VN ŠTAJERSKE 2020. | 10.-12. srpnja

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Sad ce robot
Engine mode 11!
Position 5!

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
AlkY je napisao/la: 12.07.2020., 16:43 Carlos ima FL sta ne ?
Max nije uspio ako se ne varam
Za sad smo uz Mercedes najkompletnija ekipa, samo nam bolji bolid treba, imamo bukvalno sve, još dogodine i najbolju vozačku postavuslika

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
O neeeeeee Stroll under investigation.. još i to malo bodova što je pokupio će mu odnijet sada ,damn

Azavi
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Raikkonen
Kontakt:
Surfer je napisao/la: 12.07.2020., 16:45
senna66 je napisao/la: 12.07.2020., 16:37ha, karma!
Da, mislim da je to za ono Perezovo samozadovoljno - do you like that, man...
Probao je, nije uspio, izgubio mjesto, posteno sasvim. Draze mi je kad vidim da vozac pokusa nesto, nego da nije ni probao.
"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me." - Ayrton Senna

Wehrlein94
GP3
GP3
@LH44 pa Red Bull je kompletniji,šta ne ?

LH44
Formula 1
Formula 1
Lijepo je ovo podizanje zastava u pozadini, puno ljepše od onih LED panela sa zastavama

slikaslika

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Alonso
Lando :klanjam: :klanjam:
Ja bi iskreno zalijepio Strollu kaznu. Jedno je koškat se s nekim za poziciju na stazi, a drugo je okinut nekog na ulazu u zavoj i skroz mu blokirat prolaz kroz zavoj (te i sam izletit).
You should never underestimate the predictability of stupidity

Matek14
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:
Hoce bit ona glupost s trofejima na kotace 😂

Edit: hoce habahahaba
Jucer sam umro na to u F2
Zadnja izmjena: Matek14, dana/u 12.07.2020., 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Fernando is faster than all of you :jupije:

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Daa
Engine mode 11!
Position 5!

Wehrlein94
GP3
GP3
Lando Norris i dalje treći u poretku vozača :D wow tko bi to rekao.

Wehrlein94
GP3
GP3
Bo77as i Hamiton,nema zalijevanja šampanjcem ?? Očito je borba otpočela u boxu .. to me veseli :D dajte odvežite Valterija i dajte mu da se bori , da vidimo gdje je . Za zadnju sezonu u Mercedesu :thumbs:

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Vettel-Ferrari je napisao/la: 12.07.2020., 15:14 Izgleda da je Leclerca neko stigao sazada...
Ericsson hit us :mrgreen:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Jao sta Max uradi Bottasu :klanjam: dzaba je koliko god se mi nadali nekom iznenadjenju, Bottas nije Hamiltonu ni do koljena. Ali nikad se ne zna. Meni osobno ni Rosberg nije izgledao nesto drasticno bolji od Bottasa.
slika

Wehrlein94
GP3
GP3
_bataziv_0809 je napisao/la: 12.07.2020., 16:57 Jao sta Max uradi Bottasu :klanjam: dzaba je koliko god se mi nadali nekom iznenadjenju, Bottas nije Hamiltonu ni do koljena. Ali nikad se ne zna. Meni osobno ni Rosberg nije izgledao nesto drasticno bolji od Bottasa.
a brate mili sad ga i ti pretjera.. Rosberg bi uzeo još koju titulu Lewisu da je ostao sve ove sezone još. Di je Bo77as od Rosberga hjoj...

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Wehrlein94 je napisao/la: 12.07.2020., 16:59
_bataziv_0809 je napisao/la: 12.07.2020., 16:57 Jao sta Max uradi Bottasu :klanjam: dzaba je koliko god se mi nadali nekom iznenadjenju, Bottas nije Hamiltonu ni do koljena. Ali nikad se ne zna. Meni osobno ni Rosberg nije izgledao nesto drasticno bolji od Bottasa.
a brate mili sad ga i ti pretjera.. Rosberg bi uzeo još koju titulu Lewisu da je ostao sve ove sezone još. Di je Bo77as od Rosberga hjoj...
Nemoj me ti citirati.
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Wehrlein94 je napisao/la: 12.07.2020., 16:59
a brate mili sad ga i ti pretjera.. Rosberg bi uzeo još koju titulu Lewisu da je ostao sve ove sezone još.Di je Bo77as od Rosberga hjoj...
Zato je i pobjegao u mirovinu. :chill:
Zadnja izmjena: Mr.Spaceguy Verified, dana/u 12.07.2020., 17:08, ukupno mijenjano 2 puta.

LH44
Formula 1
Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la:Jao sta Max uradi Bottasu :klanjam: dzaba je koliko god se mi nadali nekom iznenadjenju, Bottas nije Hamiltonu ni do koljena. Ali nikad se ne zna. Meni osobno ni Rosberg nije izgledao nesto drasticno bolji od Bottasa.
Kako vrijeme prolazi, Rosberg sve više postaje najpodcjenjeniji vozač u historiji.

Aaa ovo za Bottasa, najjače mi je kako mu je ostavio prostora, da bi odmah u sljedećoj krivini dobio tretman Verstappena. Ne znam šta izvodi više finoću, pogotovo sad kad su pravila otpuštenija za utrkivanje od 68. Kruga VN Austrije 2019, lagano je trebao Maxa istjerati i ćao, nema zajebavanja i nepotrebnog produženja borbe.

slikaslika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 12.07.2020., 17:07 Kako vrijeme prolazi, Rosberg sve više postaje najpodcjenjeniji vozač u historiji.

Aaa ovo za Bottasa, najjače mi je kako mu je ostavio prostora, da bi odmah u sljedećoj krivini dobio tretman Verstappena. Ne znam šta izvodi više finoću, pogotovo sad kad su pravila otpuštenija za utrkivanje od 68. Kruga VN Austrije 2019, lagano je trebao Maxa istjerati i ćao, nema zajebavanja i nepotrebnog produženja borbe.
To se zove ucinak vremena ilitiga patina. Prosle su 4 godine i sad smo u stanju racionalnije percepirati sve to. Euforija zbog poraza LH je maskirala mnoge objektivne Rosbergove mane.

Sto se tice Bottasa on je meni vrlo slican, pol pozicija, odmagli naprijed i kontrolise s vrha minus killer instinct koji se sad jasno vidio u duelu sa Maxom.
slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Realno Racing Point moze biti 3 tim u prvenstvu. Perez me odusevio. Nisam jasno vidjeo sta je bilo sa Albonom ali ko je pratio, bio je iza Strola. Startovao sa 15,16 pozicije. Ne znam ni ja. I dosao do 5 pozocije i to bez odustajanja vodecih. Sve cisto. Na brzinu. Eto vidjecemo sta moze Strol ali da mogu biti 3 u sampionatu, mogu.

Lando brat dize se iz mrtvih. Pokidao i on.
slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Suci su definitivno psihički slučaj, takva nekonzistencija je jasan znak psihičke slabosti i to zahteva trenutni tretman. Ono što su uradili u slučaju Rićći/Stroll je dno dna. Izgurati vozača van staze te ga prestići van staze i da sve to prođe legalno je bljuv i realna slika suca F1. Renault mora uložiti žalbu i izboriti pravdu i pobedu zdravog razuma.

Inače čestitke Hamu na jednoj prelepo odveženoj pobedi i Norrisu na još jednom odličnom nastupu. I McLarenu koji razmišlja vrlo zrelo.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡