je napisao/la: 09.08.2020., 19:08 Ali jako mi je ono kada je javilo Bottasu i Hamiltonu "you guys are free to race" a ovaj već ima spaljene gume 10 krugova starije od Lewisa :trep: :chill: :mrgreen:

Odlično.
Ne znam šta te smeta? Bile su tri opcije: stay behind, let him pass I free to race. Baš me interesuje koja je po tebi najbolja opcija bila :trep:
Hamilton? Vozio je ok utrku, nešto lošije od Bottasa. Pao je skoro 10 sekundi iza Bottasa prije bokseva i kasnije dobio bolju strategiju.
Sigurno nije bio "klasa iznad ostalih" i tu moraš biti fer.

Max i Leclerc definitivno.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Smanjio tempo da sačuva gume za treći stint. Vremena jesu bila slabija, ali ne toliko da bi mu Bottas pobjegao. Ovo je bila jedina mogućnost da pretekne Bottasa, bez pomoći Mercedesa. Znači sa sporijom taktikom je sebe doveo u situaciju, da pretekne kolegu.
Definitivno drugo mjesto po vožnji danas. Odmah iza Maxa, a ispred Leclerca.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Je dobio Lewis kaznu za speeding in the pitlane posto je Bottas otpo na vise od 5 sekundi :zubo:
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 10.08.2020., 13:28 Je dobio Lewis kaznu za speeding in the pitlane posto je Bottas otpo na vise od 5 sekundi :zubo:
Dobar mu je anti-radar. Trebam ga pitati koji tip koristi ;)

diegos
Karting
Karting
S nama već: 7 god 5 mj
Dobra dobra utrka, lijepo je da nisu Mercedesi na vrhu malo za promjenu :D

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Har Kl je napisao/la:
CrashOverride je napisao/la: 10.08.2020., 13:28 Je dobio Lewis kaznu za speeding in the pitlane posto je Bottas otpo na vise od 5 sekundi :zubo:
Dobar mu je anti-radar. Trebam ga pitati koji tip koristi ;)
Radar/sensor jammerslika

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Utrka tako tako. Max, kao sto sam i predvidio, je kapitalizirao start na hard gumama. Ne kuzim zasto se ostaki nisu odvazili jer je evidentno da gume ne traju tamo. Shvatio bih da nije bilo utrke prije tjedan dana al ono, sa tvrdjim gumama svi bili u problemima i sad dobiju jos mekse i jedino rbr pametan... Max odradio prekrasan posao i rjesiki sve elegantno..

Leclerc je odlican. Sa ovakvok kantom mali koristi sve sto se moze. Podsjeca na alonsa.. stvarno cupa. Tablice sve govore, pogotovo kad se uzme u ibzir koliko od bodiva je seb donio... Leclerc je opak

Hulk jbg... Rekao sam prije nego je sjeo da nece uzet postolje.. nema to u sebi nazalost, ili bez nazalost..

Hamitlon uzeo bottasa, ne na startu kako sam ocekivao ali malo po malo... Ioak ispred..

Mclareni nekako pali. Zanimljivo ds noris ima vise od duplo vise saiznovih bodova.. nece se sainz provesti sa leclercom bas ugodno...

I to je to idemo se okrenuti spanjolskoj...

Ludi vikend.. f1 i miocic vs dc

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Max je bio stvarno odličan jučer, pogotovo u zadnjem stintu, kad je pratio Mercedesovu reakciju u zadnjoj izmjeni guma. Uz lošiji boks Red Bulla, Bottas mu je nakon izlaska iz boksa bio na malo više od sekunde zaostatka i kontao sam da će to Max teško sačuvati poziciju, kad ono na kraju Bottas za njim zaostajao 20sec, a i Hamilton je uspio nabiti 10sec prednosti.

zelot je napisao/la: 10.08.2020., 17:22 Ludi vikend.. f1 i miocic vs dc slika
A ja na moru...
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡