VN AUSTRIJE 2020. | 03.-05. srpnja

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
Ferrari je napisao/la: 06.07.2020., 21:44 Lando je pokazao tu iskircu koju rijetki imaju u Nedjelju.

Kada je TREBALO povukao je. I to je to. Nema se šta kazati.
Baš tako.. tu "iskricu" koju Sainz nema. Krivog ste vozača "maznuli" iz McLarena

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Wehrlein94 je napisao/la: 06.07.2020., 21:52
Ferrari je napisao/la: 06.07.2020., 21:44 Lando je pokazao tu iskircu koju rijetki imaju u Nedjelju.

Kada je TREBALO povukao je. I to je to. Nema se šta kazati.
Baš tako.. tu "iskricu" koju Sainz nema. Krivog ste vozača "maznuli" iz McLarena
Ne, uzeli su točno ono što traže.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Da je tako odveo kvalifikacije , na novom softu , s DRSom , tko zna tko bi imao PP :D
slikaslika slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ok je lando ali sad tu velicati i dizati do neba ovo p3 mi je malo too much..

Pola grida je odustalo,ham dobio kaznu po keni za trkaci incident ali neka je ajde da duse budu mirne jer ne bi se moglo zivjet od komentara da nije..

Lando je odvezao tih par krugova odlicno. ocito je da je u bolidu i gumama bilo dovoljno brzine i u njemu energije i koncentracije i to je to. Ne vidim tu nista epsko i velicanstveno. Pohvalno je svakako ali polako.. par all in krugova moze svatko odvest ako ako bolid i gume dopuste... Najveca pohvala je sto nije pogrijesio u tom pritiskanju...

Drago mi je zbog njega i jos vise zbog mclarena... Al moram reci i kako me na neki nacin lando zivcira. Preneozbiljan je, djetinjast. Nekad je to simpa ali vecinom mi ide na zivce. Ko curica je neka i zbog takvih meni f1 pada u ocima...jbt stvarno danas djeca od 16 godina mogu komotno vozit ovo i bit kompetetivni...

Cijela f1 izgleda neozbiljno sa takvim likovima.. cisti play station sport, streameri, twitch, e sport itd... Di su ona vremena kad su muda, iskustvo, talent, vjestina, osjecaj i slicne stvari cinile razliku..

Ne znam.. i jos liberty... Doslovno napravili arkadnu igricu od sporta. Mslo preumjetno izgleda to sve...

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Odlična utrka, Charles na najvišoj razini na kojoj ga i očekujem vidjeti. Čestitke Landu, a Vettel je 2 sezone previše u Ferrariju.
slika

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Me znam jesam sam u ovome, ali Lando me iritira.

Utrku je vrlo dobro odvozio, mada je u nekom trenutku izgledalo da je sjebao, kada je napao Pereza traljavo pa ga je Leclerc pretekao a Sainz isto skoro.
Ali dobro se završilo po Landa.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR

F12000 je napisao/la:... a Vettel je 2 sezone previše u Ferrariju.

slika

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ibarac00 je napisao/la: 07.07.2020., 11:18 Utrku je vrlo dobro odvozio, mada je u nekom trenutku izgledalo da je sjebao, kada je napao Pereza traljavo pa ga je Leclerc pretekao a Sainz isto skoro.
Ali dobro se završilo po Landa.
Složio bih se, imao je jako dobro subotu i nedjelju, da nije onako izgubio poziciju od Leclerca (drugačije nije ni mogao), bio bi za 10. Ovako, ispalo je više već dobro po njega, tj. kako je teško mogao i zamisliti.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
Ni ja ne vidim nista epsko u voznji Norrisa..
Vrlo dobra utrka za njega, odlican rezultat i kapa dolje za stizanje unutar 5 sekundi od Hamiltona..
Nemam nekakve simpatije prema njemu kao vozacu, nesto mi je drazi Sainz, ali se nadam da ce zadrzati nivo voznje iz Austrije te da ce to postat nova normala za njega..
Fino Alla Fine

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pa ne znam baš. Osim one jedne pogreške kod pretjecanja Pereza (koja ga je na kraju koštala drugog mjesta jer ga ne bi nikada izgubio od Leclerca) Norris je cijelu utrku odvozio fenomenalno.

Na kvalama se kvalificirao 4, a startao 3. i to sa lijepo marginom, a u utrci je bio pazite sad, bio brži u 56. krugova od 71. kruga u odnosu na Sainza.
Znači Norris je imao 56 bržih krugova od Sainza, a Sainz samo 15. bržih od Norrisa s tim da od tih 15 krugova, 3 dolaze iz one faze SC-a i bokseva.

Isto tako imao je otvorenu borbu s Sainzom i to je obranio agresivno, fer i bez kontakta i na kraju je prošao Pereza (koji ga je skroz zatvorio i umalo uništio utrku) i onda nadoknadio dovoljno vremena za Hamiltonom i uzeo 3. mjesto.

Ne znam kako to nije nekome "ništa posebno"...osim te jedne greške čovjek je realno imao vikend 10/10 u jako dobrom McLarenu i malo sreće s odustajanjima i događanjima ispred njega. Ima samo 20 godina.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Isto mislim da je Lando imao jako jako dobar vikend. Naravno , nije najbolji u povijesti sporta. Ali i daleko od toga da je samo solidan.
Dojam je tim veci zbog tog zadnjeg kruga i gledanja u live timing i prakticki foto finish ispod 5 sek zaostatka. Vjerujem da je zbog toga "hype" malo veci.
Ali ako i to zanemarimo , Lando je odvezao i kvale i utrku fenomenalno. Od toga se bolje nije moglo , barem moje misljenje.
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Ferrari je napisao/la: 07.07.2020., 12:20 Ne znam kako to nije nekome "ništa posebno"
To nije nitko napiso..
Kolega je koristio rijeci 'epsko' i 'velicanstveno' - po meni je tezina tih rijeci veca od 'posebno' koju si ti upotrijebio

Svakako se i ja slazem da nije nista epsko i velicanstveno vidjeno u toj utrci a mozda sam samo tezak na takvim pohvalama.

Meni je to bilo vrlo dobro i takodjer kako rece kolega, najvece pohvale sto je sve odradjeno mirno i skoro bez greske..

Ovo da je xy krugova bio brzi od Sainza je isto pohvalno ali i dalje je to samo jedna utrka..

Da se ponovim, nadam se da ce mu ovakav vikend ic pod normalno premda mu je tek 20 :thumbs:
Fino Alla Fine

LH44
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la:Pa ne znam baš. Osim one jedne pogreške kod pretjecanja Pereza (koja ga je na kraju koštala drugog mjesta jer ga ne bi nikada izgubio od Leclerca) Norris je cijelu utrku odvozio fenomenalno.

Na kvalama se kvalificirao 4, a startao 3. i to sa lijepo marginom, a u utrci je bio pazite sad, bio brži u 56. krugova od 71. kruga u odnosu na Sainza.
Znači Norris je imao 56 bržih krugova od Sainza, a Sainz samo 15. bržih od Norrisa s tim da od tih 15 krugova, 3 dolaze iz one faze SC-a i bokseva.

Isto tako imao je otvorenu borbu s Sainzom i to je obranio agresivno, fer i bez kontakta i na kraju je prošao Pereza (koji ga je skroz zatvorio i umalo uništio utrku) i onda nadoknadio dovoljno vremena za Hamiltonom i uzeo 3. mjesto.

Ne znam kako to nije nekome "ništa posebno"...osim te jedne greške čovjek je realno imao vikend 10/10 u jako dobrom McLarenu i malo sreće s odustajanjima i događanjima ispred njega. Ima samo 20 godina.
Premalo se vjeruje Landu.

slikaslika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Lando je tek u razvoju, možda 2019 nije pravi reper njegovih mogućnosti. Mlad je i ima vremena za njega, ovo što radi u sredini poretka je lep put razvoja za njega. Ako se može odupreti Sajncu ove godine to će pričati novu jaču priču o njemu.

Tek treba videti šta on zaista ume na duže staze. Prerano je zaključivati već sada nešto...
slika

F12000
Formula 1
Formula 1

legendarna izjava, drago mi je da špranca još živi

:rofl: :rofl: :rofl:
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la:

legendarna izjava, drago mi je da špranca još živi

:rofl: :rofl: :rofl:
Kako je uopće nastala? Totalno sam zaboravio...Frantic?
slika

F12000
Formula 1
Formula 1
Mislim da je @zeko otac tog meme-a, s onim "premalo se vjeruje Gaslyju".
zekohonda je napisao/la: 03.03.2019., 12:01 premalo se vjeruje gaslyu. :chill:
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
F12000 je napisao/la: 07.07.2020., 14:27 Mislim da je @zeko otac tog meme-a, s onim "premalo se vjeruje Gaslyju".
ma kakvi. frantic je sigurno prije mene to koristio.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

LH44
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la:
F12000 je napisao/la: 07.07.2020., 14:27 Mislim da je @zeko otac tog meme-a, s onim "premalo se vjeruje Gaslyju".
Jedan od vas dvojice 1000%, dogovorite se koji je prvi slika

slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
zekohonda je napisao/la: 07.07.2020., 14:36
Vjerovatno.
Ono što znam sigurno je da je to doživjelo aplikaciju na Pulsu prije Gaslya
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡