F1 Vijesti
-
Alonso king
- GP3
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
https://x.com/ElReyGuiri/status/1882174464315789481
Ne znam vrijedi li ista i komentiratiā¦Proslo ispod radara zbog Hamiltona u crvenom.
Ne znam vrijedi li ista i komentiratiā¦Proslo ispod radara zbog Hamiltona u crvenom.
- avetma
- Administrator
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Kontakt:
Kakav je to kompleksaÅ”...
- zekohonda
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: sve powered by honda
another one bites the suljo's dust:
''It is with regret that we announce that Johnny Herbert will no longer fulfil the position of F1 driver steward for the FIA'.
''It is with regret that we announce that Johnny Herbert will no longer fulfil the position of F1 driver steward for the FIA'.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlaÄeg
Taj klaun nikome neÄe nedostajati, good riddance 

-
wapi Verified
- GP3
- S nama veÄ: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Nakon Å”to je isplivalo da frajer joÅ” radi i za kladionicu ipak je razum prevladao da ne može sudac biti kladioniÄar i imati vozaÄe i momÄadi koje preferira. I davati izjave u stilu "nadam se da Äe naÅ” deÄko pobijediti"
- avetma
- Administrator
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Kontakt:
Pardon, taj frajer je joÅ” uvijek sudac, ne vidi FIA problema u takvim izjavama.wapi je napisao/la: 29.01.2025., 17:04 Nakon Å”to je isplivalo da frajer joÅ” radi i za kladionicu ipak je razum prevladao da ne može sudac biti kladioniÄar i imati vozaÄe i momÄadi koje preferira. I davati izjave u stilu "nadam se da Äe naÅ” deÄko pobijediti"
-
wapi Verified
- GP3
- S nama veÄ: 7 god 11 mj
Äekaj! Kaj to nije Herbert?avetma je napisao/la: 29.01.2025., 19:13Pardon, taj frajer je joÅ” uvijek sudac, ne vidi FIA problema u takvim izjavama.wapi je napisao/la: 29.01.2025., 17:04 Nakon Å”to je isplivalo da frajer joÅ” radi i za kladionicu ipak je razum prevladao da ne može sudac biti kladioniÄar i imati vozaÄe i momÄadi koje preferira. I davati izjave u stilu "nadam se da Äe naÅ” deÄko pobijediti"
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 8 mj
To je bio nas Derek. Nije jednom
Reko je on i da je Max velika bijela nada
Njega jos moramo trpit ako i njega ne sikaniraju.
Reko je on i da je Max velika bijela nada

Njega jos moramo trpit ako i njega ne sikaniraju.
Fino Alla Fine
-
Alonso king
- GP3
Konacno otjeran cirkusant. Nazalost je bilo potrebno puno vise od cinjenice sto je javno i direktno simpatizer odredenih vozaca i sto jos direktnije kritizira, ni manje ni vise, njihove glavne konkurente. Mogao bih shvatiti da je pristrani komentator na britanskoj televiziji ili reporter koji seta po paddocku jer ipak ima F1 iskustva, ali staviti ga na poziciju da utjece na ishode utrka je bila katastroficna odluka od prvog dana. Simbolicno, na izlazu s ove pozicije nije ostao ravnodusan pa je morao iznijeti svoje misljenje da bi bilo savrseno kada bi Hamilton osvojio prvenstvo s Ferrarijem. Hvala mu na doprinosu na Velikoj nagradi Australije 2024., velikoj kolicini nepotrebnih komentara i kritika, ali nece faliti ni najmanje.
- zekohonda
- Formula 1
s reddita prenosim, dio nedavno fia safety seminara vezan u track limitse, staze, ograde. zanimljivo, pogledat Äu na preskoke zasad.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
Alonso king
- GP3
Odgovor Sulayema na pitanje o kaznama za psovanje:
āIf you control yourself in an F1 car, you can control your words"
Hahaha da nije smijesno bilo bi zalosno. Ulazimo u eru kada izvantrkace aktivnosti mogu presuditi trkacko prvenstvo. Prvo cijede vozace s abnormalnom kolicinom medijskih obaveza, pa postepeno rade na sirenju kalendara do maksimalne granice izdrzljivosti, a sada ukinuli i slobodu govora. Propaganda ucinila svoje, od necega sto je bilo potpuno normalno da se paznja nije ni obracala doslo je do toga da se zabranjuje i kaznjava. Vjerojatno su i otkrili da ekipa iz Netflixa (koja se, nevezano za ovu temu, trenutno bori za preuzimanje prava prijenosa utrka u SAD-u) neovisno o materijalu mogu stvoriti umjetni kaos.
Ne mogu vjerovati da su vozaci ostali tihi po pitanju ovoga. Mislim da to govori sve sto trebamo znati i koliko je zapravo ozbiljna naredba.
āIf you control yourself in an F1 car, you can control your words"
Hahaha da nije smijesno bilo bi zalosno. Ulazimo u eru kada izvantrkace aktivnosti mogu presuditi trkacko prvenstvo. Prvo cijede vozace s abnormalnom kolicinom medijskih obaveza, pa postepeno rade na sirenju kalendara do maksimalne granice izdrzljivosti, a sada ukinuli i slobodu govora. Propaganda ucinila svoje, od necega sto je bilo potpuno normalno da se paznja nije ni obracala doslo je do toga da se zabranjuje i kaznjava. Vjerojatno su i otkrili da ekipa iz Netflixa (koja se, nevezano za ovu temu, trenutno bori za preuzimanje prava prijenosa utrka u SAD-u) neovisno o materijalu mogu stvoriti umjetni kaos.
Ne mogu vjerovati da su vozaci ostali tihi po pitanju ovoga. Mislim da to govori sve sto trebamo znati i koliko je zapravo ozbiljna naredba.
- AlkY
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 10 mj
- Navija za: McLaren
O ovome sam bas razmisljao dok sam citao. Da se top 5 vozaca na gridu ujedno 5 vozaca sa najvise utjecaja gadno pobuni , zaprijete odlaskom i slicno , brzo bi se to promjenilo.Alonso king je napisao/la: 07.02.2025., 19:47 Ne mogu vjerovati da su vozaci ostali tihi po pitanju ovoga. Mislim da to govori sve sto trebamo znati i koliko je zapravo ozbiljna naredba.

- zekohonda
- Formula 1
najprepoznatljiviji rb mehaniÄar malo o svojoj karijeri, obvezama, psovanju.
ono Ŕto sam me iznenadilo kako je njemu (i mnogima) mijenjaje guma sporedni posao tijekom gp vikenda.
https://www.youtube.com/watch?v=zDum3H7 ... dit.com%2F
ono Ŕto sam me iznenadilo kako je njemu (i mnogima) mijenjaje guma sporedni posao tijekom gp vikenda.
https://www.youtube.com/watch?v=zDum3H7 ... dit.com%2F
- zekohonda
- Formula 1
ovo je joŔ kratko bilo...ima on i dosta dužih podcast gostovanja na youtubeu.
opÄenito, podcasti su mi dobri, ali predugi pa ih ne pratim previÅ”e. a svaÅ”ta se zanimljivoga da saznat.
opÄenito, podcasti su mi dobri, ali predugi pa ih ne pratim previÅ”e. a svaÅ”ta se zanimljivoga da saznat.
- zekohonda
- Formula 1
riccijev najbrži krug u singapuru je direktno utjecao na odbacivanje pravila 'bod za najbrži krug'.
https://www.racefans.net/2025/02/13/f1- ... stest-lap/
https://www.racefans.net/2025/02/13/f1- ... stest-lap/